Suarez
- Sterke punten
- Kwaliteit, service en kennis.
- Afgenomen dienst
- Vernieuwing elektra waaronder groepen , bedrading inclusief alle wcd vervangen
100% beveelt Duran ElektroTechnisch Bedrijf aan!
100% beveelt Duran ElektroTechnisch Bedrijf aan!
Zeer goed , hoge kwaliteit en bijzonder klantvriendelijk en servicegericht.
Erg tevreden over Duran Elektrotechniek. Na schade aan de elektrakabels bij het leggen van vloerverwarming hebben Duran en zijn team ons hele huis snel en vakkundig hersteld. Alle schakelaars, dimmers en stopcontacten zijn vernieuwd en ingefreesd. Hij heeft ook de voorbereidingen voor de keuken, cinewall en airco’s uitgevoerd, en een slimme deurbel geplaatst met een transformator voor hoger voltage. Daarnaast heeft hij de volledige groepenkast vervangen en geschikt gemaakt voor een 3-fase aansluiting. Toen er in ons andere huis door een lekkage een storing ontstond en we zonder stroom kwamen te zitten, stond Duran ook direct voor ons klaar. Binnen een paar uur werkte alles weer. Dankzij zijn snelheid en vakmanschap konden we volgens planning verhuizen. Aanrader!
Vandaag werden we super goed geholpen door Duran. Het ging om een kleine spoedklus, en hij kon gelukkig snel langskomen. Hij gaf duidelijk en kundig advies, dacht met ons mee en pakte alles professioneel aan. Top én snel geholpen!
Snelle en goede service. In de ochtend vroeg gebeld over een spoedklus, dezelfde ochtend nog de groepenkast kundig vervangen. Heel blij mee!
Prima bedrijf, goed werk geleverd (extra groepen plaatsen) nog even alle belasting nagelopen, betaalbaar en op korte termijn beschikbaar.
Duran heeft ons goed geholpen met het aanleggen van een nieuwe groepen kast en plaatsen nieuwe stopcontacten. Contact verliep goed en waren snel beschikbaar.
Duran is voor de tweede keer bij ons komen werken. Eerst heeft zijn team de hele elektra intern in de gehele woning vernieuwd met o.a. een nieuwe meterkast. Nu hebben ze de elektra aangelegd buiten en in onze berging. Fijn in de communicatie en wij zijn zeer tevreden met het resultaat.
12 nieuwe groepen en alle elektra nieuw
Duran Electro Technisch Bedrijf heeft bij mijn nieuwbouw huis van 3 verdiepingen in Amsterdam de volledige installatie van Elektra, Datakabels, TV kabels, rookmelders en thermostaten gerealiseerd inclusief een uitgebreide groepenkast met aardelekautomaten. Vervolgens heeft Duran recentelijk plafondlampen, Ingebouwde led spots en mooie led strips langs het plafond gemonteerd. Mijn ervaring is dat Duran zeer professioneel werkt en alles netjes afmaakt. Ik heb regelmatig met hem zonder drempels kunnen communiceren met bellen, appen, mailen en natuurlijk regelmatig overleg op het werk. Duran en zijn team deden er alles aan om mij als klant en mijn wensen centraal te stellen. IK zou hen willen aanbevelen voor alle elektrische installaties.
Geweldige ervaring
Duran installeerde de nieuwe beltrafo razendsnel. Binnen no time werkte mijn bel weer zoals 'ie hoort te werken: superservice!
Vakkundige en betrouwbare vakmensen. Eerlijk advies en netjes uitgevoerd.
Complete vernieuwing elektra
Inmiddels is dit de tweede keer dat ik dit bedrijf heb ingehuurd voor electrawerk. Plaatsen van groepenkast in tuinhuis en extra automaten in hoofd woning en aansluitpunt voor laadkabel. Duran reageert snel en denkt effectief mee. De mannen werken op lokatie goed en altijd in overleg. Mocht u advies willen over electra dan raad ik dit bedrijf zeker aan!
Professioneel en klantvriendelijk
Duran ElektroTechnisch Bedrijf verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Duran ElektroTechnisch Bedrijf heeft de volgende resultaten bereikt:
Duran ElektroTechnisch Bedrijf
Parkzichtlaan 182
3544 MN Utrecht
Zeer goed , hoge kwaliteit en bijzonder klantvriendelijk en servicegericht.
12 nieuwe groepen en alle elektra nieuw
Geweldige ervaring
Vakkundige en betrouwbare vakmensen. Eerlijk advies en netjes uitgevoerd.
Complete vernieuwing elektra
Professioneel en klantvriendelijk