J.P. Besteman
Mooie camping met zeer goede voorzieningen. Grote camperplekken!
- Welke camping of vakantiepark heb je bezocht?
- Camping 't Geuldal
Empfehlung
Weer een heerlijk weekend gehad , rustige omgeving ,je loopt zo het bos in met de honden , fijne douches , kortom voor herhaling vatbaar
Empfehlung
We hebben een fijne week gehad. In de Veach bungalow...
Empfehlung
Sehr sauberer Park, super strandnah, gut ausgestatteter Supermarkt, hundefreundlich, und wer Kinder hat, hat hier sehr viel Beschäftigungsmöglichkeiten. Auch gibt es viele verschiedene Unterkunftsmlglivhkeiten. Chalets, Hotel, Stellplätze für WoMo und Wohnwagen, zusätzlich dazu auch Platz an eigenem Häuschen mit Dusche und Toilette.
Empfehlung
Heel schoon en mooi met veel groen beplant! Direct aan zee !
Empfehlung
Goede ontvangst Leuk personeel Iedreeen is vriendelijk Heerlijk gegeten in t restaurant Huisje ruim genoeg
Empfehlung
Wij hebben op Camping Zonneweelde 'n fantastische week beleefd...prima ontvangst van 'n vriendelijke medewerkster en 'n heerlijk mooi en schoon Chalet overal dichtbij...het enige wat we 'n beetje miste in het Chalet was voor sávonds 'n schemerlamp...de LED verlichting in het plafond kon je niet klein genoeg dimmen... en uit was het weer ongezellig donker...misschien 'n idee om dit aan te passen...
Empfehlung
Een uitstekende ontvangst door vriendelijke medewerkers van de receptie. De camperplaats was mooi verhard, groot en gras. Jammer dat er geen gras meer groeide en wij op een deel zand moesten staan vanwege het vele gebruik. Het sanitair is ruim voldoende qua capaciteit; zeker in deze rustige periode. Al met al een rustige omgeving met een schitterend natuurgebied direct te belopen vanaf de camping. Bossen, vennen, duinen en strand! Een echte aanrader.
Empfehlung
Mooie locatie, dichtbij het (in het laagseizoen) enorme lege strand. Zeer hondvriendelijke accomodatie. Ondanks het feit dat het complex een massale toestroom van gasten mogelijk maakt, zijn de medewerkers klantgericht en vriendelijk. Geen overdaad aan regels of betutteling. Bovendien is het hele complex binnen en buiten buitengewoon goed onderhouden. We weten niet of die zorg voor gasten en omgeving ook in het hoogseizoen stand blijft houden
Empfehlung
We hadden een fijne midweek . Verbleven in een zonneweelde lodge Mooi modern en luxe huisje van alle gemakken voorzien .. Op loopafstand van het strand . Zeer vriendelijk personeel . Aanrader , wij komen zeker nog eens terug. Mvg Fam. Linders
Empfehlung
Een complete camoing waar je je bijna waant in een andere wereld . Alles is hier terug te vinden.
Empfehlung
We hebben al vaker genoten van een vakantie bij de Meerpaal, nu hadden we het weekend arrangement geboekt en alles was zoals gewoonlijk weer top! Studio (met huisdier) was fijn, ontbijt was lekker, diner in de brasserie was echt heel goed. Onze complimenten weer!
Empfehlung
Prachtig park met veel voorzieningen. Ons chalet was goed ingericht maar voor 6 personen aan de krappe kant.
Empfehlung
Nog nooit zo'n nette verzorgde camping gezien en ontzettend sfeervol. Het ontbreekt hier werkelijk aan niets. Wij hadden een huisje gehuurd op loopafstand van het strand. Het huisje was super modern, schoon en zeer volledig ingericht. De medewerkers zijn erg servicegericht en heel vriendelijk. Tip: bezoek ook de Beachclub Zuid-Zuid West!
Empfehlung
Snel met camper op een goed plekje gestaan. Geen gebruik gemaakt van de faciliteiten. Maar een prima verblijf gehad.
Ardoer sammelt Unternehmensbewertungen bei Feedback Company. Das Unternehmen sammelt Bewertungen eigenständig.
Ardoer hat folgende Ergebnisse erzielt:
Um ein optimales Kundenerlebnis zu bieten, ist es wichtig, Ihren Kunden zuzuhören. Deshalb messen wir bei Feedback Company kontinuierlich Erfahrungen. Wir stellen der richtigen Person zur richtigen Zeit die richtige Frage. Die Messung von Erfahrungen ist der Schlüssel. Unsere Forschung konzentriert sich auf Customer Experience (CX), Product Experience (PX) en Employee Experience (EX).
Feedback Company sammelt Feedback mit verifizierten Daten von seinen Kunden. Das Unternehmen setzt sich für die Bekämpfung gefälschter Bewertungen ein und überprüft die Herkunft der Bewertungen.Klicken Sie hier, um weitere Informationen zu erhalten zu den Bewertungsrichtlinien von Feedback Company und zur Erstellung der Bewertungsseite.
Empfehlung
We hebben een fijne week gehad. In de Veach bungalow...
Empfehlung
Heel schoon en mooi met veel groen beplant! Direct aan zee !
Ardoer hat folgende Ergebnisse erzielt: