J.M. Dijkstra
- Aangekocht product
- iPhone 14 zo goed als nieuw
COMP-IT-AUT
Gebracht wat beloofd, een als nieuw zijnde iphone. Je kunt het verschil alleen zien in de verpakking, je kunt echt niet zien dat deze is gerefurbished
Top. Blij met de telefoon. Ziet er goed uit, voldoet aan alle beloofde specs. Snel geleverd. Zou daar zonder twijfel weer bestellen.
Heel positief, klantvriendelijk en netjes de volgende dag geleverd
Mooie telefoon voor een schappelijke prijs
Vlot en simpel
Vlotte dienstverlening, leveren wat is toegezegd met prima prijs-kwaliteit verhouding
Na mijn bestelling is er direct goed gecommuniceerd en werd zoals beloofd ook afgeleverd.
Heel slecht
Goed snel geleverd al eerder daar gekocht .
Goed, erg tevreden over mijn nieuwe telefoon.
Snelle levering kwalitatief boven verwachting
Klasse! Een zeldzame parel die je tegenwoordig zelden meer ziet in de huidige tijd! Er ging van alles mis bij de bezorgdienst (DPD) maar Forza Refurbished heeft dit ontzettend goed opgepakt. Na een telefoontje van hen aan DPD werd alles snel opgelost en zo ontving ik mijn Ipad toch nog binnen de afgesproken tijd. Dan is een manager of eigenaar die om z'n klanten geeft en z'n goede naam en altijd de beste kwaliteit wilt binnen redelijk vermogen wilt leveren en daarvoor wel dat 2 a 3 stappen extra zet. Op deze manier blijf ik een klant voor het leven en ik raadt al mijn vrienden en familie ook altijd als eerste aan. Topper, al jaren lang, misschien vind je iets ergens anders iets een beetje goedkoper, maar v.l.g. mij is de prijs gewoon scherp maar je altijd continue, contante kwaliteit en ze doen hun maximaal hun best om alles binnen tegen redelijke termijn en prijs wat je als klant mag verwachten. Klasse hoor ;-)
Forza Refurbished verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Forza Refurbished heeft de volgende resultaten bereikt:
Heel positief, klantvriendelijk en netjes de volgende dag geleverd
Mooie telefoon voor een schappelijke prijs
Vlot en simpel
Heel slecht
Goed snel geleverd al eerder daar gekocht .
Goed, erg tevreden over mijn nieuwe telefoon.
Snelle levering kwalitatief boven verwachting
Forza Refurbished heeft de volgende resultaten bereikt: