9.3 /10

checkbox99% beveelt VeiligDoen aan!

PART zorg

Meedenkende en pragmatische aanpak. Standaardproducten waar mogelijk maar even deze toepassen op al een bestaande overeenkomst (algemene voorwaarden) gaat ook uitstekend met VeiligDoen. Marjolein heeft ons daarin goed geholpen en zoals altijd bij VeiligDoen tegen een scherp tarief, voordeel daarvan ook is dat het proces efficient is ingericht waardoor we in zeer korte tijd voorzien waren van een actueel en volledig pakket Algemene Voorwaarden.

Efficient en duidelijk proces. Prettig dat veel online al kan worden geregeld. Aantrekkelijke tarieven.

altijdalleskwijt.nl

Denken in oplossingen en niet in problemen. Fijne service en snelle levering.

- Denken met de klant mee - Snelle levering - Goede service - Deskundig advies

Vitaeva - De WIA specialist

Zeer goede service en ondersteuning. Snelle levering en ze denken echt met je mee als starter.

Meedenken, snelheid, goede kwaliteit. Uitstekende service.

RazorSnake Productions

VeiligDoen vind ik een fijn bedrijf om zaken mee te doen. Alles is duidelijk en transparant zo kwam ik niet voor onaangename verassingen te staan i.v.m. de prijs. Er was ook veel ruimte om vragen te stellen en deze werden keurig beantwoord. Als je zeker wilt zijn van bijvoorbeeld goede leveringsvoorwaarde en een privacyverklaring op maat, medewerkers die je kunt vertrouwen, dan is VeiligDoen een absolute aanrader.

Snelheid van levering, transparantie en levering op maat!

Dadem

We zijn erg positief. De communicatie verliep prettig en snel. De opgestelde documenten zijn naar onze wens.

Deskundig, snel, vriendelijk.

Afke Fokma

Ik heb Algemene Voorwaarden en een privacyverklaring laten opstellen. het contact was prettig. De medewerkers zijn deskundig.

deskundig, snel, prettig contact

anonymous

In verband met het opstarten van een eigen onderneming, hebben we door een jurist van VeiligDoen onze algemene voorwaarden op laten stellen.

Snelheid is het eerste dat te binnen schiet. We gingen ervan uit dat het wel eventjes kon duren. Echter we werden blij verrast door de snelle service. Het totaalplaatje ziet er overzichtelijk en duidelijk uit.

paul neirinckx produkties

Via een zoekopdracht op internet kwam ik bij VeiligDoen. Omdat hun werkwijze mij aansprak heb ik de 'online vragenlijst' ingevuld. Omdat er bij het aanvraagproces, door een storing, iets was mis gegaan, werd ik door de vriendelijke juridisch medewerkster Anne gebeld en hebben wij de vragenlijst telefonisch doorgenomen / ingevuld. Anne had tijdens het telefoongesprek mijn website op haar computer open staan, zodat zij gerichte vragen kon stellen en een beter beeld kreeg van mij als klant. Er wordt goed geluisterd en eventueel doorgevraagd. Bovendien was Anne ook zeer behulpzaam toen zei hoorde dat ik bezig was met een "toestemmingsformulier" (dat ik nodig had voor de scholen waar ik regelmatig optredens van kinderen film). Zij stuurde mij per email, kort na het telefoongesprek, een aanvulling waarmee ik gevrijwaard kon worden van eventuele aanspraken van derden. VeiligDoen / Anne houdt zich aan de afgesproken tijdlijnen (t.a.v. gemaakt afspraken / toezeggingen) en reageert zeer snel op vragen / e-mails van de klant. Ik kan VeiligDoen aan iedereen aanraden!

vriendelijk, deskundig, betrokken, snel en niet duur.

SterSterSterSterLege ster

De site is helder. Het aanvragen ging goed en het contact was snel, vriendelijk en efficiënt

Snelle reactie

SterSterSterSterLege ster

Professionele en vriendelijke service.

Snelle afhandeling van aanvragen en duidelijk kennis van zaken.

Mundo Students

Fijne ervaring. Het personeel werkt goed mee en begrijpt de business van de tegenpartij goed (ook meedenken).

Goede Engelse taal. Communicatie. Open voor aanpassingen. Meedenkend

Ledlicht Totaal

Positief

Een snelle en professionele afhandeling, het komt heel vertrouwd over

Drive-2B

SterSterSterHalve sterLege ster

Via ZZP collectief aan deze dienstverlening gekomen. Snelle keuzes op de website, makkelijke en eenvoudig in te vullen formulieren. Prettige terugkoppeling en snelle reactie van de betreffende medewerker.

De eenvoud in combinatie met de snelheid van handelen. in amper 2 dagen alles geregeld en gedeponeerd bij KvK

F de Vries

Mijn ervaringen zijn positief. Goede en heldere uitleg gehad via de telefoon toen ik informeerde naar de mogelijkheden e.d. Daarna duidelijke e-mailwisseling gehad over de op te stellen algemene voorwaarden. Goede uitleg gehad n.a.v. mijn vragen. Vooral de laagdrempelige en persoonlijke benadering vond ik fijn.

Klantvriendelijk, helder en duidelijke uitleg.

Bart Reef

Mijn ervaring is prima.

Komt afspraak na door snel te reageren op mijn vragen.

VeiligDoen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

VeiligDoen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 9 november 2016

VeiligDoen

Start vóór vanavond nog een veilige relatie Een nieuwe relatie beginnen is altijd spannend. Dat geldt zowel privé als zakelijk. Hoe betrouwbaar is de ander? Welke voorzorgsmaatregelen moet je nemen? Hoe voorkom je vervelende verrassingen? Kortom: hoe beperk je risico’s en hoe doe je het veilig? Met een paar muisklikken bouwt u voor uw bedrijf een waterdichte verdedigingswal.

Roomweg 66

7523BR Enschede

PART zorg

altijdalleskwijt.nl

Denken in oplossingen en niet in problemen. Fijne service en snelle levering.

- Denken met de klant mee - Snelle levering - Goede service - Deskundig advies

Vitaeva - De WIA specialist

Meedenken, snelheid, goede kwaliteit. Uitstekende service.

RazorSnake Productions

Snelheid van levering, transparantie en levering op maat!

Dadem

Deskundig, snel, vriendelijk.

Afke Fokma

deskundig, snel, prettig contact

paul neirinckx produkties

vriendelijk, deskundig, betrokken, snel en niet duur.

Snelle reactie

SterSterSterSterLege ster

Professionele en vriendelijke service.

Snelle afhandeling van aanvragen en duidelijk kennis van zaken.

Mundo Students

Goede Engelse taal. Communicatie. Open voor aanpassingen. Meedenkend

Ledlicht Totaal

Positief

Een snelle en professionele afhandeling, het komt heel vertrouwd over

Drive-2B

SterSterSterHalve sterLege ster

F de Vries

Klantvriendelijk, helder en duidelijke uitleg.

Bart Reef

Mijn ervaring is prima.

Komt afspraak na door snel te reageren op mijn vragen.

VeiligDoen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10