8.9 /10

checkbox96% beveelt WIJ Geboortekaartjes aan!

Assortiment
Gebruik ontwerptool
8.2/10

anonymous

Super vlotte ervaring. Kaart ontwerp aanpassen en bestelling plaatsen waren heel eenvoudig.

Ontwerptool om ontwerpen aan te passen.

Makkelijk

Mandy

Goed! Fijne website om de kaartjes aan te passen. Mogelijkheid tot gratis proefdruk. En snelle levering van de geboortekaartjes.

Snelle levering! Mogelijkheid tot opslaan van conceptversie. Gratis proefdruk. Groot assortiment!

Niels

Top!

Toppie

Primaire

?

SterSterSterSterLege ster

Goede kwaliteit en snelle levering!

Mooie ontwerpen

Shanice

Hele leuke kaartjes waar je ook kunt kiezen voor speciale vormen (ik had gekozen voor de ronde boog boven). Mijn ideale geboortekaartje ontwerp stond er niet tussen, dus deze heb ik uiteindelijk zelf gemaakt met de ontwerp tool :) De kaartjes heb ik besteld met mooie gouden letters en een soft touch. Ze zijn super mooi geworden, ik ben er super blij mee en krijg van veel mensen complimenten over het kaartje :D

Mooie originele vormen van de kaarten en optie om zelf te ontwerpen.

Ella

Snel en mooi assortiment. Alleen de bewerk tool is wat beperkt in gebruik.

Ruime keuze.

Veel aanbod en keuzes in de ontwerpfase van het kaartje

SterSterSterHalve sterLege ster

Ik vond de afwerking iets minder goed. Je zag op ieder kaartje de paarse lijn waar het gesneden was en dit vond ik wel zonde voor het geld wat je ervoor betaald.

Snelle levering en goede opties

Oké

Sterke marketing

SterSterSterLege sterLege ster

De bewerktool werkte niet altijd goed, erg frustrerend. De verzendtijd van de enveloppen was lang en bezorgkosten hoog, had ook als brievenbuspost gekund? Wel tevreden over het eindresultaat.

Uitgebreid assortiment en overzichtelijke site

Margo

SterSterSterLege sterLege ster

Prima. Het bestelproces en verzending verliep goed en de kaartjes worden zorgvuldig geleverd. De klantenservice laat wel te wensen over; meedenken met de klant en oplossingsgericht handelen maakt (wat mij betreft) het verschil.

Het geboortekaartje komt overeen met wat je op beeld ziet. Het bestelproces en de levering verloopt ook soepel.

Fijn!

Enorme keus tijdens ontwerpen

Heel goed!

Extra vragen werden snel en vriendelijk beantwoord. Gemakkelijke ontwerptool Snelle levering

WIJ Geboortekaartjes verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

WIJ Geboortekaartjes heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.9/10
  • checkEerste review geschreven op 29 augustus 2020

WIJ Geboortekaartjes

Bij WIJ Geboortekaartjes vind je unieke geboortekaartjes tegen een betaalbare prijs. Uniek, want ieder kind is uniek. In de uitgebreide collectie vind je geboortekaartjes volgens de laatste trends. En exclusief bij WIJ Geboortekaartjes: de nijntje-collectie. Hét kaartje gevonden? Pas deze dan gemakkelijk aan naar jouw wensen.

Lageweg 17A

1695 GL Blokker

Assortiment
Gebruik ontwerptool
8.2/10

anonymous

Ontwerptool om ontwerpen aan te passen.

Makkelijk

Mandy

Niels

Top!

Toppie

Primaire

?

SterSterSterSterLege ster

Goede kwaliteit en snelle levering!

Mooie ontwerpen

Shanice

Mooie originele vormen van de kaarten en optie om zelf te ontwerpen.

Ella

Snel en mooi assortiment. Alleen de bewerk tool is wat beperkt in gebruik.

Ruime keuze.

Veel aanbod en keuzes in de ontwerpfase van het kaartje