9.5 /10

checkbox96% beveelt PromoMeubels aan!

Niessen

Ik heb dat bankstel besteld maar zie nergens waar het staat

Grijs bankstel.met zwart leer

Biekman

Ik vind het erg goed en prachtig model..?

Blauw model

A kranenburg

Binnen 24 uur geleverd en meer dan tevreden. De kwaliteit is super en de bezorging was uit de kunst. Echt een aanrader

Lux/23

Rustom

Promo meubelen

Juist geleverd super tevreden vriendelijk, correct 👌, en goed thuisgebracht geen schade en een goede uitleg bij het monteren vriendelijk bedankt promo meubelen.

Hoeksalon

SterSterSterLege sterLege ster

Leveren jullie in Roeselare ook dank u

Niks

David van Gool

Super! Prachtig bankstel, nog mooier dan de foto's op de website. Zeer vriendelijke en behulpzame chauffeur/bezorger. Absolute aanrader!

Hoeksalon Mono town/26

Esther Hampel

Vandaag hebben wij onze nieuwe hoekbank geleverd gekregen. De bank is nog mooier dan op de foto's en wat zit hij lekker. Dit bedrijf weet ook wat een goede service is. De meneer die de hoekbank kwam brengen heeft netjes alles binnen gezet en alles rustig uitgelegd. Mijn complimenten en voor iedereen een aanrader. Met vriendelijke groet, Esther en David

Hoeksalon Model Mona Town/26 hoek rechts

Netsereab teklemichael

Diest

T

Ik heb geen idee! Maar wet ik niet

Helena kovacova

Ik ben nodig

Ik vil kopen

PromoMeubels verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

PromoMeubels heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.5/10
  • checkEerste review geschreven op 21 oktober 2018

PromoMeubels

PromoMeubels bestaat uit een jonge groep enthousiaste meubelondernemers met liefde voor het meubel-vak. Dit enthousiasme en de liefde voor mooie meubelen hopen we via deze website aan de bezoeker over te brengen. We besteden veel aandacht aan onze modellen en de presentatie ervan. Hiermee hopen we je te inspireren, onze doelstelling is om mooie meubelen te maken,naadloos passend bij de laatste woontrends. Deze mooie meubelen maken we met passie en liefde voor het vak. De collectie van PromoMeubels begint daarom ook vaak met een scherpe aanvangsprijs. Deze prijs is zeer concurrerend, vooral als we vergeleken worden met andere merken.

Brigade Pironlaan 23

1080 Brussel

Niessen

Ik heb dat bankstel besteld maar zie nergens waar het staat

Grijs bankstel.met zwart leer

Biekman

Ik vind het erg goed en prachtig model..?

Blauw model

A kranenburg