8.6 /10

checkbox93% beveelt Directplant.nl aan!

A van Beek

Heel tevreden

Service en kwaliteit
Geen tips
Vaste planten

Marjan Zaagman Tuinontwerp

Goede en duidelijke afhandeling van de bestelling, sterke planten, eigen vervoer, niet te duur

Weet niet
Duidelijke informatie op de website

els masschelin

positief , overzichtelijke website praktisch in gebruik leuk om na aankoop nog tips te krijgen prijs -kwaliteit zeker ok

niet direct
zie bovenstaand
kurkeik

Particulier

Thuis afgeleverd vanwege grote particuliere bestelling. Goede plantjes. Medewerkster aan de telefoon denkt mee.

Alles.

recycling plantenbakjes
diverse vaste planten

E.Steendam

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

De eerste bestelling waren de planten van goede kwaliteit, wij zijn nú verhuisd naar een andere streek en hebben met de goede ervaring weer planten besteld bij Directplant, de geleverde planten waren matig van kwaliteit en beschadigd. Helaas na de garantie groei periode zijn 2 planten dood gegaan ondanks het gebruik van vivimus en pot aarde, wij hebben hier over gebeld dat planten het desondanks goede zorg het niet redden. Jammer was het antwoord van Direct plant groei garantie periode is voorbij dus daar moesten wij het maar doen. Dus hier bestellen zullen wij zeker niet meer doen en bij vrienden en kennissen zullen wij het zeker niet aanbevelen.

Voor verbetering vatbaar
Management beter op service concentreren, op kwaliteit en niet op kwantiteit
Clematis armandi

HJ.Tibben

Bij Directplant een Albizia besteld, en die werd vandaag bezorgd. Een boom met een stamomtrek van zo'n 16 cm. Bij aankomst was het even schrikken, omdat wij geen achterom hebben, en de boom door de kamer naar de patio gebracht moest worden. Gelukkig was de man die de boom bezorgde zo vriendelijk om daarbij te helpen, en was men zo slim geweest om de kroon middels linten bij elkaar te binden. Dat vergemakkelijkte het vervoer door de kamer zeer. En in een oogwenk lag de boom klaar om gepland te worden. Een mooie boom, die het vast goed gaat doen.

Prima boom, en men houdt zich aan de afspraak.
De communicatie is soms niet helemaal optimaal.
Albizia Julibrissin Umbrella

Jansen

betrouwbaar

Overzichtelijke website, goede afhandeling van bestellingen. Aanbod is uitgebreid en niet duur.
De kwaliteit van de planten is niet altijd even goed. Aan het einde van het seizoen zijn planten 'potbound'. Draaien de wortels eindeloos rond in het potje. Begrijpelijk maar bij online bestellen kun je niet zelf controleren hoe gezond de planten zijn.
uitgebreid

Van der Vliet Felix

Correcte levering en verzorgde planten

doe zo verder
eerlijke producten
Product of service:
mijn laatste aankoop was een " Euonymus Alatus"

jan verzijl

net bedrijf

levert altijd op tijd, kleine plantjes die 99% opkomen en goed komen uiteindelijk
vinca minor

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Zo ga je niet met klanten om

klantvriendelijkheid
valselijk beschuldigen van klanten (echt goed)
fruitboom

Annet van de Water

Goede ervaring, al meerdere bestellingen gedaan. Keurig afgeleverd op afgesproken plaats. Goede kwaliteit planten.

Alles kun je on line vinden

Hans

Positief, staan voor hun product

Goede communicatie, bezorging én garantie
Geen!
Magnolia

Directplant.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Directplant.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.6/10
  • checkEerste review geschreven op 22 februari 2010

Directplant.nl

Directplant is de grootste online shop voor al uw tuinplanten, bomen, struiken, haagplanten en bloembollen. Levering direct vanaf de kweker bij u in de tuin! Maak gebruik van onze speciale zoekfuncties, u kunt nu uw passende beplanting vinden door middel van het zoeken op plantkenmerken! Zo vindt u altijd de geschikte planten voor uw tuin.

Parallelweg 3

Voor verbetering vatbaar
Management beter op service concentreren, op kwaliteit en niet op kwantiteit
Clematis armandi

HJ.Tibben

Prima boom, en men houdt zich aan de afspraak.
De communicatie is soms niet helemaal optimaal.
Albizia Julibrissin Umbrella

Correcte levering en verzorgde planten

doe zo verder
eerlijke producten
Product of service:
mijn laatste aankoop was een " Euonymus Alatus"

jan verzijl

net bedrijf

vinca minor

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Zo ga je niet met klanten om

klantvriendelijkheid
valselijk beschuldigen van klanten (echt goed)
fruitboom

Annet van de Water