Nikki van Delft

Toevallig hadden we al eerder bij skichalets in Val d’Isère geboekt en daar zat chalet host Erwin en nu runt hij dit chalet. Toen was het top en nu weer. Welk chalet ga je volgend jaar runnen? Want... Toevallig hadden we al eerder bij skichalets in Val d’Isère geboekt en daar zat chalet host Erwin en nu runt hij dit chalet. Toen was het top en nu weer. Welk chalet ga je volgend jaar runnen? Want wij zijn weer van de partij bij jou. Bedankt weer voor je top eten en goede verzorging.

Goede diners.

Jasper van Verseveld

Alles was perfect geregeld in dit mooie chalet aan de piste in St Anton. Alle kamers zijn keurig netjes, het chalet ziet er zeer verzorgd uit, lekkere banken in de woon- en eetkamer en ruime eethoek... Alles was perfect geregeld in dit mooie chalet aan de piste in St Anton. Alle kamers zijn keurig netjes, het chalet ziet er zeer verzorgd uit, lekkere banken in de woon- en eetkamer en ruime eethoek waar we gezellig met z’n allen konden eten en borrelen. Onze complimenten aan skichalets en natuurlijk aan chaletstaf Lisette en Marloes.

Onze complimenten aan Skichalets

Liesbeth Vincentie

Nette kamers, verzorgd chalet, mooi uitzicht vanuit eetruimte, aardige en goede chalet hosts, heerlijke diners. Kortom: uitstekend.

Fantastische chalet hosts in Angelina - St. Anton

Vicky van Hettema

Verbleven in chalet Blanchot in de Trois Vallees. Alles was hartstikke goed. Het eten, de ligging van het chalet, de sneeuw, het skigebied, de chaletstaf. Wij komen volgend jaar weer.

Alles was hartstikke goed.

Denyse Theuninck

Net terug. Super chaletstaf. Zeer gastvrij en heel vriendelijk. Koken kunnen ze als de beste. Mooie ligging en met een klein stukje lopen kan je de skis aandoen en ski je naar de gondel. Ben je niet... Net terug. Super chaletstaf. Zeer gastvrij en heel vriendelijk. Koken kunnen ze als de beste. Mooie ligging en met een klein stukje lopen kan je de skis aandoen en ski je naar de gondel. Ben je niet van het lopen, de bus stopt voor de deur en brengt je overal in Sant Anton.

Chalet Angelina heeft een mooie ligging

Janneke Kreder

We kozen voor de goede ligging van chalet Helvetia en dat was ook helemaal het geval. Bij de lift en piste. Ook de service van de staf was perfect. Kortom: Volgend jaar gaan we weer.

service staf was perfect

Cécile van Brunschot

Kamers zijn schoon en netjes. Bedden keurig opgemaakt. Het huis heeft eigenlijk een Oostenrijkse sfeer. Gezellige zitkamer en grote eetruimte. We waren met veel kinderen en die hadden heel veel... Kamers zijn schoon en netjes. Bedden keurig opgemaakt. Het huis heeft eigenlijk een Oostenrijkse sfeer. Gezellige zitkamer en grote eetruimte. We waren met veel kinderen en die hadden heel veel ruimte binnen. Echt aan te bevelen als je met gezinnen met kinderen bent. Ook kookte de skichalet staf anders eten voor de kids.

Ideaal concept als je met kids bent.

Jean-Luc Woestenborghs

Regelmatig komen we in Gerlos, ook in de zomer en nu voor het eerst in skichalet Dengg geweest. Goed gelegen en lekker rustig in een mooie omgeving. Heel aardig chaletpersoneel die vele jaren... Regelmatig komen we in Gerlos, ook in de zomer en nu voor het eerst in skichalet Dengg geweest. Goed gelegen en lekker rustig in een mooie omgeving. Heel aardig chaletpersoneel die vele jaren werkzaam is voor skichalets en heerlijk kunnen koken. Toevallig ook belgisch en uit onze buurt, dus helemaal een klik met elkaar. En Belgen zijn profis in de keuken. Het huis is keurig netjes. We begrepen dat de eigenaresse van de Oostenrijkse slag is, dus alles moet 'sauber' zijn.

Belgische staf die goed kookte.

Lianne Westerwold

Vriendelijke chaletstaf en kunnen super koken. Het chalet is schoon en netjes. Ligging ook goed, vlakbij het chalet kan je zo de piste op. Kortom niets tekort gekomen.

Vlakbij het skichalet Angelina zo de piste op.

Hedwig Wilms

Al voor de zesde keer hier geweest. Blijft een geweldig dorp en heel gezellig. Ook naar de Hintertux Gletscher geweest en dat is goed te doen als bijtijds weggaat uit Gerlos. Zaten in gecatered... Al voor de zesde keer hier geweest. Blijft een geweldig dorp en heel gezellig. Ook naar de Hintertux Gletscher geweest en dat is goed te doen als bijtijds weggaat uit Gerlos. Zaten in gecatered skichalet Haus Dengg en is heel goed. De terugreis ging ook voorspoedig door het Zillertal.

Leuk stel als staf en kookten heerlijk