als iemand een fysiotherapeut nodig heeft
John Van de Berge Fysio is the best.
Ik heb de therapie gehad als voortzetting op de (beperkte) hartrevalidatie die ik vanuit het ziekenhuis heb gehad na mijn hartoperatie. Mijn doel was nog verder te werken aan mijn revalidatie en dit te doen in een veilige gecontroleerde omgeving. In die zin zou ik iemand in een vergelijkbare situatie uw praktijk als mogelijkheid kunnen aanbevelen.
Snelle beschikbaarheid, duidelijke communicatie, goede behandeling
Andre nam het serieus en we hopen dat het met de oefeningen de pijn wat te hebben zal zijn
Als iemand dezelfde klachten zou hebben als ik
Goed en open overleg over de behandeling. Ook buiten behandelonderwerp aangenaam kunnen spreken met de behandelaar
Vertrouwen in de deskundigheid, fijn en overleg
Als iemand om vraagt
vriendelijke fysiotherapeut, kennis van zaken. Oefeningen voor thuis zijn fijn.
Ik werd serieus genomen en had goed contact.
Kennis van zaken.
Hele fijne en goede therapeut. Helaas kon ik er niet het maximale uithalen omdat ik druk ben met verhuizen en geen tijd had om te herstellen na de behandelingen
Goede bereikbaarheid en snel af te spreken voor een sessie
FysiovdBerge verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
FysiovdBerge heeft de volgende resultaten bereikt:

FysiovdBerge
Zandstraat 78,
4101 EJ Culemborg
als iemand een fysiotherapeut nodig heeft
John Van de Berge Fysio is the best.
Snelle beschikbaarheid, duidelijke communicatie, goede behandeling
Als iemand dezelfde klachten zou hebben als ik
Vertrouwen in de deskundigheid, fijn en overleg
Als iemand om vraagt
vriendelijke fysiotherapeut, kennis van zaken. Oefeningen voor thuis zijn fijn.
Ik werd serieus genomen en had goed contact.
Kennis van zaken.
Goede bereikbaarheid en snel af te spreken voor een sessie