anonymous
Super vlotte ervaring. Kaart ontwerp aanpassen en bestelling plaatsen waren heel eenvoudig.
- Sterke punten
- Ontwerptool om ontwerpen aan te passen.
96% beveelt WIJ Geboortekaartjes aan!
Goed! Fijne website om de kaartjes aan te passen. Mogelijkheid tot gratis proefdruk. En snelle levering van de geboortekaartjes.
Top!
Primaire
Goede kwaliteit en snelle levering!
Hele leuke kaartjes waar je ook kunt kiezen voor speciale vormen (ik had gekozen voor de ronde boog boven). Mijn ideale geboortekaartje ontwerp stond er niet tussen, dus deze heb ik uiteindelijk zelf gemaakt met de ontwerp tool :) De kaartjes heb ik besteld met mooie gouden letters en een soft touch. Ze zijn super mooi geworden, ik ben er super blij mee en krijg van veel mensen complimenten over het kaartje :D
Snel en mooi assortiment. Alleen de bewerk tool is wat beperkt in gebruik.
Ik vond de afwerking iets minder goed. Je zag op ieder kaartje de paarse lijn waar het gesneden was en dit vond ik wel zonde voor het geld wat je ervoor betaald.
Oké
De bewerktool werkte niet altijd goed, erg frustrerend. De verzendtijd van de enveloppen was lang en bezorgkosten hoog, had ook als brievenbuspost gekund? Wel tevreden over het eindresultaat.
Prima. Het bestelproces en verzending verliep goed en de kaartjes worden zorgvuldig geleverd. De klantenservice laat wel te wensen over; meedenken met de klant en oplossingsgericht handelen maakt (wat mij betreft) het verschil.
Fijn!
Heel goed!
WIJ Geboortekaartjes verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
WIJ Geboortekaartjes heeft de volgende resultaten bereikt:
WIJ Geboortekaartjes
Lageweg 17A
1695 GL Blokker
Top!
Primaire
Goede kwaliteit en snelle levering!
Snel en mooi assortiment. Alleen de bewerk tool is wat beperkt in gebruik.
Oké
Fijn!