Hoe heeft u het contact met de cardioloog ervaren?
Hoe heeft u de wachttijd in onze kliniek ervaren?
Was de uitleg van de zorgverlener(s) begrijpelijk?
Hoe heeft u de veiligheid ervaren in onze kliniek?
Hoe heeft u de bereikbaarheid van uw vestiging ervaren? (m.b.t. vervoer)
Hoe heeft u het contact met de doktersassistente ervaren?
Hoe heeft u de deskundigheid van de cardioloog ervaren?
Hoe ervaart u de informatie op onze website?
Hoe heeft u de gastvrijheid in onze kliniek ervaren?
Hoe heeft u het telefonisch contact met de HartKliniek ervaren?

Cora van der Put

Prima ervaring

J.C.M. Flipse

Kon na consult bij de huisarts op korte termijn terecht. Als je hartproblemen hebt is dat wel wenselijk. Ook de bemiddeling om in het UMC op korte termijn terecht te kunnen wordt hoog gewaardeerd.

Hartkliniek

Goedeavond,

Mijn ervaring met hartkliniek was heel goed.
Ben erg goed geholpen.

N. V. T.

Evelein Versteeg

Zeer positief en duidelijk

R. Gale

Prima, zakelijk en kundig

E. van den Doel

Het was prima. Goede ontvangst, rustig en duidelijk overleg

M.C. Veerman

Goed en vriendelijk ontvangst, prima wachtkamer,op tijd geholpen.

Claudia Schreuder

Goed.

Wachttijd op de website en in zorgdomein niet kloppend met realiteit. 10 dagen wachttijd in zorgdomein (15 op website) bleek in realiteit 40 dagen.

Ook vervelend dat er gezegd wordt dat...

Ook vervelend dat er gezegd wordt dat ik gebeld wordt, dat er dan 1x een poging wordt gedaan om te bellen en daarna niets. Ik kon zelf na een week terug bellen en kreeg 3x een bandje dat ik gebeld zou worden. Daarna toch maar zelf blijven hangen (wat volgens het bandje niet de bedoeling was) voor een afspraak.

Koornstra

×××××