Reviews

8.8 / 10
122 beoordelingen
Schrijf beoordeling

100% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Content
8.2/10
Reactiesnelheid
9.4/10
Kwaliteit/prijs
8/10
Deskundigheid
8.8/10
Informatie op de CMS website
8.2/10
Bedieningsgemak CMS
8.2/10
Klantvriendelijkheid
9.4/10

122 Reviews

Anoniem

9/10

Erg prettig

Sterke punten

toegankelijk voor iedereen

Verbeterpunten of tips

snellere koppeling naar het scherm

Reactie Merit Media:

Hartelijk dank voor deze mooie feedback.


BAM Industrie

10/10

De samenwerking met Merit Media loopt zeer fijn. Ze denken pro-actief mee en zijn zeer behulpzaam.

Sterke punten

Actief meekijken met wat wij op de schermen zetten én het vullen van de BAM Bibliotheek

Verbeterpunten of tips

Een makkelijkere manier van facturatie vinden. Bij grote bedrijven als BAM is het soms lastig om met elkaar tot een goede manier te komen en hier zijn wij beide veel tijd aan kwijt.

Reactie Merit Media:

Heel erg bedankt voor deze lovende woorden! Ik hoop dat we uiteindelijk tot een goede oplossing voor de facturatie zijn gekomen samen.


Gemma van den Essenburg

9/10

Er zijn weinig bedrijven die de beloftes die ze gedaan hebben in de eerste ontmoeting geheel waar maken. Merrit Media is bij ons intern het voorbeeld geworden van hoe het zou moeten!

Sterke punten

Een uitstekende service.

Verbeterpunten of tips

Het CMS blijven verbeteren n.a.v. de klantwensen. Hoe meer gebruiksgemak, hoe blijer wij worden!
Content in de bibliotheek vaker vernieuwen.

Reactie Merit Media:

Beste Gemma,
We zouden er bijna van gaan blozen! Heel erg bedankt voor deze prachtige review. We zijn heel blij dat we jullie van dienst mogen zijn!


Flowershop Goes

10/10

Goede ervaring

Sterke punten

Prettig contact erg behulpzaam en altijd bezig met vernieuwing

Verbeterpunten of tips

nee

Reactie Merit Media:

Hartelijk dank voor deze mooie score. We werken met veel plezier met je samen.


TAQA

9/10

Wij zijn sinds april 2019 klant bij Merit Media. De samenwerking verloopt heel prettig: account manager is altijd snel bereikbaar en zeer service gericht. Het TINS systeem is makkelijk te begrijpen.... Wij zijn sinds april 2019 klant bij Merit Media. De samenwerking verloopt heel prettig: account manager is altijd snel bereikbaar en zeer service gericht. Het TINS systeem is makkelijk te begrijpen. In het acquisitietraject onderscheidde Merit Media zich van andere aanbieders door een beter advies over onze behoefte te geven.

Sterke punten

Blijvende betrokkenheid bij de klant. Meedenken met de klant. Mogelijkheid om te ondersteunen in tijden van verlof of ziekte bij de klant.

Verbeterpunten of tips

Persoonlijk vind ik de content die door Merit media wordt ontwikkeld en aangeboden minder geschikt voor een grotere corporate klant die vast zit aan een eigen huisstijl. De content vind ik daarvoor... Persoonlijk vind ik de content die door Merit media wordt ontwikkeld en aangeboden minder geschikt voor een grotere corporate klant die vast zit aan een eigen huisstijl. De content vind ik daarvoor niet zakelijk genoeg. In ons geval maken we er daarom nagenoeg geen gebruik van. Zie ook vraag over content

Reactie Merit Media:

Bedankt voor de mooie feedback! We zullen contact met je opnemen over algemene content.


Breda Aviation

8/10

Wij zijn erg tevreden met Merit Media. Momenteel is Marijke Doeve onze contactpersoon, zij houdt ons van alles op de hoogte. Marijke had voor ons de zomer template aangepast met het logo van ons... Wij zijn erg tevreden met Merit Media. Momenteel is Marijke Doeve onze contactpersoon, zij houdt ons van alles op de hoogte. Marijke had voor ons de zomer template aangepast met het logo van ons bedrijf op de vliegtuigen.

Sterke punten

Fijn contact, goede service, altijd bereikbaar, proberen je zo goed en snel mogelijk te helpen

Verbeterpunten of tips

Ik kreeg van een van onze klanten te horen dat ons scherm zo leuk was. Toen hij op de website van Merit Media keek, vond hij deze tegenvallen. Er staat veel tekst op en is 'saai' vergeleken met de... Ik kreeg van een van onze klanten te horen dat ons scherm zo leuk was. Toen hij op de website van Merit Media keek, vond hij deze tegenvallen. Er staat veel tekst op en is 'saai' vergeleken met de presentaties op ons scherm.

Reactie Merit Media:

Bedankt voor de mooie review! We proberen op de website zoveel mogelijk uitleg te geven over narrowcasting en ons systeem. Gelukkig vond hij de content op de schermen niet saai!


bakkerij paul claassen

10/10

positief
alle afspraken nagekomen
prettige contactpersoon
bedrijf is goed bereikbaar/ de contactpersoon

Sterke punten

zie 1e vraag

Verbeterpunten of tips

ga zo door , geen directe verbetertips

Reactie Merit Media:

Bedankt voor de mooie review!


Zorgplein Heer

10/10

Goede service

Sterke punten

Afwisseling, inspelen op acutaliteit, gebruikersvriendelijk

Reactie Merit Media:

Bedankt voor de review en lovende sterke punten!


Susan Schoone

10/10

Marijke heeft ons super geholpen. Zeer professioneel en goed meegedacht.

Sterke punten

Persoonlijke aandacht en meedenken. Maatwerk.

Verbeterpunten of tips

Vrij prijzig

Reactie Merit Media:

Bedankt voor de mooie review!


CCS

8/10

De medewerkers van Merit Media reageren vlot en goed. De oplossingen die zij leveren zijn gebruiksvriendelijk.

Sterke punten

Snel reactie, gebruiksvriendelijkheid

Reactie Merit Media:

Bedankt voor de mooie woorden en de review!