9.2 /10

checkbox98% beveelt Van Eyck shutters aan!

Joris

Goede informatie, mooie toonzaal. Prachtig materiaal! Spijtig van de extra lange uitgestelde plaatsing.

Antwoord Van Eyck shutters

Dank voor deze mooie woorden Joris! Fijn om te lezen dat je zo'n goede indruk hebt gekregen van ons bedrijf en onze producten. Wij begrijpen erg goed dat het vervelend is als de plaatsing wordt uitgesteld. Wij vinden dit zelf ook erg vervelend en doen uiteraard ons uiterste best om dit zo snel mogelijk in gang te zetten. Helaas zijn ook wij afhankelijk van derden in dit proces, maar wij streven er altijd naar om alles zo soepel en snel mogelijk te laten verlopen. Groet, Anke - Team Van Eyck shutters

John Greijmans

SterSterSterSterLege ster

Alles goed en netjes afgehandeld vanaf de initiële verkoop en de uiteindelijke plaatsing. Een opmerking, het gebruik van voorgedrukte en handmatige invulling van facturen komt niet erg professioneel over en riep bij mij aanvankelijk vragen op.

Antwoord Van Eyck shutters

Bedankt voor deze mooie review John! Erg fijn om te lezen dat je zo'n goede ervaring hebt gehad met Van Eyck shutters. En ook zeker bedankt voor het doorsturen van je opmerking. Wij begrijpen dat dit momenteel niet erg professioneel overkomt en achter de schermen wordt er dan ook hard gewerkt aan een professionele verbetering. Het proces moet van a tot z kloppen en vertrouwen uitstralen en daar streven wij dan ook zeker naar. Groet, Anke - Team Van Eyck shutters

Ausan

Borgers

Zeer vlot en correct.

Hilde Franco

Zeer correct!

Marja Hamelinck

SterSterSterSterLege ster

Zeer blij met het uiteindelijke resultaat, wel lange levertijd.

Petitjean

SterSterSterSterLege ster

Professioneel,en vriendelijk personeel,zeer goede service.

CORNAND Nelly

De opmeting en prijsofferte waren perfect en heel informatief. De plaatsing gebeurde snel en professioneel, met de nodige uitleg over de plaatsing en de afwerking en de bediening. Gewoon SUPER.

Antwoord Van Eyck shutters

Wat een ontzettend mooie en lovende woorden Nelly! Hier worden wij dan ook weer super blij van :) Dank je wel! Fijn dat we zo goed hebben kunnen helpen. Geniet nu maar extra goed van je prachtige nieuwe raambekleding. Groet, Anke - Team Van Eyck shutters

Dominique en Barbara Vandevoorde - Craenen

Vakkundig en zeer proffessioneel.

Zwartbol

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Levertijd loopt helaas uit tot een half jaar! we hebben de Shutters besteld half oktober 2025, levertijd zou 12-16 weken zijn maar nu is de voorlopige montagedatum half april. Hoe de kwaliteit is kan ik nog niet beoordelen. Momenteel zou ik het bedrijf niet aanraden vanwege de levertijd. Zodra de shutters gemonteerd zijn zal ik wel een update geven over de montage en de kwaliteit van het product.

Antwoord Van Eyck shutters

Beste mevrouw Zwartbol, Hartelijk bedankt voor je bericht. We begrijpen dat de levertijd van de shutters tegenvalt. Ook wij vinden dat erg vervelend. Hopelijk maakt de vakkundige montage en kwaliteit veel goed en kun je in april genieten van de shutters. Indien we in de tussentijd nog iets voor je kunnen betekenen, vernemen we dat uiteraard graag. Vriendelijke groet, Anke - Team Van Eyck shutters

Smeets

Echt maatwerk geleverd we hadden een heel moeilijk raam maar helemaal opgelost door prachtige shutters .

Antwoord Van Eyck shutters

Bedankt voor deze mooie review! Wat ontzettend fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn met het eindresultaat. Geniet van jullie prachtige shutters :) Groet, Anke - Team Van Eyck shutters

Van Eyck shutters

Wij hebben dik 10 jaar de shutters van Van Eyck shutters en zijn zeer tevreden. Goed schoon te maken en ook de kleur blijft mooi.Er heeft zelf iemand bij ons aangebeld om te vragen waar wij de shutters hadden gekocht omdat hij ze mooi vond.

Antwoord Van Eyck shutters

Bedankt voor deze mooie review! Geweldig om te lezen dat jullie na 10 jaar nog altijd zo tevreden zijn en zelfs voorbijgangers hebben weten te enthousiasmeren met ons mooie product. Hopelijk mogen jullie nog heel wat jaren genieten van jullie prachtige shutters :) Groet, Anke - Team Van Eyck shutters

Wiggers

Woon in Den Haag, Zeer tevreden, 9 jaar geleden geplaatst zien er geweldig uit.op de kade ben ik de enige dus een pluim voor Van EYCK.

Carla Vromans

Ik heb jullie gevonden via FB Ben super tevreden. Afspraken maken, nakomen, inmeten en monteren alles verliep soepel en vakkundig. Erg lief bedrijf met gedreven medewerkers. Fijn.

Antwoord Van Eyck shutters

Bedankt voor deze mooie review Carla! Van zulke leuke berichten krijgen wij weer extra energie en gaan wij weer enthousiast aan de slag. Geniet van de prachtige shutters :) Groet, Anke - Team Van Eyck shutters

Custers Verstraeten

In ons huis reeds 5 jaar geleden shutters laten plaatsen, alles tot in de puntjes perfect geregeld. Nu ook in ons appartement shutters laten plaatsen, er was aan een Luik beschadiging gebeurd met plaatsen, het is allemaal heel correct opgelost. Super tevreden van deze firma, een echte aanrader als je echte kwaliteit wil.

Antwoord Van Eyck shutters

Bedankt voor deze mooie review! Heel erg fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn over onze shutters. Dat is waar wij het voor doen :) Groet, Anke - Van Eyck shutters

Geantwoord op

Van Eyck shutters verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Van Eyck shutters heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 22 augustus 2018

Van Eyck shutters

Van Eyck shutters is een familiebedrijf en heeft jarenlange ervaring op het gebied van raamdecoratie; shutters & blinds. Wij werken door geheel België en Nederland en kunnen ons met trots specialist in shutters en blinds noemen. Wij verzorgen het gehele traject; van uitgebreid advies op maat door onze eigen ervaren adviseurs tot en met een zorgvuldige montage door onze eigen montageteams.

Oude Graaf 6

Hilde Franco

Zeer correct!

Marja Hamelinck

SterSterSterSterLege ster

Zeer blij met het uiteindelijke resultaat, wel lange levertijd.

Petitjean

SterSterSterSterLege ster

Professioneel,en vriendelijk personeel,zeer goede service.

CORNAND Nelly

Dominique en Barbara Vandevoorde - Craenen

Vakkundig en zeer proffessioneel.

Zwartbol

SterLege sterLege sterLege sterLege ster