Veel geleerd, veel geoefend, eye-openers, goede interactie in groep.
- Welke training heb je gevolgd?
- Mediation op de werkvloer (module 1)
100% beveelt The Lime Tree - Mediation & Training aan!
100% beveelt The Lime Tree - Mediation & Training aan!
Leuke, verdiepende module.
Erg goed om je gedachten te ordenen en verder te vormen. Totaal niet saai, juist verdiepend en constructief.
Leerzaam - bewustwording - diepgang - scherp gezet worden.
Goede ordening van de theorie. Leuke vertaling vanuit de theorie naar de praktijk.
Een nuttige twee dagen waarop je op een goede wijze klaar gestoomd voor de toets.
Leerzaam, verhelderend en bruikbaar.
Nuttige dagen gehad waarop de stof op een duidelijke wijze is uitgelegd met veel voorbeelden waardoor het goed blijft hangen.
Fijne afwisseling theorie en spelenderwijs + praktijkvoorbeelden.
Veilige leeromgeving om echt te verdiepen en ervaring op te doen met mediationskills.
Super waardevol om aan de hand van mediations/rollenspelen te leren en ervaren. Zowel van anderen als jezelf. Directe feedback en ruime gelegenheid stellen van vragen.
Het is fijn om te oefenen met acteurs & feedback te ontvangen.
Nodig om vaardigheden verder te ontwikkelen en klaar te zijn voor het assessment. Veilige leerzame groep.
Leuk, leerzaam, intensief. Ik had het niet willen missen.
The Lime Tree - Mediation & Training verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
The Lime Tree - Mediation & Training heeft de volgende resultaten bereikt:
The Lime Tree - Mediation & Training
Professor Bronkhorstlaan 10
3723 MB Bilthoven
Leuke, verdiepende module.
Leerzaam - bewustwording - diepgang - scherp gezet worden.
Leerzaam, verhelderend en bruikbaar.
Fijne afwisseling theorie en spelenderwijs + praktijkvoorbeelden.
Het is fijn om te oefenen met acteurs & feedback te ontvangen.
Leuk, leerzaam, intensief. Ik had het niet willen missen.
The Lime Tree - Mediation & Training heeft de volgende resultaten bereikt:
The Lime Tree - Mediation & Training