Reviews

9.3 / 10
571 beoordelingen
Schrijf beoordeling

96% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Snelheid levering auto
9.2/10
Reactie snelheid
9/10
Staat van aflevering
9.6/10
Klantvriendelijkheid
9.4/10
Informatie op de website
8.8/10
Houding verkoopadviseur
9.4/10
After sales
9.2/10

571 Reviews

Wesley Velthuis

10/10

Werden serieus genomen en heel fijn geholpen

Sterke punten

Goede service, vriendelijk personeel


Tjeerd

10/10

Bij Autobedrijf Van Mill in Dordrecht heb ik in september 2020 een Opel Astra Sports Tourer gekocht (occasion). Ik ben daarbij vriendelijk, snel en professioneel geholpen.

Sterke punten

Vriendelijk, snel en professioneel


R.Piket

8/10

Van mill gorinchem

Sterke punten

Vriendelijke verkoper


W. H. Milius

9/10

Zeer goed

Sterke punten

Afspraken nakomen


t van gorkom

10/10

We zijn heel goed geholpen door cees wisse heel goede uitleg en super behulpzaam

Sterke punten

ja


H. van Kapel

10/10

Geholpen door Michael de Gruijl. Vanaf begin toen ik kwam gelijk duidelijkheid, geen poespas. Aangezien ik daar van houd ben ik verder gegaan en heb uiteindelijk een auto gekocht. dank

Sterke punten

goed service en uitleg


jimmy

9/10

Prettig, fijn gesprek , hulpvaardige medewerker.
We zij tevreden , blij met de keuze,mooie auto !
bedankt van Mill, bedankt Mehrali.
mooie auto !

Sterke punten

zie boven


Louise

10/10

Augustus 2020
We waren al enige tijd op zoek naar een Opel Astra Station en het liefst een automaat mét comfort stoelen. We zagen de advertentie van een Astra die aan onze wensen voldeed via...
Augustus 2020
We waren al enige tijd op zoek naar een Opel Astra Station en het liefst een automaat mét comfort stoelen. We zagen de advertentie van een Astra die aan onze wensen voldeed via Gaspedaal.nl en kwamen bij Van Mill terecht. Afspraak gemaakt voor een proefrit en uiteindelijk de auto gekocht voor een hele nette prijs met een jaar garantie.

Het contact met de verkoper hebben we als prettig ervaren en we werden goed geïnformeerd. Ook de aflevering keurig verlopen. Hartstikke leuk dat we ook een week na levering onverwachts nog een fraaie attentie toegestuurd hebben gekregen.

Sterke punten

Zie beschrijving bij: ervaring met dit bedrijf.


Wiebe van de Vreede

10/10

Een professionele vriendelijke medewerker wesley die met ons mee dacht ( hij heeft het trouwens wel gered,want net daarvoor werden we aangesproken door een andere medewerker, zeer ongeïnteresseerd... Een professionele vriendelijke medewerker wesley die met ons mee dacht ( hij heeft het trouwens wel gered,want net daarvoor werden we aangesproken door een andere medewerker, zeer ongeïnteresseerd en ongemotiveerd en klant onvriendelijk)
Maar Wesley heeft laten zien dat jullie idd een zeer klantvriendelijk bedrijf zijn. Hij heeft ons heel het proces geholpen en bijgestaan

Echt oprecht bedankt.

Sterke punten

duidelijk en overzichtelijk


j. E.J. van der Stap

9/10

Prima begeleiding door kees Wisse.

Sterke punten

goede informatie