Particulier BV

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Gisteren mijn IPhone 12 bezorgd. Ik had had het toestel met nieuwe batterij gekocht. De batterij gaf 54% aan dus aan de oplader. Het viel mij meteen op dat de batterij leeg liep ipv oplaadde. Ook kreeg ik de melding via Apple reparatie dat er een batterij was geplaatst maar dat niet kon worden vastgesteld of dit een Apple batterij is geweest. Ik ga het toestel morgen terug sturen en ik wil mijn geld terug. Dit is de bekende kat in de zak!

Antwoord Forza Refurbished

Beste, bedankt voor het delen van uw review. Vervelend om te horen dat u een toestel hebt ontvangen waarbij de accu leegloopt, ondanks dat hij aan de oplader ligt. Dit is niet de bedoeling en daarvoor onze welgemeende excuses. Dit lossen wij graag snel en makkelijk voor u op! Het kan voorkomen dat er een melding over het beeldscherm of de batterij in beeld verschijnt. Dit betekent dat er een nieuwe batterij in het toestel is geplaatst. Het toestel geeft hiervan een notificatie, Apple heeft dat zo in de software geprogrammeerd. De batterijen die wij plaatsen, zijn van vergelijkbare kwaliteit en u mag er van verwachten dat de batterij hier ook naar functioneert. Helaas was dit bij u niet het geval. Graag zien wij het toestel retour zodat wij dit voor u kunnen oplossen. Via onderstaande link kunt u het toestel retour aanmelden; https://www.forza-refurbished.nl/retourneren Groet, Jordi | Forza

Geantwoord op

Sylvia Van de Hoef

iPhone ziet er gewoon als nieuw uit, spulletjes compleet. Snelle levering, d.w.z. volgende dag al !

iPhone 14 pro

Eric van der Heijden

Prima uitziend en werkende iPhone pro max

iPhone 13 Pro max

Toine van Nispen

Zeer snelle levering. Alles prima, zoals gewend. Is rees 3e keer een GSM van Forza.

GSM

Karin Van Aartrijk

Super snel geregeld. Een prima telefoon ontvangen . Daarnaast ,zeker gezien de garantieperiode een heel goede deal

Caroline Advokaat

Prima toestel en snel geleverd

IPhone SE

Raoul Wols

Prima producten voor een goede prijs

Gert-Jan

Super z.g.a.n. producten zowel deze iPhone Pro 14 als eerder een iPad, 100% batterij 🔋 ook!

Shasja Dekker

Duidelijk en communicatief

iPhone

C. O.

Refurbished iPhone 13 mini met nieuwe batterij gekocht bij Forza. Helaas bleek deze nog een klein defect te hebben. Een belletje met de zeer kundige en vriendelijke Sonja bij de klantenservice/helpdesk was voldoende om een retour af te spreken. iPhone retour en al heel vlot kwam een andere. Deze werkt perfect! Bleek dat ik mijn SIM vergeten was uit het eerste toestel te halen en heb daar nog achteraan gebeld. Ze wisten 'm binnen een half uur op te sporen en kreeg 'm direct thuisgestuurd. Wat een TOP service!

iPhone 13 mini (refurbished) met nieuwe batterij

Andrea van Dijk

Mijn iPhone 14 Pro werd snel geleverd, in de staat zoals beloofd

J. Duinkerken

Uitstekende klantenservice en ondersteuning bij keuze smartphone, actieve after sales en soepele afhandeling ook financieel.

Samsung S22

Forza Refurbished verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Forza Refurbished heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 11 januari 2016

Forza Refurbished

"Forza Refurbished is de nr. #1 Apple-refurbished webshop van de Benelux. Bij ons koop je iPhones, iPads, Watches, MacBooks én Samsungs van de hoogste refurbished-kwaliteit voor een schrikbarend scherpe prijs, met 3 jaar garantie én gratis laadaccessoires! Forza beschikt over het Keurmerk Refurbished en we controleren alle producten op minimaal 50 punten met professionele testprogramma's. Je bent hierdoor verzekerd van een betrouwbaar device. Niet duur. Wel duurzaam! Tienduizenden tevreden klanten gingen je voor en we hebben een gemiddelde klantbeoordeling van een 9,0 op basis van meer dan 11.000 reviews. De scherpste prijs, 3 jaar garantie, morgen in huis, gratis retourneren, Keurmerk Refurbished, 98% beveelt ons aan. THIS IS FORZA."

Graaf Engelbertlaan 75

4837DS Breda