P. Veenvliet

Ik kan niet anders zeggen nadat ik een flinke wespennest op mijn slaapkamer had deze zeer snel en dezelfde dag is verwijderd…qua prijs terwijl sommige het duur vinden vind ik dit reuze meevallen en... Ik kan niet anders zeggen nadat ik een flinke wespennest op mijn slaapkamer had deze zeer snel en dezelfde dag is verwijderd…qua prijs terwijl sommige het duur vinden vind ik dit reuze meevallen en zeker voor op een zaterdag. Top en dank jullie wel voor de snelle service en met name Rob 👍🏻

Papendrecht

Avd

Duidelijk, snel en adequaat

Buren

Toussaint

Vakkundig en vriendelijk

Alphen aan den Rijn

Annemarie Hooijer

In de ochtend telefonisch contact met lokale bestrijder. Afspraak gemaakt. Vriendelijk en duidelijk gesprek. Zelfde dag probleem opgelost

Kerk-Avezaath

Weijer

Fijne service, toegankelijk en snel ter plaatste.

Kinderdijk

Arie van der Hamsvoort

Buikhuizen pest control

Deil

L. Dam

Vriendelijke mensen. Goede communicatie en een hele snelle service

Leerdam

Dennis

Wij hadden een wespennest op een moeilijk bereikbare plek onder het dag. Allerhande spuitbussen leeggespoten, maar zonder effect. Beestjeskwijt gebeld voor een afspraak: fijn contact, snelle service... Wij hadden een wespennest op een moeilijk bereikbare plek onder het dag. Allerhande spuitbussen leeggespoten, maar zonder effect. Beestjeskwijt gebeld voor een afspraak: fijn contact, snelle service en wij waren vlot van het wespennest af.

Geldermalsen

Sanne

Wij hadden overlast van vliegen. Gebeld en de volgende dag al geholpen!
Helemaal blij!

Giessenburg

Ronald slui

Wij hadden last van een wespennest bij de aanbouw buren, deze is vakkundig en op korte termijn verwijderd.

Nieuw lekkerland