Meer inzicht, verhelderend, zeer leerzaam.
- Welke training heb je gevolgd?
- Mediation op de werkvloer (module 1)
100% beveelt The Lime Tree - Mediation & Training aan!
100% beveelt The Lime Tree - Mediation & Training aan!
Meer inzicht, verhelderend, zeer leerzaam.
Interactief, professioneel, zeer afwisselend, stof tot nadenken en elke dag ging ik nog vol energie naar huis.
Door de concentratie in 6 dagen (summerschool) kan je echt de diepte in zonder afleiding. De training kent veel werkvormen waarbij de rollenspellen echt een hele goede toevoeging is
Hele fijne setting en omgeving die het leerproces ten goede komen. Training heel goed opgebouwd, divers en heel veel eye-openers.
Praktisch, verrijking, mooi om op deze wijze te werken.
De zomercursus heb ik ervaren als een "all-inclusive" summer retreat. Intensief werken en leren, gecombineerd met lekker buiten zijn in deze prachtige parkomgeving is echt een vakantie cadeautje.
Volledig / interessant / prettige sfeer / mooie locatie / fijne slides / diversiteit in leermethoden.
Ik heb erg leuke en waardevolle dagen gehad. Veel geleerd in een fijne groep medecursisten
Mediation op de werkvloer geeft niet alleen een mooie theoretische introductie op alle aspecten van mediation, maar laat je die ook daadwerkelijk ervaren.
Ik vond het een leerzame en verrassende opleiding. Ik heb veel geleerd over het voeren en begeleiden van een gesprek. Ik heb geleerd dat mediation krachtig en ontzettend verbindend kan werken als partijen het conflict echt willen oplossen
Een mooie mix van theorie, voorbeelden van de trainer, rollenspel, reflectie + filmpjes.
Heel erg leerzaam, niet alleen voor mijn werk, maar vooral ook voor hoe ik in het leven sta; meer ruimte en rust (ea stilte).
Intensief, leerzaam, reflectief, afwisselend.
Zeer leerzaam. Hoe om te gaan met conflicten als mediator. Je leert ook veel over je eigen persoonlijkheid.
Heel veel geleerd, zou het iedereen aanbevelen.
The Lime Tree - Mediation & Training verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
The Lime Tree - Mediation & Training heeft de volgende resultaten bereikt:
The Lime Tree - Mediation & Training
Professor Bronkhorstlaan 10
3723 MB Bilthoven
Meer inzicht, verhelderend, zeer leerzaam.
Praktisch, verrijking, mooi om op deze wijze te werken.
Intensief, leerzaam, reflectief, afwisselend.
Heel veel geleerd, zou het iedereen aanbevelen.
The Lime Tree - Mediation & Training heeft de volgende resultaten bereikt:
The Lime Tree - Mediation & Training