Zeer slecht. Maandag afspraak gemaakt voor dinsdag. Dinsdag hele dag gewacht. Monteur belt 's avonds op voor nieuwe afspraak op woensdag. Woensdag hele dag gewacht, monteur kwam weer niet opdagen....Zeer slecht. Maandag afspraak gemaakt voor dinsdag. Dinsdag hele dag gewacht. Monteur belt 's avonds op voor nieuwe afspraak op woensdag. Woensdag hele dag gewacht, monteur kwam weer niet opdagen. Dus nu maar een andere bedrijf gebeld.
(Bewerkt)
Via dit bedrijf in contact gekomen met twee monteurs in regio hoofddorp om mijn apparaat te laten maken. Maar ik heb nog nooit zulke respectloze slechte monteurs gezien. Na 8 weken bemiddeling via...Via dit bedrijf in contact gekomen met twee monteurs in regio hoofddorp om mijn apparaat te laten maken. Maar ik heb nog nooit zulke respectloze slechte monteurs gezien. Na 8 weken bemiddeling via witgoed.website eindelijk mijn geld retour, maar helaas ook vanuit de monteurs weer niet op een nette manier. Blij met de service van witgoed.website maar bij die monteurs kom ik nooit meer met mijn apparaten.
Sandra
Inderdaad, het ging m.b.t. het afspreken via de website niet goed. Monteur belde zelf om een afspraak te maken. Keek, bestelde het onderdeel en sprak af voor de volgende dag. De kosten vielen erg...Inderdaad, het ging m.b.t. het afspreken via de website niet goed. Monteur belde zelf om een afspraak te maken. Keek, bestelde het onderdeel en sprak af voor de volgende dag. De kosten vielen erg mee, daar heb je geen nieuwe wasdroger voor!! Volgende keer bel ik weer Jan van Schaijik!!!
Tijdsindicatie met alleen "na .. uur" is nogal ruim. Vervolgens zit je dus 4 uur te wachten, zonder dat ook maar iemand je kan vertellen wanneer de monteur wel komt, persoonlijk vind ik dat...Tijdsindicatie met alleen "na .. uur" is nogal ruim. Vervolgens zit je dus 4 uur te wachten, zonder dat ook maar iemand je kan vertellen wanneer de monteur wel komt, persoonlijk vind ik dat onbegrijpelijk en onnodig. Ik moet hier voor dus een halve dag thuis zitten te wachten, terwijl ik ook gewoon fulltime werk. Monteur had nogal hoge pet op van zichzelf, was erg onbeleefd. Service mag wel wat worden bijgeschaafd.
Danny
Super geholpen
Ok
Gebeld - Gekomen - Gekeken - Gemaakt - Geregeld!
Fred van der Star
Werd heel vlot, vriendelijk en adequaat gereageerd bij het melden van een defect aan onze wasmaschine en ondanks een druk schema stonden de monteurs toch nog vrij vlot voor de deur. Reparatie werd...Werd heel vlot, vriendelijk en adequaat gereageerd bij het melden van een defect aan onze wasmaschine en ondanks een druk schema stonden de monteurs toch nog vrij vlot voor de deur. Reparatie werd ook zeer vakkundig en snel uitgevoerd. Deze monteurs zijn echte ervaren vakmensen. Zeker aan te bevelen om contact op te nemen mocht een reparatie nodig zijn.
Saskia
De monteur heeft geen contact opgenomen. Uiteindelijk de "afspraak" afgezegd.