Regionaal Zorgbeheer
Zeer positief. Wij hebben verschillende overeenkomsten laten opstellen door Jarno Koning, vanaf onze start. Alle communicatie verliep prima. Jarno, weet precies wat jouw bedrijf nodig heeft.
Bij Veilig Doen heb ik voor 2 bedrijven de AV op laten maken, een overeenkomst van opdracht en een privacyverklaring. Veilig Doen was zeer goed bereikbaar en kwamen met goede suggesties zodat de documenten goed aansluiten bij onze bedrijfsvoering. Ik beveel Veilig Doen ten zeerste aan.
Zeer goed geholpen door Marit om nieuwe Algemene Voorwaarden op te stellen.
Super professioneel en snel geholpen
Fijn contact en heldere algemene voorwaarden!
Heldere communicatie in het sparren over algemene voorwaarden.
echt een top bedrijf! de samenwerking verliep heel snel en erg soepel. een aanrader voor een ieder die algemene voorwaarden etc nodig heeft.
Alles is verlopen naar wens.
Meedenkende en pragmatische aanpak. Standaardproducten waar mogelijk maar even deze toepassen op al een bestaande overeenkomst (algemene voorwaarden) gaat ook uitstekend met VeiligDoen. Marjolein heeft ons daarin goed geholpen en zoals altijd bij VeiligDoen tegen een scherp tarief, voordeel daarvan ook is dat het proces efficient is ingericht waardoor we in zeer korte tijd voorzien waren van een actueel en volledig pakket Algemene Voorwaarden.
Denken in oplossingen en niet in problemen. Fijne service en snelle levering.
Zeer goede service en ondersteuning. Snelle levering en ze denken echt met je mee als starter.
VeiligDoen vind ik een fijn bedrijf om zaken mee te doen. Alles is duidelijk en transparant zo kwam ik niet voor onaangename verassingen te staan i.v.m. de prijs. Er was ook veel ruimte om vragen te stellen en deze werden keurig beantwoord. Als je zeker wilt zijn van bijvoorbeeld goede leveringsvoorwaarde en een privacyverklaring op maat, medewerkers die je kunt vertrouwen, dan is VeiligDoen een absolute aanrader.
We zijn erg positief. De communicatie verliep prettig en snel. De opgestelde documenten zijn naar onze wens.
Ik heb Algemene Voorwaarden en een privacyverklaring laten opstellen. het contact was prettig. De medewerkers zijn deskundig.
In verband met het opstarten van een eigen onderneming, hebben we door een jurist van VeiligDoen onze algemene voorwaarden op laten stellen.
VeiligDoen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
VeiligDoen heeft de volgende resultaten bereikt:
Zeer goed geholpen door Marit om nieuwe Algemene Voorwaarden op te stellen.
Super professioneel en snel geholpen
Fijn contact en heldere algemene voorwaarden!
Heldere communicatie in het sparren over algemene voorwaarden.
Alles is verlopen naar wens.
Denken in oplossingen en niet in problemen. Fijne service en snelle levering.
VeiligDoen heeft de volgende resultaten bereikt: