Het was wel leuk, niet zoveel keuze en ook nog afgesloten trampolines. Daarnaast waren de prijzen voor de consupties erg duur
Sinaï
Wij hadden een verjaardagsfeestje en alles was super goed geregeld en de medewerkers waren ook erg vriendelijk en behulpzaam. Bedankt!
Ellen
Leuk park, vriendelijke medewerkers en een goede sfeer.
BMA Van Onlangs
Kinderen vinden het er geweldig, vriendelijk personeel.
Christiaan
Al jaren een leuk jumppark, maar de prijsverhogingen van de afgelopen jaren zijn totaal uit verband
JM
Het was rustig en de muziek stond niet zo hard, erg fijn. Volgende keer met familie!
Richard Borgman
Nette zaal, vriendelijk personeel, netjes en nieuw.
Tantetroel
Zo fijn Vooral ook voor ouders. Airco, goeie stoelen en gezond(er)e snacks. Dat is een verademing na uren in de hitte op plastic kuipstoelen naast de frituur. Nu alleen nog...Zo fijn Vooral ook voor ouders. Airco, goeie stoelen en gezond(er)e snacks. Dat is een verademing na uren in de hitte op plastic kuipstoelen naast de frituur. Nu alleen nog geluidsdemping 😉
Ser/Syl
Onze kleinkinderen hebben zelf gekozen om te gaan en hebben enorm van genoten.
Nina
De kinderen konden hun energie kwijt, hadden het prima naar hun zin. De limonade viel wel heel erg tegen, was echt smaakloos.