zorgvuldig, communicatief en vriendelijk en prfessioneel!

als iemand een fysiotherapeut nodig heeft

John Van de Berge Fysio is the best.

Ik heb de therapie gehad als voortzetting op de (beperkte) hartrevalidatie die ik vanuit het ziekenhuis heb gehad na mijn hartoperatie. Mijn doel was nog verder te werken aan mijn revalidatie en dit te doen in een veilige gecontroleerde omgeving. In die zin zou ik iemand in een vergelijkbare situatie uw praktijk als mogelijkheid kunnen aanbevelen.

Snelle beschikbaarheid, duidelijke communicatie, goede behandeling

Jacqueline Van Rosmalen

Andre nam het serieus en we hopen dat het met de oefeningen de pijn wat te hebben zal zijn

Als iemand dezelfde klachten zou hebben als ik

Goed en open overleg over de behandeling. Ook buiten behandelonderwerp aangenaam kunnen spreken met de behandelaar

Vertrouwen in de deskundigheid, fijn en overleg

SterSterSterLege sterLege ster

Als iemand om vraagt

vriendelijke fysiotherapeut, kennis van zaken. Oefeningen voor thuis zijn fijn.

Ik werd serieus genomen en had goed contact.

Corry Charlier

Kennis van zaken.

Hele fijne en goede therapeut. Helaas kon ik er niet het maximale uithalen omdat ik druk ben met verhuizen en geen tijd had om te herstellen na de behandelingen

Goede bereikbaarheid en snel af te spreken voor een sessie

FysiovdBerge verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

FysiovdBerge heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 7 december 2017

FysiovdBerge

Weer lekker bewegen! U kunt de hulp van de fysiotherapeuten van FysiovdBerge inroepen als 'gewoon bewegen' even niet meer gaat. Wij gaan samen met u aan de slag zodat u geen last meer heeft van die hardnekkige sportblessure. Dat uw rugpijn weer draaglijk wordt en uiteindelijk verdwijnt. Is de diagnose Claudicatio Intermittens oftewel etalagebenen gesteld? Of wilt u na uw heup- of knie operatie zo snel mogelijk weer al uw dagelijkse dingen doen? Het zijn maar een paar willekeurige voorbeelden, waarbij wij u van dienst kunnen zijn. Ons motto is: Kijk naar wat je wel kunt en niet naar je beperkingen! Hoewel wij ons realiseren dat bewegen soms lastig is, willen wij uitdragen dat bewegen fijn en goed is. Ook al is er sprake van een lastige chronische aandoening. FysioFitness: Sporten onder deskundige begeleiding van een fysio.U bent van harte welkom voor een proefles!

Zandstraat 78,

4101 EJ Culemborg

zorgvuldig, communicatief en vriendelijk en prfessioneel!

als iemand een fysiotherapeut nodig heeft

John Van de Berge Fysio is the best.

Snelle beschikbaarheid, duidelijke communicatie, goede behandeling

Jacqueline Van Rosmalen

Als iemand dezelfde klachten zou hebben als ik

Vertrouwen in de deskundigheid, fijn en overleg

SterSterSterLege sterLege ster

Als iemand om vraagt

vriendelijke fysiotherapeut, kennis van zaken. Oefeningen voor thuis zijn fijn.

Ik werd serieus genomen en had goed contact.

Corry Charlier

Kennis van zaken.