Janneke Veenstra
- Duidelijk.
- Product of service:
- Oplader laptop.
Alles ging perfect.
Het bestelde is prima aangekomen en is tevens heel goed verpakt!
Super snel levering!
Zeer positief
Zonder meer positief
Ik heb hier een accu besteld voor een laptop doet het perfect, ik hodf eindelijk niet meer heel de tijd aan de lader
Kennis van zaken en efficiënt geholpen
Helemaal super. Telefonisch makkelijk te bereiken, goed advies en alles snel en in prima staat ontvangen
Prima service en snelle levering
Snel geleverd , met een nieuwe batterij is mijn laptop weer als nieuw
goed product en snel verzonden
altijd als je vragen hebt denken ze met je mee.
Prima ervaring
Zeer goede ervaring
Viadennis.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Viadennis.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Alles ging perfect.
Het bestelde is prima aangekomen en is tevens heel goed verpakt!
Super snel levering!
Zeer positief
Zonder meer positief
Kennis van zaken en efficiënt geholpen
Prima service en snelle levering
Snel geleverd , met een nieuwe batterij is mijn laptop weer als nieuw
goed product en snel verzonden
altijd als je vragen hebt denken ze met je mee.
Prima ervaring
Zeer goede ervaring