Reviews

9.4 / 10
142 beoordelingen
Schrijf beoordeling

99% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Presentatie van uw woning
9.4/10
Kennis lokale verkoopmarkt
9.4/10
Eerlijk advies
9.5/10
Flexibiliteit
9.5/10
Klantvriendelijkheid
9.5/10
Informatie op de website
9.2/10
Vakinhoudelijke kennis
9.3/10
Reactietijd email
9.5/10

142 Reviews

Anoniem

10/10

Prettige en vlotte samenwerking. Alles wordt goed afgestemd en afgehandeld.

Sterke punten

Goede communicatie/overleg. Goede presentatie.

Zijn er één of meerdere medewerkers die u specifiek wilt benoemen?

Johan Maasse

Zichtbaarheid van uw woning

Prachtige, scherpe en duidelijke foto's. Mooie brochure.

Onderbouwing waardebepaling

Duidelijk, goede uitleg en onderbouwing.


Esther de Haan

10/10

Super!

Sterke punten

Net dat stapje extra! En Jan-Douwe Streekstra heeft een goede inschatting van de markt in Leeuwarden gemaakt, zodat we een goede prijs hebben kunnen krijgen voor onze woning.

Zijn er één of meerdere medewerkers die u specifiek wilt benoemen?

Jan-Douwe Streekstra, die persoonlijk alle rotzooi heeft weggewerkt, die de huurder in onze woning had achter gelaten. De afspraak om foto's voor de verkoop te maken kon toen gewoon doorgaan.

Zichtbaarheid van uw woning

Mooie foto's en mooie brochure. Brochure was uiteindelijk niet eens meer nodig, omdat de woning in 3 dagen was verkocht.

Onderbouwing waardebepaling

We zijn erg tevreden over de service van Jan-Douwe Streekstra. We kunnen hem van harte aanbevelen als zowel verkoop- als verhuurmakelaar.


Roelf Ekhart

10/10

Vreselijk klantvriendelijk, en behulpzaam

Sterke punten

Als ik iets vergat, dan hadden zij al even aan de bel getrokken

Zijn er één of meerdere medewerkers die u specifiek wilt benoemen?

Iedereen die met mij contact gehad hebben, deden hun stinkende best

Zichtbaarheid van uw woning

Ik wist niet dat mijn woning er zo mooi uitzag

Onderbouwing waardebepaling

was helemaal in overeenstemming met wat ik zelf dacht


Steven

9/10

Prima

Sterke punten

We zijn goed en snel geholpen

Zijn er één of meerdere medewerkers die u specifiek wilt benoemen?

Thomas Voskamp

Zichtbaarheid van uw woning

Netjes met mooie plattegronden

Onderbouwing waardebepaling

De waardebepaling bleek juist te zijn


Chris van Dun

9/10

Erg goed

Sterke punten

Snelheid in handelen, Engelstalige verkooptekst, mooie brochures, werken op zaterdag

Zijn er één of meerdere medewerkers die u specifiek wilt benoemen?

Lana Schrier, Maaike Diemer

Zichtbaarheid van uw woning

Goed

Onderbouwing waardebepaling

Uitgebreid


Fred Bernal

10/10

Zeer professionele en prettige begeleiding en advisering zowel voor als bij de verkoop, ook na het tekenen van het voorlopig koopcontract werd het contact onderhouden met de makelaar en werd... Zeer professionele en prettige begeleiding en advisering zowel voor als bij de verkoop, ook na het tekenen van het voorlopig koopcontract werd het contact onderhouden met de makelaar en werd voortdurend feed-back gegeven over de stand van zaken.

Sterke punten

De deskundige, eerlijke en open houding van de makelaar gaf veel vertrouwen in een goede verkoop en afwikkeling van het gehele verkoop traject.

Zijn er één of meerdere medewerkers die u specifiek wilt benoemen?

Thijs

Zichtbaarheid van uw woning

Zeer goed.

Onderbouwing waardebepaling

Perfect geprijsd.


Anoniem

10/10

Zeer positieve ervaring met iQ Makelaars in Groningen. Fijn contact met de makelaar(s) en het open huis was erg snel ingepland en dit wierp zijn vruchten af. Prettige samenwerking!


Heinhuis

10/10

Kennismaking met Thijs Geerdink wekte vertrouwen, het contact verliep bijzonder plezierig. Communicatie ging vlot: kon altijd met vragen terecht en er werd snel gereageerd. Onze woning is binnen 3... Kennismaking met Thijs Geerdink wekte vertrouwen, het contact verliep bijzonder plezierig. Communicatie ging vlot: kon altijd met vragen terecht en er werd snel gereageerd. Onze woning is binnen 3 maanden verkocht en we zijn zeer tevreden met de opbrengst. Makelaar weet waar onderhandelingsruimte zit, wanneer je moet geven, waar je kunt nemen. Ook de medewerkers op het kantoor waren heel vriendelijk en behulpzaam. We zijn zeer tevreden!

Sterke punten

Goede waardebepalingen, goede bezichtigingen.

Zijn er één of meerdere medewerkers die u specifiek wilt benoemen?

Thijs Geerdink


Corine

10/10

Super tevreden! We hadden het zo gepland dat we met ons gezin op vakantie gingen en dat toen de woning tijdens onze vakantie is verkocht, dit kan ik iedereen aanraden!

De communicatie...
Super tevreden! We hadden het zo gepland dat we met ons gezin op vakantie gingen en dat toen de woning tijdens onze vakantie is verkocht, dit kan ik iedereen aanraden!

De communicatie was erg goed, dit af een extra glans aan onze vakantie. Er was erg veel animo op het open huis en bij bezichtigingen tussendoor. De makelaar had het al voorspeld, maar de woning is uiteindelijk behoorlijk boven de vraagprijs verkocht. Lana en Maaike bedankt!!

Sterke punten

Marketing, flexibiliteit, communicatie

Zijn er één of meerdere medewerkers die u specifiek wilt benoemen?

Lana Schrier en Maaike Diemer, maar andere mensen met wie we contact hebben waren ook professioneel en klantvriendelijk.

Zichtbaarheid van uw woning

Mooie foto's

Onderbouwing waardebepaling

De prijsstelling was goed en er werd overboden zoals voorspeld.


Niek Hendriks

10/10

Overstap gemaakt naar iQ Makelaars. Betrouwbare, heldere, snelle en prettige communicatie binnen het hele team. Betrokken en weten waar het over gaat. Goede service, net even dat extra stapje willen... Overstap gemaakt naar iQ Makelaars. Betrouwbare, heldere, snelle en prettige communicatie binnen het hele team. Betrokken en weten waar het over gaat. Goede service, net even dat extra stapje willen zetten. Beloven is ook doen. Wat mij betreft zijn jullie de nummer één. iQ Makelaars, en met name Thijs, bedankt!!!

Sterke punten

Zeer actief.

Zijn er één of meerdere medewerkers die u specifiek wilt benoemen?

Thijs Geerdink

Zichtbaarheid van uw woning

Perfect.

Onderbouwing waardebepaling

Uitstekend