wim

Na bijna 3 weken eindelijk geleverd. Hout was ontstellend nat en de chauffeur weigerde lege pallet mee terug te nemen, want anders zat zijn camion eind van de dag vol met troep. Dus laat de klant er... Na bijna 3 weken eindelijk geleverd. Hout was ontstellend nat en de chauffeur weigerde lege pallet mee terug te nemen, want anders zat zijn camion eind van de dag vol met troep. Dus laat de klant er maar mee zitten, slechte service. Voor mij hoeft Nubuiten niet meer

Beschrijf uw ervaring in een regel

Levering en hout niet geweldig

Robin

Zeer slecht bedrijf. Van mijn totale bestelling was meer dan de helft in slechte staat. krom, over totale lengte gescheurd, transport schade, missende onderdelen bij levering, 3 weken levering, 2... Zeer slecht bedrijf. Van mijn totale bestelling was meer dan de helft in slechte staat. krom, over totale lengte gescheurd, transport schade, missende onderdelen bij levering, 3 weken levering, 2 weken nalevering. Dit bedrijf hanteerd onterecht het houtzeker keurmerk. Laat u hierdoor niet misleiden.

Beschrijf uw ervaring in een regel

Zeer slecht hout en service.

Klaas

Blijkbaar gaat het dit bedrijf alleen om geld en niet om klanten

Bestellingen onder de 500 € zijn niet mogelijk

danny

1000597907 hoe zit het met mijn order ? op website staat niks meer order verdwenen

slecht bedrijf klantenservice NUL

Ton

Drijfnat hout kan beter wat ik heb besteld is geen tuin hout

Beschrijf uw ervaring in een regel

Hout. Drijfnat niet te gebruiken moet eerst drogen

Erik

Afhalen kost schijnbaar 2,5 week, dit wordt niet aangegeven of gemeld.

Beschrijf uw ervaring in een regel

Mijn bestelling doet het niet en de levertijd is onduidelijk

Hanna

De chauffeur heeft het pakket netjes met de vorklift voor de poort naar de tuin gezet. Enkel spijtig dat hij niet door de poort naar binnen kon rijden en mij helpen het pak tegen de muur te zetten,... De chauffeur heeft het pakket netjes met de vorklift voor de poort naar de tuin gezet. Enkel spijtig dat hij niet door de poort naar binnen kon rijden en mij helpen het pak tegen de muur te zetten, hij zei dat hij dat niet mocht.

Op tijd netjes afgeleverd

Ronald

Ik had 9 afdekplaatjes voor houten palen gehaald.
de maat 10 bij 10 cm was bijna nergens te krijgen maar wel bij nubuiten wel.
8 waren er precies goed en 1 eentje was er 9 bij 9 cm, dus...
Ik had 9 afdekplaatjes voor houten palen gehaald.
de maat 10 bij 10 cm was bijna nergens te krijgen maar wel bij nubuiten wel.
8 waren er precies goed en 1 eentje was er 9 bij 9 cm, dus paste niet.
om er eentje weer terug te sturen vond ik ook zo wat, dus deze met een spijker vastgeslagen en iets verbogen dat hij iets groter lijkt.
als ze alle 9 de goede maat hadden gehad, had ik zeker nog een x bij hun iets besteld.

bijna goed

Gert

De producten zijn van goede kwaliteit en de bezorging was netjes en snel.

Netjes bezorgd, goede kwaliteit

Elbert

Klantvriendelijk, begrip vol,
goede levering,

ga zo door

Beschrijf uw ervaring in een regel

Fijn bedrijf om mee samen te werken