Kadaster, Sandra van der Poorten

nvt

nvt

Super goed

De klantvriendelijkheid en de snelle levering

Bas

Door de duidelijke en vriendelijke telefonische toelichting en antwoord op mijn vragen koos ik ervoor de tafel hier te kopen ipv elders voor een paar tientjes minder. Goede keuze zo bleek. Keurig... Door de duidelijke en vriendelijke telefonische toelichting en antwoord op mijn vragen koos ik ervoor de tafel hier te kopen ipv elders voor een paar tientjes minder. Goede keuze zo bleek. Keurig geleverd; pakket achter het huis onder en afdak na aardig contact met chauffeur via de telefoon. De extra batjes bleken niet meegeleverd en werden na een email direct via dhl expres na gestuurd. Echt top.

Telefonisch bereikbaar

Beetje onduidelijke winkelpand op de website

Goed telefonisch afvies, flexibiliteit om de voetbaltafel half gemonteerd door het trappegat maar beneden te brengen en in de kelder te monteren. Scherpe prijs.

In eerste instantie was de afgesproken leverdatum niet meer mogelijk maar na aandringen werd de tafel toch nog voor het weekend geleverd wat belangrijk was. Ik merkte dat ze deden wat mogelijk was... In eerste instantie was de afgesproken leverdatum niet meer mogelijk maar na aandringen werd de tafel toch nog voor het weekend geleverd wat belangrijk was. Ik merkte dat ze deden wat mogelijk was om de klant tevreden te stellen.

Ipse de Bruggen

Snelle reacties, goede service.

klantvriendelijk. werkte goed mee met de wensen die ik stelde.

Leon

Leuke ervaring met dit bedrijf. Goede comminicatie en snelle levering. Wegens niet op voorraad van bestelde model een gratis upgrade gekregen naar een hoger model tafeltennistafel. Top service!

Goede communicatie en service.

Jacqueline

Prima, snelle levering

Snel geleverd. Goed batje.

Prima ervaring met vandenbossportief. Vriendelijk en behulpzaam contact. Verliep wel via bol.com in eerste instantie, maar door een foute bestelling alsnog direct geregeld.
Trampoline gekocht....
Trampoline gekocht. Over het product vooralsnog niet tevreden. Maar daarover ben ik in rechtstreeks contact met de leverancier Avyna. Hier is vandenbos ook over op de hoogte. Het lijkt erop dat Avyna als leverancier wel wat steekjes heeft laten vallen (ivm een nieuw type frame dat men al wist, terwijl ik nog wel het oude koop met problemen dat het nieuwe moet verhelpen), maar probeert dit vooralsnog goed op te pakken. Dat is jammer, maar kan vandenbos vooralsnog niet veel aan doen.

Vriendelijk contact en behulpzaam.

Het nummer om te bellen staat tot in de avond laat. Geen direct probleem, maar er werd niet altijd direct opgenomen. Heeft ook zijn charmes als in een familiebedrijf, maar een bedrijf als 'coolblue'... Het nummer om te bellen staat tot in de avond laat. Geen direct probleem, maar er werd niet altijd direct opgenomen. Heeft ook zijn charmes als in een familiebedrijf, maar een bedrijf als 'coolblue' is hier uiteraard wel iets meer voor ingericht.

Inmiddels privé een tafeltennistafel gekocht. En zakelijk een tafelvoetbaltafel.
Bij bieden was het contact prettig en werd er mee gedacht.

De persoonlijke aandacht.