M. Verhagen

Heb de basisopleiding gevolgd, wat een kennis en passie heeft Ina voor haar vak en dat heeft ze ook goed weten over te brengen op ons! Ze heeft zo veel te vertellen om ons van alles te leren. Ik ben... Heb de basisopleiding gevolgd, wat een kennis en passie heeft Ina voor haar vak en dat heeft ze ook goed weten over te brengen op ons! Ze heeft zo veel te vertellen om ons van alles te leren. Ik ben zeer tevreden!

De communicatie zowel voor de opleiding als daarna is perfect, dankjewel.

Ontdekking 076

Leuke nieuwe ervaring,
iemand die spreekt uit ervaring.
Leerzaam.

Aandacht, kennis

Ik heb een workshop gevolgd en als heel fijn ervaren.

Aandacht, kennis en een breed pakket aan informatie.
Wat ik een erg sterk punt vind is dat het in mijn optiek niet eenzijdige informatie was.
Van diverse richtingen werd het onderwerp...
Aandacht, kennis en een breed pakket aan informatie.
Van diverse richtingen werd het onderwerp belicht.

Angelique Elens, Centrum de Peel

Training Carcinos Hypnose Convention London

Cursus zit goed in elkaar, prettige cursus

Veel ervaring, veel kennis, goede achtergrond informatie

Jens Meijers

zorgvuldig en zeer complete informatie

HypnoCare. Letty den Brinker

Zeer goede ervaring!! Ik heb de opleiding hypnosetherapie Master gevolgd bij Ina Oostrom in Rotterdam. Het was een hele leerzame en interessante opleiding, door de heldere en uitgebreide uitleg van... Zeer goede ervaring!! Ik heb de opleiding hypnosetherapie Master gevolgd bij Ina Oostrom in Rotterdam. Het was een hele leerzame en interessante opleiding, door de heldere en uitgebreide uitleg van Ina Oostrom, was het heel goed te volgen en sfeer was geweldig. Ik ben blij dat ik de opleiding gevolgd heb, nu ben ik mijn eigen praktijk begonnen in Halsteren: HypnoCare. Letty den Brinker

Prettig. Uitgebreid, helder duidelijk. Hoog niveau.

Jessica Davis

Schaamte en schuld waren de emoties waar ik mee kampte toen ik voor het eerst met Ina in contact kwam. Zij heeft mij binnen zeer korte tijd in een sessie op een goed spoor gebracht waarbij mijn... Schaamte en schuld waren de emoties waar ik mee kampte toen ik voor het eerst met Ina in contact kwam. Zij heeft mij binnen zeer korte tijd in een sessie op een goed spoor gebracht waarbij mijn realiteit totaal veranderde. In het begin overweldigend, ben tot meer in staat dan ik altijd al dacht, ik kon hier met niemand over praten, andere vrienden vinden, eenzaamheid en tegelijkertijd verlangen om te groeien en sterker te worden. Na een jaar kluizenaar te zijn, mezelf weer op de arbeidsmarkt gestort, kon weer sociaal zijn en maakte dingen mee waardoor de wens ontstond nog meer over hypnose te weten te komen, pijnbestrijding, mensen helpen met hun problemen.Na een tweede sessie was ik voor mijn gevoel zo ver, maar nog zoveel begreep ik niet. Door Ina's boek en de hypnoseopleiding zijn een hoop vragen beantwoord en is er geen weg meer terug om deze geleerde technieken eigen te maken. Tijdens de opleiding en nu nog, komen eigenschappen naar boven uit het verleden die mij belemmeren om te groeien. Ina's aanpak helpt mij die te overwinnen en te focussen op mijn sterke eigenschappen.
Ik kan niet zeggen wat het beste was of waar ik het meeste aan heb gehad, alles was leuk, nodig en een verrijking in mijn leven.

Geruststellende woorden die blijven afspelen in mijn gedachten, mooie zachte stem, een scala aan voorbeelden die wat moeilijk lijkt, makkelijk maakt. Attent maken op de voorzichtigheid waarbij wij... Geruststellende woorden die blijven afspelen in mijn gedachten, mooie zachte stem, een scala aan voorbeelden die wat moeilijk lijkt, makkelijk maakt. Attent maken op de voorzichtigheid waarbij wij moeten werken en jou eigen ervaringen te delen die mij/ons helpen. Inzoomen op blinde vlekken en oplossingen ervoor aanreiken ( op gewicht komen en concentratie verbeteren door mineralen aan te vullen en schimmel onder controle krijgen). Dankjewel Ina :-)
Nog een sterk punt vind ik de snelheid waarmee de lessen worden gegeven. Het dwing mij aantekeningen te maken en de stof beter op te nemen, geeft mij zelfvertrouwen op na vier dagen al een certificaat te ontvangen.

Carla/Hypno-Health.nl

Ina is heel integer en erg goed in wat ze doet. Wil je met regressie werken doe fan de OMNI echt super

Zeer deskundig

Priscilla/praktijk Azura

Ik ben zeer tevreden over de OMNI opleiding basis en gevorderden die ik gevolgd heb bij dit bedrijf

niet perse. Het was gewoon goed

Mieke Welling, MIK Moed Inspiratie Kracht

Prima, helder, educatief.