9.8 /10

checkbox99% beveelt Het Rijswijkse Vloerenhuis aan!

Sjaak en Ingrid Storm

Zeer klantvriendelijk en deskundig. Afspraken worden stipt nagekomen. Goede informatie tijdens verkoopproces en uitvoering. Eindproduct is perfect afgewerkt (tot in de puntjes) Wij zijn erg tevreden over het hele proces en met name onze prachtige vloer.

Afspraak is afspraak en deskundigheid
Kan ik niet bedenken

Irene Storm

Het Rijswijkse Vloerenhuis heeft in oktober 2025 alweer de derde klus bij ons uitgevoerd. Dit keer ging het om het egaliseren van de vloer beneden incl leggen van houten vloer en het plaatsen van plinten. De vloer is echt fantastisch mooi gelegd net als de plinten. De werkzaamheden werden conform planning uitgevoerd en de communicatie was proactief en prettig. Wij zijn wederom zeer tevreden!

Communicatie & kwaliteit van het vloeren leggen

Lex en Marga van Dorst

Wij hebben bij het Rijswijkse Vloerenhuis 2 Meister vloeren en de trap laten stofferen. Dikke complimenten voor dit mooie familiebedrijf. Vanaf het eerste moment in de winkel hadden wij een zeer goed gevoel bij Serge en zijn team, met in het bijzonder Tahra. Afgelopen week zijn onze vloeren en de trap stoffering op perfecte wijze aangebracht. Wij zijn super tevreden. Ga zo door met dit mooie familiebedrijf.

vriendelijk, keurige prijs, top vloerenleggers, trap stoffeerders.
geen.

Ton en Dini van Geijlswijk

Wat een goede keuze om het Rijswijkse Vloerenhuis hebben gekozen. De medewerkers zijn heel voorkomend en meedenken. Super nette medewerkers. Zeker een aanrader!

zie boven

Evelyn

Dit is een familie bedrijf die het heel normaal vindt dat ze doen wat ze beloven. Hun afspraken zijn gedetailleerd en duidelijk en het contact is veelvuldig en persoonlijk. Er wordt altijd rekening gehouden met jouw specifieke wensen. Ze hebben ook verstand van timmer zaken, dus passen ze deuren en dergelijke dingen aan met zorg en zonder schade. Dit bedrijf heeft vast personeel in dienst en er wordt naar eer en geweten met veel plezier gewerkt. Hun devies is dat ze bij jou doen zoals zij het zelf thuis ook zouden willen zien. Er wordt dus precies en degelijk gelegd en schoon opgeleverd. Het is duidelijk dat ze de goede kwaliteit vloeren in huis hebben, en je keuze wordt makkelijker en veel leuker met het deskundig, uiterst vriendelijk en geduldig advies over wat bij jouw situatie het beste past. Je mag zo vaak komen kijken als je wilt en staaltjes mee nemen zonder last te krijgen van opdringerige verkoop praatjes. Ze komen langs om in te meten zodat je niet later voor verassingen komt te staan. Wat echt zeldzaam is dat ze ook willen leggen als je nog meubels in de kamer hebt staan. Tegen schappelijke kosten kunnen zij dit aan! Waar vind je dat nog? Ik heb stad en land af gezocht voordat ik deze service vond. Dit bedrijf heeft zelfs mijn hoop in de mensheid hersteld! Ik hoop dat deze review jou alle moeite en teleurstelling bespaart. Gelukkig is er een ingeleverde kopie van deze review als bewijs dat hij echt door een tevreden klant is geschreven, want ik kan hem niet meer lovend maken.

Ze leggen zelf, oog voor detail. Goede planning

Fam. Greeve

We hebben in het verleden al vaker laminaat gekocht bij Het Rijswijkse Vloerenhuis en zijn altijd goed geadviseerd. We hebben de laminaatvloeren altijd zelf gelegd. Onlangs hebben we laminaat gekocht voor de woonkamer. Het leggen van de laminaat door onszelf gaf problemen. We dachten dat het aan de vloer lag en zijn naar de winkel gegaan voor overleg en advies. Daar is meteen actie ondernomen. Binnen een uur stond de eigenaar bij ons thuis om de vloer te beoordelen. Conclusie: vloer was ok, maar we hadden zelf problemen met leggen. Daarop heeft hij voorgesteld het leggen over te nemen en omdat we zelf onder tijdsdruk zaten en er doorheen zaten dat snel ingepland en uitgevoerd. Helemaal top, op zo'n moment kun je de service van een winkel echt beoordelen. Dan nog een opmerking over de mensen die het leggen uitgevoerd hebben: stuk voor stuk vriendelijk, beleefd en heel goed in hun werk. Oprecht bedankt voor jullie hulp! We zijn heel tevreden met onze nieuwe vloer.

Geen.
Klantvriendelijkheid, goed advies en bereidheid om problemen op te lossen.

Roland & Debbie Vaes

Wij zijn ontzettend tevreden over Het Rijswijkse Vloerenhuis. Vanaf het eerste moment werden wij vriendelijk en deskundig geholpen door eigenaar Serge en dochter Tarah. Ze namen de tijd om ons goed te adviseren, dachten met ons mee en zorgden voor een prettig en vertrouwd gevoel bij de aankoop van onze PVC vloer. De vloer is vervolgens vakkundig en zeer netjes gelegd door Faisal, Erwin, Edwin en Danny. Ze werkten nauwkeurig, professioneel en lieten alles keurig achter. Het resultaat is prachtig en helemaal naar wens. Kortom: een warm familiebedrijf met echte vakmensen, waar kwaliteit en service voorop staan. Wij raden HRVH van harte aan!

Margot Eggermont

Fijn geholpen in de winkel. Vriendelijk en betrokken personeel. Wij zijn heel tevreden over hoe de vloer gelegd is. Zeker met de extra uitdagingen bij de trap en de ronde muren. Er is goed meegedacht naar de beste oplossing. De vloer is tot in de puntjes afgewerkt. Precies zoals wij gehoopt hadden!! De vloer is in 1 woord PRACHTIG geworden, heel blij mee! Bedankt!

Neeltje Hutten Mansfeld

Echte vakmensen die hun afspraken nakomen. Zowel in tijd, afspraken en vakmanschap. Ze zijn van de ouderwetse persoonlijke benadering en werken met een hecht team. Op maandag hadden ze mijn sleutel en op donderdagmiddag lag er een prachtige vloer met plinten. Er was zelfs na het leggen gestofzuigd!

n.v.t.
Afspraken nakomen, plannen, vakmanschap

mrs R

Vanaf het moment dat ik de winkel binnenliep tot en met het leggen van de vloer is een zeer positieve ervaring geweest. Wat een lieve mensen met liefde voor het vak en vriendelijkheid voor de klant. Zelfs tijdens het leggen van de vloer merkte je hoeveel aardigheid ze er in hebben, en dat terwijl het eigenlijk nog hun vakantiedag was!Het was een enorm prettige procedure en de vloer is prachtig en perfect gelegd. Heel blij mee! Heel veel dank Serge,Tara en de rest van het team!

Persoonlijke, professionele en vriendelijke werkwijze.

Familie A. Burger

Vanaf het moment dat wij het Rijswijkse Vloerenhuis binnenstapten voelden we ons welkom. Onze wensen en ideeën werden opgepikt door Tarah. En uiteindelijk kwamen we tot een perfecte keuze voor de vloer in onze keuken en woonkamer. Met Serge en Tarah konden we alles bespreken. Met veel humor en een goed gevoel sloten we een deal. De uitvoering verliep gesmeerd. Wat een vaklui! We zijn zéér tevreden met het resultaat! Dank jullie zéér!

Denken mee. Verdiepen zich in je wensen. Hartelijk

C. Leonora / Gopalrai

Wij zijn ontzettend blij met onze traprenovatie! Vanaf het eerste contact voelde het meteen goed. Zij werken met passie ze hebben echt hart voor de zaak en dat merk je aan alles: van communicatie tot het vakmanschap. Wat ons het meest opviel is hoe persoonlijk ze met hun klanten omgaan. Je wordt niet gezien als een nummer, maar behandeld alsof je familie bent. Ze luisteren goed naar je wensen, denken mee en geven eerlijk advies, geen verkoop praatjes maar oprechte betrokkenheid. De traprenovatie zelf is tot in de puntjes verzorgd. Ze werken netjes secuur en laten alles keurig achter. Geen rommel geen stress alleen een prachtig resultaat waar we elke dag van kunnen genieten.

Geen verbeterpunten.
Familie gevoel, eerlijk en meedenkend.

Annelies en Gerard

Zeer positieve ervaringen, zowel in de winkel als bij het uitvoeren van het werk. Er werd netjes en klantvriendelijk gewerkt. Alles werd ook keurig achtergelaten.

klantgerichtheid en deskundigheid

van Drongelen Henk en Roza

Zeer tevreden over uitleg bij uitzoeken van p.v.c. Komt afspraken na. Ook even langs voor inmeet afspraak. Heel blij met vakkundige jongens die p.v.c. gelegd hebben. Gezellig naar klanten toe.

Klant vriendelijk en vakmanschap.

S. van Boven

Wij zijn erg tevreden. Hebben jaren geleden onze vloer gekocht, daarna twee trappen laten renoveren. Is mooi gedaan, zijn we happy mee! Dus nu we een grote aanbouw hebben laten bouwen zijn we voor de vloer en plinten natuurlijk weer naar het Rijswijkse Vloerenhuis gegaan. Is super netjes gelegd, en slim opgelost bij het luik van de kruipruimte.

Vriendelijk en goed advies

Het Rijswijkse Vloerenhuis verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Het Rijswijkse Vloerenhuis heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.8/10
  • checkEerste review geschreven op 21 maart 2014

Het Rijswijkse Vloerenhuis

Bent u op zoek naar nieuw tapijt, laminaat, vinyl / p.v.c. of parket? U zit goed bij het Rijswijkse Vloerenhuis. Al meer dan 15 jaar zijn wij dé specialist in vloeren en binnen zonwering van topmerken.

Verrijn Stuartlaan 11

2288 EK Rijswijk

Sjaak en Ingrid Storm

Afspraak is afspraak en deskundigheid
Kan ik niet bedenken

Irene Storm

Communicatie & kwaliteit van het vloeren leggen

Lex en Marga van Dorst

vriendelijk, keurige prijs, top vloerenleggers, trap stoffeerders.
geen.

Ton en Dini van Geijlswijk

zie boven

Evelyn

Ze leggen zelf, oog voor detail. Goede planning

Fam. Greeve

Geen.
Klantvriendelijkheid, goed advies en bereidheid om problemen op te lossen.

Roland & Debbie Vaes

Margot Eggermont

Neeltje Hutten Mansfeld

n.v.t.
Afspraken nakomen, plannen, vakmanschap

mrs R

Persoonlijke, professionele en vriendelijke werkwijze.

Familie A. Burger

Denken mee. Verdiepen zich in je wensen. Hartelijk

C. Leonora / Gopalrai

Geen verbeterpunten.
Familie gevoel, eerlijk en meedenkend.

Annelies en Gerard

klantgerichtheid en deskundigheid

van Drongelen Henk en Roza

Klant vriendelijk en vakmanschap.

S. van Boven

Vriendelijk en goed advies