8.7 /10

checkbox95% beveelt IFM-Ecom aan!

anonymous

Snelle levering en persoonlijke benadering!

M. Hermans

Ik was op zoek naar een nieuw whiteboard op maat en kwam bij de whiteboardshop.nl (IFM-Ecom) uit. Via het contactformulier informatie opgevraagd en werd meteen de volgende dag gebeld met een antwoord. Vervolgens zijn ze aan de slag gegaan met mijn offerte. Uiteindelijk een prachtig whiteboard ontvangen. Niet goedkoop, maar wel super stevig , dun en mooi afgewerkt bord van emaillestaal. Verder hele vriendelijke telefonische communicatie, heldere informatie en duidelijk verhaal.

Nico Jongerius It advies

Dit bedrijf heeft heel snel een antwoord gegeven om mijn gevraagde aanbieding. Dat kom je in deze tijd niet niet veel meer tegen

Marijn

Zeer fijn klantcontact. Er werd in mogelijkheden meegedacht en er hangt nu een mooi schoolbord bij ons aan de muur van groep 8.

JM+Cleaning

SterSterSterSterLege ster

bestelling via website verliep vlot maar bij de levering ging er heel wat fout maar alles werd uiteindelijk opgelost.

Antwoord IFM-Ecom

Dank je wel voor de review en vooral het geduld. Wat een puinhoop maakte de vervoerder van deze levering. Meerdere keren kregen we toezeggingen die niet waargemaakt werden. Er is niets vervelender dan toezeggingen krijgen die niet waargemaakt worden. We hebben er alles aan gedaan om het zo spoedig mogelijk op te lossen, maar helaas pakte het in deze levering niet zo uit als we hadden gehoopt.

O.B.A.

Had eerst twijfel bij betaling, maar omdat bedrijf contact met mij opnam was dit meteen snel verdwenen. Bestelling liep eenvoudig en snel de levering was ook snel em zonder problemen. fijn om zaken mee te doen.

Antwoord IFM-Ecom

Bedankt voor de positieve review. We hebben inderdaad na overleg de betalingsmethode aangepast en daarna verliep alles heel soepel en snel.

Leeuwenhartschool

Goede en snelle service. Al eerder iets besteld bij dit bedrijf, dus daarom terug gekomen.

Antwoord IFM-Ecom

Het is altijd fijn om klanten weer terug te zien keren, er is geen groter compliment dan een terugkerende klant :-)

Tine Eeckhout, UNIZO Limburg

Ondanks een rampzalige levering, fout van transporteur, fantastisch verder geholpen geweest!

Antwoord IFM-Ecom

Hartelijk dank voor de fijne review. We hebben ons best gedaan om de rampzalige levering goed op te lossen. Gelukkig is dat geslaagd. Ook bedankt voor de tips en feedback op de site. We gaan hier mee aan de slag. Op https://www.ifm-ecom.nl is een goed beeld van de nieuwe opzet te zien. Dus werk in uitvoering.

S. Hegeman-Clijsen

Top. Snel en correct.

Marianne

Snelle levering, heel mooi en makkelijk te bevestigen whiteboard

Antwoord IFM-Ecom

Hartelijk dank voor het begrip nogmaals.

Helder Styling

Zeer servicegericht en snelle levering

John

makkelijk en snel

Nadia Vingerhoets

erg snel

IFM-Ecom verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

IFM-Ecom heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.7/10
  • checkEerste review geschreven op 5 februari 2010

IFM-Ecom

IFM-Ecom is de organisatie achter meerdere specialistische websites. Alle websites zijn gericht op visuele presentatie. Zo heeft IFM-Ecom onder de naam Whiteboardshop de specialist op het gebied van whiteboards neergezet en heeft het met meer dan 15 jaar ervaring haar sporen verdiend in deze markt. Of het nu gaan een goedkoop whiteboard of een volledige whiteboard wand met in vorm gesneden contouren. Niets is te gek als het gaat om whiteboards. Het ervaren team heeft voor bijna alle wensen een oplossing. Naast whiteboards kunt u ook bij IFM-Ecom terecht voor krijtborden, prikborden, presentieborden, planborden, scrum borden, standup borden, bedrukte whiteboards, bedrukte prikborden en vele andere producten zoals bijvoorbeeld flipovers. Vragen worden snel, adequaat en doortastend beantwoord. Er wordt altijd meegedacht met u als klant om zo de beste oplossing te bieden.

Koningin Wilhelminalaan 42

8338 KE Willemsoord

anonymous

Snelle levering en persoonlijke benadering!

M. Hermans

Top. Snel en correct.

Marianne

Snelle levering, heel mooi en makkelijk te bevestigen whiteboard

Antwoord IFM-Ecom

Hartelijk dank voor het begrip nogmaals.

Helder Styling

Zeer servicegericht en snelle levering