Reviews

9.4 / 10
148 beoordelingen
Schrijf beoordeling

99% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Presentatie van uw woning
9.4/10
Kennis lokale verkoopmarkt
9.4/10
Eerlijk advies
9.5/10
Flexibiliteit
9.5/10
Klantvriendelijkheid
9.5/10
Informatie op de website
9.2/10
Vakinhoudelijke kennis
9.4/10
Reactietijd email
9.5/10

148 Reviews

Chris van Dun

9/10

Erg goed

Sterke punten

Snelheid in handelen, Engelstalige verkooptekst, mooie brochures, werken op zaterdag

Zijn er één of meerdere medewerkers die u specifiek wilt benoemen?

Lana Schrier, Maaike Diemer

Zichtbaarheid van uw woning

Goed

Onderbouwing waardebepaling

Uitgebreid


Fred Bernal

10/10

Zeer professionele en prettige begeleiding en advisering zowel voor als bij de verkoop, ook na het tekenen van het voorlopig koopcontract werd het contact onderhouden met de makelaar en werd... Zeer professionele en prettige begeleiding en advisering zowel voor als bij de verkoop, ook na het tekenen van het voorlopig koopcontract werd het contact onderhouden met de makelaar en werd voortdurend feed-back gegeven over de stand van zaken.

Sterke punten

De deskundige, eerlijke en open houding van de makelaar gaf veel vertrouwen in een goede verkoop en afwikkeling van het gehele verkoop traject.

Zijn er één of meerdere medewerkers die u specifiek wilt benoemen?

Thijs

Zichtbaarheid van uw woning

Zeer goed.

Onderbouwing waardebepaling

Perfect geprijsd.


Anoniem

10/10

Zeer positieve ervaring met iQ Makelaars in Groningen. Fijn contact met de makelaar(s) en het open huis was erg snel ingepland en dit wierp zijn vruchten af. Prettige samenwerking!


Heinhuis

10/10

Kennismaking met Thijs Geerdink wekte vertrouwen, het contact verliep bijzonder plezierig. Communicatie ging vlot: kon altijd met vragen terecht en er werd snel gereageerd. Onze woning is binnen 3... Kennismaking met Thijs Geerdink wekte vertrouwen, het contact verliep bijzonder plezierig. Communicatie ging vlot: kon altijd met vragen terecht en er werd snel gereageerd. Onze woning is binnen 3 maanden verkocht en we zijn zeer tevreden met de opbrengst. Makelaar weet waar onderhandelingsruimte zit, wanneer je moet geven, waar je kunt nemen. Ook de medewerkers op het kantoor waren heel vriendelijk en behulpzaam. We zijn zeer tevreden!

Sterke punten

Goede waardebepalingen, goede bezichtigingen.

Zijn er één of meerdere medewerkers die u specifiek wilt benoemen?

Thijs Geerdink


Corine

10/10

Super tevreden! We hadden het zo gepland dat we met ons gezin op vakantie gingen en dat toen de woning tijdens onze vakantie is verkocht, dit kan ik iedereen aanraden!

De communicatie...
Super tevreden! We hadden het zo gepland dat we met ons gezin op vakantie gingen en dat toen de woning tijdens onze vakantie is verkocht, dit kan ik iedereen aanraden!

De communicatie was erg goed, dit af een extra glans aan onze vakantie. Er was erg veel animo op het open huis en bij bezichtigingen tussendoor. De makelaar had het al voorspeld, maar de woning is uiteindelijk behoorlijk boven de vraagprijs verkocht. Lana en Maaike bedankt!!

Sterke punten

Marketing, flexibiliteit, communicatie

Zijn er één of meerdere medewerkers die u specifiek wilt benoemen?

Lana Schrier en Maaike Diemer, maar andere mensen met wie we contact hebben waren ook professioneel en klantvriendelijk.

Zichtbaarheid van uw woning

Mooie foto's

Onderbouwing waardebepaling

De prijsstelling was goed en er werd overboden zoals voorspeld.


Niek Hendriks

10/10

Overstap gemaakt naar iQ Makelaars. Betrouwbare, heldere, snelle en prettige communicatie binnen het hele team. Betrokken en weten waar het over gaat. Goede service, net even dat extra stapje willen... Overstap gemaakt naar iQ Makelaars. Betrouwbare, heldere, snelle en prettige communicatie binnen het hele team. Betrokken en weten waar het over gaat. Goede service, net even dat extra stapje willen zetten. Beloven is ook doen. Wat mij betreft zijn jullie de nummer één. iQ Makelaars, en met name Thijs, bedankt!!!

Sterke punten

Zeer actief.

Zijn er één of meerdere medewerkers die u specifiek wilt benoemen?

Thijs Geerdink

Zichtbaarheid van uw woning

Perfect.

Onderbouwing waardebepaling

Uitstekend


Roel de Vries

10/10

Goed contact met niet alleen onze makelaar maar ook de anderen op kantoor. Duidelijke uitleg en een eerlijk advies ontvangen. Ze zitten er bovenop en op en hebben het proces goed onder controle. Erg... Goed contact met niet alleen onze makelaar maar ook de anderen op kantoor. Duidelijke uitleg en een eerlijk advies ontvangen. Ze zitten er bovenop en op en hebben het proces goed onder controle. Erg fijn om mee samen te werken.

Sterke punten

We hebben meer dan de vraagprijs ontvangen, er bleken diverse kopers in de markt te zijn.

Zijn er één of meerdere medewerkers die u specifiek wilt benoemen?

Thijs Geerdink

Zichtbaarheid van uw woning

Perfect.

Onderbouwing waardebepaling

Perfect.


Chiel Woud

10/10

Erg goed, nadat onze makelaar ons huis niet verkocht kreeg hebben wij IQmakelaars in de hand genomen en dit bleek een schot in de roos. Binnen 2 weken was het huis boven de vraagprijs verkocht. Onze... Erg goed, nadat onze makelaar ons huis niet verkocht kreeg hebben wij IQmakelaars in de hand genomen en dit bleek een schot in de roos. Binnen 2 weken was het huis boven de vraagprijs verkocht. Onze oude makelaar gooide het op geluk maar hier denken wij een beetje anders over!

Sterke punten

Gekozen voor IQ omdat je aan alles merkt dat ze specialist zijn in internetmarketing. Ze hebben tientallen websites in eigen beheer waar de woning op geplaatst wordt en laten geen kans onbenut om de... Gekozen voor IQ omdat je aan alles merkt dat ze specialist zijn in internetmarketing. Ze hebben tientallen websites in eigen beheer waar de woning op geplaatst wordt en laten geen kans onbenut om de woning zoveel mogelijk (online) aandacht te geven. Dat is een heel anders dan de meeste makelaars die hun vishengel uitgooien op Funda en vervolgens erover hangen te er gebeten wordt. Daarnaast hebben ze een supermooie brochure gemaakt van onze woning inclusief foto's van bovenaf!

Zijn er één of meerdere medewerkers die u specifiek wilt benoemen?

Lana en Norbert, hartelijk dank voor de uitstekende dienstverlening!


Ferdinand v H

10/10

Super goed geholpen

Sterke punten

Makelaar kende de markt goed en met de marketing werd alles uit de kast gehaald. De woning was volgens voorspelling binnen 2 weken verkocht voor meer dan verwacht

Zijn er één of meerdere medewerkers die u specifiek wilt benoemen?

Lana Schrier en Maaike Diemer, rest van het team ook

Zichtbaarheid van uw woning

Goede weergave

Onderbouwing waardebepaling

Veel informatie gegeven, maar we hebben het advies van de makelaar gevolgd


Leny

10/10

Erg prettig samenwerken en lekker fanatiek! Vanaf het begin weet je waar je aan toe bent en wordt je goed geholpen het maximale eruit te halen.

Sterke punten

We werden heel prettig geholpen, en kregen duidelijk en deskundig advies.

Zijn er één of meerdere medewerkers die u specifiek wilt benoemen?

Thijs Geerdink

Zichtbaarheid van uw woning

Zeer professioneel, drone foto's.

Onderbouwing waardebepaling

Duidelijk met een calcasa berekening.