Ik had een bank gekocht en deze werd correct en volgens afspraak geleverd. Ik ben zeer tevreden van de service van dit bedrijf maar ook van de kwaliteit van mijn bestelde goederen. Een zeer...Ik had een bank gekocht en deze werd correct en volgens afspraak geleverd. Ik ben zeer tevreden van de service van dit bedrijf maar ook van de kwaliteit van mijn bestelde goederen. Een zeer positieve ervaring en Ik kan dit zeker aanbevelen aan anderen.
Evelin
J'ai commandé hier et aujourd'hui mon canapé est déjà chez moi, ne ne crois pas a ça:) super super rapide super satisfait. Je recommande ????
Stephanie
Super dienst na verkoop. vriendelijk personeel, en zeer mooie meubels.
Laila
Vandaag een zetel bestelt, erg tevreden vlotte en snelle service.
Karl
Top zetel en sneller levering! Heel tevreden! Vriendelijke mensen
Promo meubels
Ik vindt ik echt mooie bedrijf
Muls
Super !!
Žuk Đorđe
Zeer tevreden, contact is perfect, chauffeur is op verkeerde nummer bericht gestuurd waneer hij komt, maar weekend is :) hij komt te vroeg. Zeer tevreden met meubels, materiaal is beter wat...Zeer tevreden, contact is perfect, chauffeur is op verkeerde nummer bericht gestuurd waneer hij komt, maar weekend is :) hij komt te vroeg. Zeer tevreden met meubels, materiaal is beter wat ik verwacht. Wij zien nog kwaliteit achter paar dagen. Dank u Promomeubels.be
Tony
Très beaux canapé et un service ultra rapide. On a été agréablement surpris des prix qui donnent l'impression de pouvoir s'offrir du design avec un budget raisonnable.
Giovanni
Prachtige zetel en super service, momenteel grote kortingen. Levering salon was perfect. Geïnstalleerd en alle verpakking meegenomen.