Aan DAS heb je een goede partner bij juridische geschillen.
Betaal al jaren de premie. Nu zit ik met zijgevel waar ik elke keer natte plekken binnen heb en scheuren in de muur maar daar kunnen ze me niet meer mee helpen NA DIE 3 JAAR
Reactie DAS Rechtsbijstand:
Goedemiddag, wat vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent over de hulp die je gekregen hebt.
Leo
Het Webcareteam van DAS
Fijn gesprek, brengt rust !
Alles duidelijk uitgelegd
Reactie DAS Rechtsbijstand:
Goedemiddag, dankjewel voor je mooie review. Heel fijn om te lezen dat je zo goed geholpen bent.
Leo
Duidelijk
Reactie DAS Rechtsbijstand:
Goedemiddag Jan, duidelijkheid is altijd belangrijk. Vooral in juridische kwesties.
Hartelijk dank voor het achterlaten van je review en mooie cijfers.
Een eventueel volgende keer helpen we...
Goed om verzekerd bij de zijn.
Reactie DAS Rechtsbijstand:
Goedemorgen, dank dat je je mooie review met ons hebt willen delen en voor de aanbeveling!
Het Webcareteam van DAS
De jurist heeft zijn werk goed gedaan. Daarna volgde de uitvoering van het vonnis. Dat is tot op heden zéér teleurstellend maar geschiedt door een andere afdeling. Deze afdeling is lang niet zo...
Reactie DAS Rechtsbijstand:
Goedemorgen, wat jammer dat je ervaringen met onze service zo uiteenlopen. Ik hoop dat het vervolg toch tot een goed einde komt.
Dank voor het delen van je review.
Vriendelijke...
Zeer botte afwijzing voor juridische hulp zonder goed te verdiepen in de zaak, waarschijnlijk te kort premie betaald???
Reactie DAS Rechtsbijstand:
Goedemorgen Michael, wat vervelend om te lezen dat je het gevoel hebt niet goed geholpen te worden.
Het Webcareteam van DAS
Tevreden met de kennis, reactiesnelheid en ervaring.
Reactie DAS Rechtsbijstand:
Goedemorgen, bedankt voor de prachtige review met mooie woorden, hier doen we het voor!
Prima ervaring!
Reactie DAS Rechtsbijstand:
Goedemorgen Theo, dankjewel voor het eindoordeel met 5 sterren en voor je aanbeveling!