A.Bakker
Heel vriendelijk geholpen en alles goed uitgelegd
Duidelijke uitleg ,kon goed luisteren en was beleefd. Oudere mensen stellen dat altijd op prijs
Keurig netjes en communicatief
Vriendelijke en capabele mensen die alles netjes uitleggen en laten zien hoe het werkt.
Snelle reparatie op vriendelijke manier !
Kwam op de afgesproken dag
De betreffende monteur is vriendelijk en leg alles goed uit. Helaas gaf het vervangen van de printplaat, advies van Remeha, nog niet de gehoopte oplossing.
goed
Vriendelijk geholpen door de monteur
Correct en snel werkend
prettig, ik heb alleen een tip, bij mij zou er tussen 08:00 en 12:00 uur een monteur komen, deze kwam uiteindelijk om 12:10 uur, ik had zelf gebeld om 11:30 uur om te vragen hoe lang ik nog moest wachten, ik kreeg te horen dat de monteur uitgelopen was met zijn werkzaamheden, wat natuurlijk kan gebeuren. ik werd echter niet zelf gebeld dat het uitliep. dus misschien een tip, dat de monteur b.v. een half uur van te voren meldt dat hij er aan komt, dan hoef ik niet constant thuis te blijven wachten, of een andere oplossing vinden.
Prima vakmensen
Vriendelijke monteur, hij stelde zich voor en gaf mij een hand, ook bij het weggaan. Hij heeft zelfs even een paar schroeven aangedraaid van de vlizotrap toen hij van zolder kwam.
Vriendelijke monteur die goed werk leverde en ook mee dacht tbv een nieuwe thermostaat. Zeer tevreden over deze medewerker.
Keurige jongeman, netjes in gedrag en was bereid om een en ander te verduidelijken. Daar hou ik van.
ESNW verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
ESNW heeft de volgende resultaten bereikt:
Keurig netjes en communicatief
Snelle reparatie op vriendelijke manier !
Kwam op de afgesproken dag
goed