Harm van Egmond
- Product of service:
- Vlaggenmast
goed ,duidelijke website en snelle verzending
Fijne en persoonlijke service
super service. Zelf heb ik een verkeerd huisnummer getypt en Dekker stuurt kosteloos het inmiddels teruggestuurde pakket nogmaals (nu naar goede huisnummer).
Om te beginnen: het product is goed, erg goed. Dat is mooi. De marketing/klantbehandeling is belabberd! En dan doel ik niet alleen op het drammen voor een review. Vrijdag werd die gevraagd, maandag al een herinnering: "U hebt nog niet.....etc.". Wat ik erg vond is dat ik bij het bestellen nadrukkelijk aangegeven had dat ik de vlag vlaggenstok niet de week erna wilde hebben wegens afwezigheid. Dus.... kwam hij de week erna. Waarom vraag je dan naar opmerkingen als die niet gelezen c.q. niet gehonoreerd worden? Enfin, mijn eerste opmerking blijft staan: goed product!
Levering is in goede orde ontvangen
Mooie vlag en mast, snelle levering, alles perfect
Geweldig attent en prima service
Zeer klant vriendelijk bedrijf en professioneel.
product is in prima staat netjes afgeleverd, werd goed op de hoogte gehouden van proces van levering
Supersnel
prima, snelle levering
Bijzonder goed
prima
Dekker Vlaggen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Dekker Vlaggen heeft de volgende resultaten bereikt:
goed ,duidelijke website en snelle verzending
Fijne en persoonlijke service
Levering is in goede orde ontvangen
Mooie vlag en mast, snelle levering, alles perfect
Geweldig attent en prima service
Zeer klant vriendelijk bedrijf en professioneel.
Supersnel
prima, snelle levering