Afhalen/bezorgen
Assortiment
Bereikbaarheid

W

SterSterSterHalve sterLege ster

We hebben hier veel meubels vandaan. Je kan erg goed worden geholpen.

Op een maandag 1,5 uur door de winkels heen gelopen op zoek naar de juiste decoratie. Geen enkele medewerker heeft iets gevraagd. Het was er rustig . Rare ervaring........

Steef

Veel producten en goede prijs

Communicatie over aflevering "zo spoedig mogelijk"
Toelichting eindoordeel
Goed product/prijs, communicatie kan beter en aflevering aan huis is, bij een appartement, niet beneden bij de brievenbus. Zeker niet met een duur product.

Antwoord Interieurwereld

Beste Steef, uw bestelling via onze webshop is geleverd met Post NL. Het pakket dient door Post NL te worden aangeboden aan de deur. We hebben de klacht doorgezet, excuses voor het ongemak. Team Interieurwereld

Tiemen Schra

Accuraat en deskundig. Op logistiekgebied: afspraak is afspraak

n.v.t.
Toelichting eindoordeel
Prima, voelt goed en voor ons reden om regelmatig het bedrijf te bezoeken.

Bedankt! We zien u graag terug bij ons in de winkel. Team Interieurwereld

Van den Broek

klanttevredenheid staat voorrop

Dat klopt zeker! We wensen u veel plezier van uw fauteuil. Team Interieurwereld

H.Post

Klantvriendelijk en zeker meegaand in bepaalde situaties.

Toelichting eindoordeel
Wij zullen zeker bij onze volgende aankoop hier weer terecht komen.

Antwoord Interieurwereld

Bedankt voor uw mooie beoordeling, graag tot ziens bij ons in de winkel. Team Interieurwereld

Erie van Ojen

Deskundig.

Toelichting eindoordeel
Eind september 2023 startte ik met de herinrichting van mijn appartement en bezocht hiervoor Interieurwereld Van de Belt in Rougat. Luc van de Maarel, interieurstylist heeft mij vanaf de start geadviseerd. Dit heeft geleid tot een mooie ingerichte eet- en woonkamer. De kwaliteiten van Luc zijn in mijn optiek goed luisteren, aanvoelen wat de wensen zijn en out of the box kunnen denken. Daarnaast heeft hij een enorm kleurgevoel!! De meubels, gordijnen, lampen en het vloerkleed werden met zorg afgeleverd en gemonteerd! Kortom: ik ben meer dan tevreden over mijn nieuwe inrichting!! Erie van Ojen

Antwoord Interieurwereld

Bedankt voor uw mooie beoordeling. We wensen u veel plezier van uw interieur!

Janny Dons Dunning

De thuissituatie komen bekijken en meedenken over de mogelijkheden

Bezorgers stelden zich niet voor. Klantvriendelijkheid van één van de twee bezorger was m.i. echt onbeschoft. Kwam op een totaal ander tijdstip dan was afgesproken. Was er alleen maar opgericht om de boel in elkaar te zetten en hup op naar de volgende. De tweede bezorger wist zich door het gedrag van de ander ook niet echt een houding te geven (durfde denk ik zijn collega er niet op aan te spreken). de verkoopster van mijn aankoop heeft mij keurig de volgende dag terug gebeld en mijn vragen over de levering keurig afgerond.
Toelichting eindoordeel
Het had een dikke 9 kunnen zijn maar de bezorger heeft veel verknald. Dit komt het bedrijf niet ten goede..... wat jammer is.

Wieke Kosse

Senna heeft online bijna ons gehele interieur, raambekleding, verf en behang ingetekend. Dit was enorm helpend, Senna is laagdrempelig te bereiken en fijn in contact. 1 stoel bleek achteraf niet helemaal passend, maar ook dit was zo opgelost met goeie hulp! Wij zijn erg tevreden, en komen zeker nog eens terug!

Antwoord Interieurwereld

Bedankt voor de complimenten aan Senna! We wensen u veel woonplezier. Team Interieurwereld

J. Weits

Prima service!

Nvt.

Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring. Team Interieurwereld

m de vries

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

ik had iets besteld moest ik zelf achteraan, hoorde niks van de bestelling, bleek niet meer op voorraad te zijn, en nu moet ik wachten op mijn geld allemaal lastig want de administratie is er niet elke dag ik zou dit bedrijf niet aanbevelen!

Hilly Zegers

Vriendelijk , heel prettig geholpen

Niets aan toe te voegen

Antwoord Interieurwereld

Bedankt voor uw positieve beoordeling. Graag tot ziens in onze woonwinkel. Team Interieurwereld

Joke moonen

Vriendelijke verkoopster Vriendelijk en beleefde jongens bezorgen en monteren 👍

Antwoord Interieurwereld

Bedankt voor de complimenten. We wensen u veel plezier van uw aankoop! Team Interieurwereld

Jan Teunis Grimme

Goede service, op tijd geleverd

Antwoord Interieurwereld

Bedankt voor uw positieve beoordeling. We wensen u veel plezier van uw aankopen. Team Interieurwereld

Esther

Heel klantvriendelijk! Denken graag met je mee & geven goede adviezen

Top!

Antwoord Interieurwereld

Dank voor de geweldige beoordeling! Veel plezier met de aankopen en graag tot ziens bij ons in de winkel. Team Interieurwereld

Noel

Grote overzichtelijke showroom

Interieurwereld verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Interieurwereld heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.8/10
  • checkEerste review geschreven op 16 februari 2019

Interieurwereld

Interieurwereld is dé interieurspeciaalzaak in de driehoek Emmen, Assen, Zwolle. Je vindt bij ons alles op het gebied van wonen en interieur, voor iedere woonstijl en voor ieder budget. Van banken tot bedden, van accessoires tot raambekleding en vloeren. We zijn sterk in interieuradvies. Een kleine greep uit onze merken: Pronto Wonen (veel uit voorraad leverbaar!), XOOON, Henders en Hazel, Design on Stock, Feelings, VT-wonen, Pode, Leolux, Rolf Benz, Auping, Luxaflex.

Verlengde Industrieweg 9

7949 AL Rogat-Meppel

Afhalen/bezorgen
Assortiment
Bereikbaarheid

W

SterSterSterHalve sterLege ster

We hebben hier veel meubels vandaan. Je kan erg goed worden geholpen.

Steef

Veel producten en goede prijs

Communicatie over aflevering "zo spoedig mogelijk"

Tiemen Schra

Accuraat en deskundig. Op logistiekgebied: afspraak is afspraak

n.v.t.
Toelichting eindoordeel
Prima, voelt goed en voor ons reden om regelmatig het bedrijf te bezoeken.

Bedankt! We zien u graag terug bij ons in de winkel. Team Interieurwereld

Van den Broek

klanttevredenheid staat voorrop

Dat klopt zeker! We wensen u veel plezier van uw fauteuil. Team Interieurwereld

H.Post

Klantvriendelijk en zeker meegaand in bepaalde situaties.

Toelichting eindoordeel
Wij zullen zeker bij onze volgende aankoop hier weer terecht komen.

Erie van Ojen

Deskundig.

Antwoord Interieurwereld

Bedankt voor uw mooie beoordeling. We wensen u veel plezier van uw interieur!

Janny Dons Dunning

De thuissituatie komen bekijken en meedenken over de mogelijkheden