Reviews

9.4 / 10
148 beoordelingen
Schrijf beoordeling

99% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Presentatie van uw woning
9.4/10
Kennis lokale verkoopmarkt
9.4/10
Eerlijk advies
9.5/10
Flexibiliteit
9.5/10
Klantvriendelijkheid
9.5/10
Informatie op de website
9.2/10
Vakinhoudelijke kennis
9.4/10
Reactietijd email
9.5/10

148 Reviews

Henk & Lotte

10/10

Johan heeft in een zeer kort tijdsbestek (binnen 1,5 week) ons huis verkocht. Heeft in deze korte tijd meer dan 20 bezichtigingen geleid. Is hierin zeer professioneel, heeft korte lijntjes met zowel... Johan heeft in een zeer kort tijdsbestek (binnen 1,5 week) ons huis verkocht. Heeft in deze korte tijd meer dan 20 bezichtigingen geleid. Is hierin zeer professioneel, heeft korte lijntjes met zowel de verkopende als kopende partij.

Sterke punten

Snelle en korte lijntjes, neemt uitgebreid de tijd, is erg gedreven en enthousiast, overlegt goed en veel, neemt je mee in het proces. Weet waar hij het over heeft en kan hiermee zowel de kopende... Snelle en korte lijntjes, neemt uitgebreid de tijd, is erg gedreven en enthousiast, overlegt goed en veel, neemt je mee in het proces. Weet waar hij het over heeft en kan hiermee zowel de kopende als verkopende partij een vertrouwd en prettig gevoel geven. Door het gebruik van social media een nog beter bereik, daardoor al voordat het op Funda kwam veel belangstellenden.

Zijn er één of meerdere medewerkers die u specifiek wilt benoemen?

Johan Maasse

Zichtbaarheid van uw woning

Is ook hier gedreven in en meedenkend, geeft de kopende partij die hier geen kennis van heeft een fijn gevoel. Door het sombere weer toch nog erg mooie foto's.

Onderbouwing waardebepaling

Helder en goed onderbouwd. Uitgebreid verslag! Johan weet zeer goed hoe de woning op de markt ligt.


Gerko en Inger

10/10

Erg tevreden over hoe Johan te werk gaat.

Sterke punten

* enthousiast/gedreven
* behulpzaam
* denkt met de klant mee
* komt afspraken na
* goede communicatie over en weer

Zijn er één of meerdere medewerkers die u specifiek wilt benoemen?

Johan Maasse

Zichtbaarheid van uw woning

Zorgt voor mooie foto's en plattegrond. Mooie presentatie op Funda en Facebook


R Gelderman

10/10

De makelaar Johan Maasse doet zijn werk erg goed en met heel veel passie.
Hij doet wat hij zegt en beloofd.
Zeer betrouwbaar.
En is heel actief bezig op social media (...
De makelaar Johan Maasse doet zijn werk erg goed en met heel veel passie.
Hij doet wat hij zegt en beloofd.
Zeer betrouwbaar.
En is heel actief bezig op social media ( funda/Facebook ).
Had het huis snel verkocht.

Sterke punten

Weet wat er gebeurt op de huizenmarkt .
Gedreven .
Prettig in de omgang.
Eerlijk en oprecht .

Zijn er één of meerdere medewerkers die u specifiek wilt benoemen?

Johan Maasse

Zichtbaarheid van uw woning

Goed en duidelijk
Zo als je het zou verwachten.
Ook genoeg foto's die een goede indruk geven van het huis.

Onderbouwing waardebepaling

Goed


Anoniem

10/10

Zeer positief.

Sterke punten

De makelaar is zeer enthousiast en heel gedreven in zijn vak. Vriendelijk naar ons toe en voor zover wij weten ook naar de kopers.
Doet veel aan marketing. (Funda, facebook, organiseren van...
De makelaar is zeer enthousiast en heel gedreven in zijn vak. Vriendelijk naar ons toe en voor zover wij weten ook naar de kopers.
Doet veel aan marketing. (Funda, facebook, organiseren van open huis)

Zijn er één of meerdere medewerkers die u specifiek wilt benoemen?

Johan Maasse


W. Gordijn

10/10

Een makelaar behoort de verkoper te adviseren over een realistische verkoopprijs. Dit is een zeer cruciaal onderdeel van zijn werk. Makelaars die langs komen en even een verkoopprijs uit hun mouw... Een makelaar behoort de verkoper te adviseren over een realistische verkoopprijs. Dit is een zeer cruciaal onderdeel van zijn werk. Makelaars die langs komen en even een verkoopprijs uit hun mouw schudden, kan je als verkoper beter meteen naar huis sturen. Het vaststellen van de juiste waardebepaling is specialistenwerk waar onderzoek voor nodig is. Toen Jan-Douwe Streekstra van IQ Makelaars bij ons langs kwam voor een eerste oriënterend gesprek legde hij uit dat zijn kantoor de waarde van de woning bepaalt door marktonderzoek op basis van kadastergegevens en gelijkwaardige te koop staande woningen. Ook de rapportage van Calcasa is hierbij belangrijk, vertelde hij. Zoals mij werd beloofd, ontving ik binnen twee dagen een email met een realistische en onderbouwde vraagprijs. Door deze professionele benadering stond de keuze voor IQ Makelaars al snel vast. Bovendien heeft Jan-Douwe Streekstra een geweldige positieve uitstraling en een groot enthousiasme voor zijn werk die je niet vaak bij makelaars tegenkomt. De verwachtingen die deze makelaar bij ons schiep heeft hij volledig waargemaakt en zelfs overtroffen. Binnen een week had Streekstra al via zijn internetkanalen een aantal kijkers voor ons huis weten te verzamelen en een paar dagen laten konden wij het glas heffen op de verkoop. Het huis dat in een regio staat waar de woningen niet gemakkelijk van de hand gaan, werd voor de verkoopprijs verkocht. Het hele verkoopproces, inclusief de afhandeling bij de notaris, heeft IQ Makelaars uitstekend begeleid. IQ Makelaars heeft voor mij prima werk geleverd. Ik kan iedereen aanraden de energieke en deskundige Jan-Douwe Streekstra in te schakelen als hij of zij een woning op de markt willen aanbieden.

Sterke punten

Gedreven, Enthousiast, Eerlijk en correct, harde werker!

Zijn er één of meerdere medewerkers die u specifiek wilt benoemen?

Jan-Douwe Streekstra

Zichtbaarheid van uw woning

Keurig geregeld, mooie 3D tekenen en professionele fotograaf.

Onderbouwing waardebepaling

De waarde van de woning bepaalt door marktonderzoek op basis van kadastergegevens en gelijkwaardige te koop staande woningen. Ook de rapportage van Calcasa is hierbij belangrijk. Zoals mij werd... De waarde van de woning bepaalt door marktonderzoek op basis van kadastergegevens en gelijkwaardige te koop staande woningen. Ook de rapportage van Calcasa is hierbij belangrijk. Zoals mij werd beloofd, ontving ik binnen twee dagen een email met een realistische en onderbouwde vraagprijs. Door deze professionele benadering stond de keuze voor IQ Makelaars al snel vast.


Erik jan Luijendijk

10/10

Eerlijk haalbaar advies, goede opname aandacht voor tekenwerk en fotografie.
Zeer goede en heldere communicatie. Korte lijnen en goed bereikbaar. Johan komt afspraken na, en prettig in omgang.

Sterke punten

Goede communicatie en bereikbaarheid.

Zijn er één of meerdere medewerkers die u specifiek wilt benoemen?

Johan maasse

Onderbouwing waardebepaling

Eerlijk advies en goede strategie


Anoniem

10/10

Prettige en vlotte samenwerking. Alles wordt goed afgestemd en afgehandeld.

Sterke punten

Goede communicatie/overleg. Goede presentatie.

Zijn er één of meerdere medewerkers die u specifiek wilt benoemen?

Johan Maasse

Zichtbaarheid van uw woning

Prachtige, scherpe en duidelijke foto's. Mooie brochure.

Onderbouwing waardebepaling

Duidelijk, goede uitleg en onderbouwing.


Esther de Haan

10/10

Super!

Sterke punten

Net dat stapje extra! En Jan-Douwe Streekstra heeft een goede inschatting van de markt in Leeuwarden gemaakt, zodat we een goede prijs hebben kunnen krijgen voor onze woning.

Zijn er één of meerdere medewerkers die u specifiek wilt benoemen?

Jan-Douwe Streekstra, die persoonlijk alle rotzooi heeft weggewerkt, die de huurder in onze woning had achter gelaten. De afspraak om foto's voor de verkoop te maken kon toen gewoon doorgaan.

Zichtbaarheid van uw woning

Mooie foto's en mooie brochure. Brochure was uiteindelijk niet eens meer nodig, omdat de woning in 3 dagen was verkocht.

Onderbouwing waardebepaling

We zijn erg tevreden over de service van Jan-Douwe Streekstra. We kunnen hem van harte aanbevelen als zowel verkoop- als verhuurmakelaar.


Roelf Ekhart

10/10

Vreselijk klantvriendelijk, en behulpzaam

Sterke punten

Als ik iets vergat, dan hadden zij al even aan de bel getrokken

Zijn er één of meerdere medewerkers die u specifiek wilt benoemen?

Iedereen die met mij contact gehad hebben, deden hun stinkende best

Zichtbaarheid van uw woning

Ik wist niet dat mijn woning er zo mooi uitzag

Onderbouwing waardebepaling

was helemaal in overeenstemming met wat ik zelf dacht


Steven

9/10

Prima

Sterke punten

We zijn goed en snel geholpen

Zijn er één of meerdere medewerkers die u specifiek wilt benoemen?

Thomas Voskamp

Zichtbaarheid van uw woning

Netjes met mooie plattegronden

Onderbouwing waardebepaling

De waardebepaling bleek juist te zijn