8.8 /10

checkbox95% beveelt VerlichtingNL aan!

Communicatie

produkten geleverd

Dirk Vandenbranden

perfect snelle service met een correcte prijs

Antwoord VerlichtingNL

Goedemiddag Dirk, Heel erg bedankt voor de 5-sterren review! Graag tot een volgende keer! Team VerlichtingNL

D Theunissen

Super snelle levering

Antwoord VerlichtingNL

Goedemiddag , Heel erg bedankt voor de 5-sterren review! Graag tot een volgende keer! Team VerlichtingNL

Frans Bronckhorst

Snelle bezorging

Antwoord VerlichtingNL

Goedemiddag Frans, Heel erg bedankt voor de 5-sterren review! Graag tot een volgende keer! Team VerlichtingNL

Monique Zijpveld

Antwoord VerlichtingNL

Goedemiddag Monique, Heel erg bedankt voor de 4-sterren review! Graag tot een volgende keer! Team VerlichtingNL

Henk van Dijkhuizen

Goed geholpen

Antwoord VerlichtingNL

Goedemiddag Henk, Heel erg bedankt voor de 4-sterren review! Graag tot een volgende keer! Team VerlichtingNL

Johan Bouwens

Prettige en snelle zowel behandelinf aks afhandeling. Ben zeer tevreden en VerluchtingNL er een klant bij heeft gekregen.

Antwoord VerlichtingNL

Goedemiddag Johan, Heel erg bedankt voor de 4.5-sterren review! Graag tot een volgende keer! Fijn om te horen dat je tevreden bent! Team VerlichtingNL

Jos Kerssens

Uitstekend en snel

Antwoord VerlichtingNL

Goedemiddag Jos, Heel erg bedankt voor de 5-sterren review! Graag tot een volgende keer! Team VerlichtingNL

Peter Verschuren

Halogeenlampen waren snel geleverd en deden het.

Antwoord VerlichtingNL

Goedemiddag Peter, Heel erg bedankt voor de 5-sterren review! Graag tot een volgende keer! Team VerlichtingNL

Dineke Pronk

Super service, lekker snel.

Antwoord VerlichtingNL

Goedemiddag Dineke, Heel erg bedankt voor de 4.5-sterren review! Graag tot een volgende keer! Team VerlichtingNL

Vera

Snelle levering, prima lamp

Antwoord VerlichtingNL

Goedemiddag Jan, Heel erg bedankt voor de 4.5-sterren review! Graag tot een volgende keer! Team VerlichtingNL

Bert Hoogeveen

Verzonden product,5 lampen,was de eerste gelijk stuk de rest ging goed

Antwoord VerlichtingNL

Goedemiddag Steven, Bedankt voor de mooie 8! We zullen even contact met je opnemen om het netjes met je op te lossen met betrekking tot het defecte lampje! Mocht je nog feedback hebben om ons naar die 10/10 te helpen, dan horen we het graag! Dank je wel voor je aanbeveling en graag tot een volgende keer! Team VerlichtingNL

Steven Meester

Toegankelijk

Antwoord VerlichtingNL

Goedemiddag Steven, Fijn om te horen dat je onze service als toegankelijk hebt ervaren. Daar doen we het voor. Mocht je nog feedback hebben om ons naar die 10/10 te helpen, dan horen we het graag! Dank je wel voor je aanbeveling en graag tot een volgende keer! Team VerlichtingNL

Client belge

traitement rapide de ma commande, reçue en moins de 24 heures

Antwoord VerlichtingNL

Goodmorning, Thank you very much for your great review! ⭐ We’re delighted to hear that your order was processed quickly and delivered within 24 hours. That’s exactly the level of service we aim to provide. Thank you for your trust and recommendation — we’d be happy to assist you again in the future! Team VerlichtingNL 💡

Geantwoord op

VerlichtingNL verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

VerlichtingNL heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.8/10
  • checkEerste review geschreven op 15 januari 2019

VerlichtingNL

Verlichting kopen is nog nooit zo eenvoudig geweest als bij VerlichtingNL. Dankzij het uitgebreide assortiment kan VerlichtingNL meerdere klantgroepen bedienen en voorzien van de juiste verlichting voor de beste prijs.

Staalsteden 4.7A

Johan Bouwens

Jos Kerssens

Uitstekend en snel

Peter Verschuren

Halogeenlampen waren snel geleverd en deden het.

Dineke Pronk

Super service, lekker snel.

Vera

Snelle levering, prima lamp