Olga Disbudak
Top
- Pluspunten
- Snelle verzending.
Correcte order intake, vlotte aflevering
Zeer snelle bezorging.
Gemakkelijk om te bestellen
Afschuwelijke service. Bestelling geplaatst, kreeg niets binnen op de dag dat het zou worden geleverd. Dag erna naar gevraagd, bleek dat de bestelling was blijven hangen in het systeem. Geen probleem, kan gebeuren. Het zou die dag gelijk worden opgestuurd. Alsnog geen track & trace ontvangen. 2 dagen later weer gevraagd waar mijn bestelling bleef. Product was die dag pas weer leverbaar en het zou die dag opgestuurd worden. Ik heb gevraagd waarom mij dat tijdens het vorige contact niet is uitgelegd en kreeg als excuus dat die persoon pas sinds kort werkzaam is. Gevraagd of ik die dag nog de track & trace zou ontvangen: "ja, ben ervoor naar logistiek gelopen en het wordt geregeld. Ik verwacht dat het pakketje morgen of maandag wordt bezorgd". Prima, dan wil ik de bestelling laten staan. Géén track & trace ontvangen, weekend voorbij en géén pakketje in zicht. Wéér contact opgenomen: "ik heb het bedrag terug gestort en uw order verwijderd, omdat u dit had aangegeven en het product nog steeds niet leverbaar is." Vervolgens krijg ik helemaal geen reactie meer. Ook nog geen geld terug gezien. Ik bestel hier nooit meer.
Makkelijk product bestellen
Gewoon vanuit mijn stoel besteld en betaald. En twee dagen later pakket bezorgd.
Alles prima in orde
prima bedrijf
Zeer positief. Alles wordt duidelijk aangegeven en bestellen is erg makkelijk. Duidelijke berichten over de status van de bestelling.
Gelijk gevonden waar ik naar op zoek was, niet zeker weten of het met andere supplementen ingenomen mag worden. Gelijk een vriendelijk persoon van de klantenservice aan de lijn. Vakkundige informatie.
Bloeddruk en cholesterol gedaald
Zie hieronder
Goed werkende supplementen
Vitalize verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Vitalize heeft de volgende resultaten bereikt:
Correcte order intake, vlotte aflevering