Club Random
ontzettend onprofessioneel & triestig
Ik heb mijn goederen nog altijd niet gehad, men neemt de telefoon zelfs niet meer op. Aub help mij nu!
Zeer onprofessioneel
Onze spreekgestoelte met logo werd volledig naar wens geproduceerd. Het ontwerp werd vooraf goedgekeurd en de levering was stipt op tijd.
Ik bestelde en betaalde midden mei bij Bravour een gsm locker twv 999€. De levering is reeds 4 keer naar voor geschoven en vandaag ontving ik weer een mail. Pas 26 november. Ik krijg ook amper en of geen feedback. Jammer.... Eindoordeel is nog niet 1 ster waardig. Maar moet er minstens 1 plaatsen om een review te kunnen schrijven. Ik hoop dat ik misschien nu wel feedback ontvang!
netjes en op snel geleverd
vriendelijk, behulpzaam en klantgericht!
Top
Op zich alles goed met de service alleen de laatste 2 producten (10 Ports USB-C USB 3.0 12W laad & sync hub) blijken usb ports defect te zijn na 1 a 2 maal gebruikt te hebben. Zeker voor de prijs zou je het niet zo snel verwachten.
snel en correcte levering
Vlot, vriendelijk en oplossingsgericht
Goed. Voor de eerste keer een bestelling gedaan, vlot en netjes afgehandels. Transport was snel, verpakking deugdelijk.
Zeer vriendelijk en behulpzaam.
Pakje op de parkeerplaats bezorgd
Bravour verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Bravour heeft de volgende resultaten bereikt:
ontzettend onprofessioneel & triestig
Zeer onprofessioneel
netjes en op snel geleverd
vriendelijk, behulpzaam en klantgericht!
Top
snel en correcte levering
Vlot, vriendelijk en oplossingsgericht
Zeer vriendelijk en behulpzaam.
Pakje op de parkeerplaats bezorgd
Bravour heeft de volgende resultaten bereikt: