Als een netspanner nageleverd wordt: UITSTEKEND

Snelle en correcte levering.

Op Marktplaats stond een lagere prijs dan op de website. Ik zou bij prijsaanpassing deze ook bij Marktplaats aanpassen!

Jan-Willem Scholten

Vandennossportief.nl bedrijft E-commerce met een grote E!

De leveringsbelofte betrof 1-5 werkdagen.... echter al na 2 dagen daadwerkelijk geleverd
Keurig SMS bericht dag van te voren en op dag zelf met een tijdindicatie (tijdspanne 2 uur)

Erik

Simpleweg goed. Bestelling is snel bezorgd, en dat vind ik altijd prettig.

Snelle bezorging

Robin van der Knaap

Service was pima. Tafel werd snel en goed gemonteerd geleverd. Vriendelijke bezorger.

Goede prijs maar niet duidelijk qua levertijd. Deze bleek flink langer dan waarmee geadverteerd (omdat het product ogenschijnlijk bij de leverancier uit Duitsland moest komen). Op mijn informatie... Goede prijs maar niet duidelijk qua levertijd. Deze bleek flink langer dan waarmee geadverteerd (omdat het product ogenschijnlijk bij de leverancier uit Duitsland moest komen). Op mijn informatie vraag over de uiteindelijk bestelde skelterstoel kreeg ik na herhaaldelijk bellen geen antwoord; op hoop van zegen uiteindelijk maar besteld.

Iets goedkoper dan de concurrent voor de bestelde skelterstoel

Reactie vandenbossportief.nl:

Beste Wim,
Beste Wim,
Excuses dat het zo is gelopen en minder snel en minder gereageerd we zaten in een verandering van leverancier, we kopen nu rechtstreeks in in Duitsland bij de bron, dat had even wat kinderziektes, maar deze behoren weer tot het verleden.
Hoop dat je van je aankoop kunt genieten
Groet
Harjen

Geweldig

Vinden van product,leveren....

Arnaud Ladenius

Wij hebben hier een trampoline besteld. Maandag besteld dinsdag thuis bezorgd tot in de tuin. Super .

Tafeltennis besteld voor de eerste keer

Op de side staat levering binnen twee dagen, na 7 dagen gebeld waar de bestelling was. heeft 10 dagen geduurd

Mazras Fowru

Zeer klantvriendelijk en Spoedige afhandeling!

De levering tot op adres is geweldig!
Bijbetaling dat achteraf kan geschieden is top!

Ga zo door!

Prima bedrijf, gelijk contact wanneer het geleverd zou worden

Communicatie