Bianca
Super bedrijf! Denkt met je mee en heeft een snelle levering! Speciale dank aan mijn naamgenoot! ;-)
- Sterke punten
- Communicatie!
Bedrijf denkt met je mee, snel en vriendelijk!
Fijne communicatie, goede levering en service
Goede service
snel antwoord, snelle levering
Positief
Fijne communicatie, goede levering en alles zag er goed uit.
Leuke producten en fantastische service
Ik werd goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling. Leuke, originele gifts. Ze waren er bij ons bedrijf erg blij mee.
Heel positief, zeer tevreden.
Altijd perfect en netjes geholpen
Supersnel geholpen,heel klantvriendelijk
Ik vond het prettige service.
Snel reactie en levering
Positief. Goed en snel contact
FortuneFactory verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
FortuneFactory heeft de volgende resultaten bereikt:
FortuneFactory
Nieuwland Parc 151
3351LJ Papendrecht
Bedrijf denkt met je mee, snel en vriendelijk!
Fijne communicatie, goede levering en service
Goede service
snel antwoord, snelle levering
Positief
Fijne communicatie, goede levering en alles zag er goed uit.
Leuke producten en fantastische service
Heel positief, zeer tevreden.
Altijd perfect en netjes geholpen
Supersnel geholpen,heel klantvriendelijk
Ik vond het prettige service.
Snel reactie en levering
Positief. Goed en snel contact