weusten

super bedrijf stoel fabrieks foutje een hele nieuwe stoel gekregen top bedrijg

stoel

dreessen

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

stoel van 1 1/2 jaar stopt midden in een programma. in ligstand kan hem niet gebruiken. op maandag gebeld moeilijk te bereiken. na meerdere malen word een afspraak gemaakt voor vrijdag. op vrijdag komt niemand opdagen. blijkt de afspraak niet te zijn genoteerd. weer moet ik wachten tot de volgende vrijdag. de bevestigings mail krijg je niet meteen maar kan ook zijn pas eind volgende week. dus geen controlle of het nu wel lukt. tevens krijg ik te horen dat men geen onderdelen van mijn stoel in voorraad heeft. dus kan zijn dat hij niet kan worden gerepareerd. wat een ergernis voor zo een dure stoel.

Product of service:
waarom zijn er geen onderdelen van een stoel van 1 1/2 jaar voorradig? en waarom krijg je niet meteen een bevestiging van je afspraak ?

Becx

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Door Meubelzorg opgelicht? Waarschijnlijk mogen we het zo niet noemen, maar zo voelt het wel. Op zoek naar relaxstoelen stapten wij op een zaterdag bij Meubelzorg in Udenhout binnen om ons te oriënteren. Wij hadden na enig zoekwerk onze voorkeur bepaald, de Bardos stoel. Ik had een handmatig bediende en mijn vrouw een elektrisch bediende uitgezocht. Het probleem was dat stoel niet geprijsd waren. De verkoper ging voor de prijs in de computer kijken en kwam met de prijs van € 9982,- voor de twee stoelen. Maar de btw hoefden we niet te betalen dus werd het € 8249,-. Wij vonden dit meteen veel te duur en wilden weggaan om ergens anders te gaan kijken. Maar daar kwam toevallig net op tijd meneer Auke tevoorschijn. Wij hadden geluk dat hij als algeheel bedrijfsleider toevallig die dag daar aanwezig was want hij mocht een betere prijs maken. Hij verlaagde de prijs naar € 6850,-. Toen mijn vrouw aangaf ook een handmatig bediende stoel te willen ging de prijs naar € 6500,-. Mijnheer Auke vroeg ons wel om dit aan zoveel mogelijk mensen te vertellen. Wij zijn toen akkoord gegaan en hebben € 1000,- aanbetaald. We hebben het koopcontract ondertekend maar alleen de kleur nog niet definitief bepaald omdat we ook nog een bank moesten gaan kopen. Die zouden we later nog doorgeven. We kregen nog een mapje mee waar o.a. het ONS tijdschrift inzat van de KBO. In dat boekje stond een advertentie van Meubelzorg waar in de Bardos stoel werd aangeboden met een prijs v.a. € 1099,- . Wij hadden hier geen goed gevoel over. In de week daarna zijn we toen we op zoek gingen naar een bank, kwamen we in de andere meubelwinkels ook weer relaxstoelen tegen. Wij ontdekten dat in de winkels waar de stoelen geprijsd zijn de prijzen veel lager zijn. Ik heb toen een bericht naar Meubelzorg gestuurd dat ik de order wil annuleren. Hierop kreeg ik een telefoontje om langs te komen. Ik zei dat niet langs wilde komen maar de order annuleren. Hier kreeg ik als antwoord dat ze € 1500,- van de prijs af gingen doen. Ik heb dat toen geaccepteerd maar als ik het vergelijk met andere winkels betaal ik nog steeds zeker € 1500,- te veel voor onze twee stoelen. Dus een goede tip. Als je op zoek bent naar een relax stoel ga dan eerst in een paar andere winkels kijken om een prijsindicatie te hebben. Bij Meubelzorg beginnen ze met prijzen die 4 a 5 keer hoger zijn dan vergelijkbare stoelen. Ik denk dat ik iedere keer als ik in mijn stoel ga zitten ik me steeds weer een klein beetje opgelicht voel.

2 x Bardos stoel

Possemiers Rita

SterSterSterSterLege ster

uitstekend diplomatisch ! verkoper Florian is aan huis gekomen alles goed uitgelegd geen druk voor verkoop .

Product of service:
Bardos op maat met alles erop en eraan , dankzij Florian rustige uitstraling ( Bedankt )

eniemeijer@live.nl

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Slecht afgeleverd bankstel vol plooien in de rug, Respons van meubelzorg, ik kom niet kijken,ik haal het niet op,je krijgt je geld niet terug. Koop je een nieuw bankstel,ik ben hier helemaal niet blij mee , en het ergste vind ik de reactie van meubelzorg, ook mijn vloer is beschadigd door hun.

Bankstel

AH

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Slechte service wil eigenlijk van de hele koop af onze lol en enthousiasme na 2 x niet goed bezorgd te hebben schade aan muur en voordeur 2 x niet de goede bankstel wat we hadden besteld bijna 10.000 euro na verschillende afspraken niet na gekomen kan je er niet van af van de hele koop en aanbetaling kwijt

2 x 2 zits elecktrisch en sta op functie

Dobbelaere

3-persoonsofa en 2 relaxen

Romo

Zeer slecht

Stoel

Wallet

Perfect zojuist bezorgd. De bezorgers waren vriendelijk. Deskundig en beleefd. Geheel volgens afspraak afgewerkt en geleverd. Uitleg was ook prima. Vr. Dank namens Mw Wallet.

Sta op fauteuil

Dolf

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Ik vraag brochure aan maar willen alleen maar langskomen. Ze zijn toevallig in de buurt😂😂 wat toevallig. Ik vind ze erg opdringerig. Ik wil brochure dat is wat ik aangevraagd had. Geen telefoontje.

maes valere

SterSterLege sterLege sterLege ster

onvoldoende, kijken alleen maar uit naar geldverdienste

Product of service:
twee relaxen( geleverd met één die defect is) en een bankstel ( die NIET geleverd is) maar toch al moeten gedeeltelijk betalen)

jan destrijcker

SterSterSterSterLege ster

Prachtig materiaal de hoge prijzen zijn spijtig genoeg niet vermeld op de folders. Waren verrast toen wij dit eerst vernamen bij het bezoek van uw vertegenwoordiger. niet 100 % zoals het zou moeten zijn!

2 zetels

Van Ballaer Jef

Vlotte levering van bestelling op gevraagde dag

Tweezit-, driezitsbank en twee relax zetel

Antwoord Meubelzorg

Bedankt voor dit mooie cijfer! Fijn te lezen dat alles goed verlopen is en dat u tevreden bent. Wij wensen u nog zeer veel plezier toe met de aankoop. Met vriendelijke groeten, Team Meubelzorg België

Geantwoord op

Slecht

Lederen stoel ,elektrisch bedienbaar, €4000 zou op maat zijn gemaakt

Rosseneu

SterSterSterSterLege ster

Uitleg van de zetels was goed. een groot min punt is dat in de brochures een vanaf prijs staat en geen verdere details, zoals over het handmatig kunnen instellen of met accu, elektronisch. Tot op een enkele model zijn de zetels allemaal met accu te bedienen. Bij het berekenen van zo een zetel, we hadden er twee nodig, was de eerste prijs (zetel met 2 motoren, zwarte stervoet) goed voor een auto. Uiteindelijk zijn we overeengekomen op een aanneembare prijs, alhoewel ik deze zetels elders nog goedkoper had kunnen aankopen, zelfde model alleen staat het plaatje "meubelzorg " er niet op. Bij de zetel maat(zithoogte) is een fout begaan door de hoogte te meten met schoenen. Probleem thuis, we komen met de voeten niet aan de grond in de neutrale stand. Er is naar ons inzicht ook teveel plooivorming op het gedeelte rug en hoofd. Alle twee minpunten reeds gemeld en wordt bekeken op vastgestelde datum begin april. Positief is de 5 jaren garantie op ALLES en het meenemen van de zitbank.

2 x lourdes leer

Meubelzorg verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Meubelzorg heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.3/10
  • checkEerste review geschreven op 18 januari 2018

Meubelzorg

Meubelzorg is al jaren bezig om het ultieme toppunt van comfort te leveren. Hier is Meubelzorg dan ook zeer geslaagd in. Wij zijn pas tevreden als u lekker zit!

weusten

super bedrijf stoel fabrieks foutje een hele nieuwe stoel gekregen top bedrijg