Lorenzo De groot
Super positief ingesteld ! Kreeg binnen een dag al een belletje dat ze wat voor mij hadden ! En paar dagen later meteen aan de slag ! Zeer tevreden hoe deze mensen met andere omgaan
Dankzij Misha van Verdo Werkt kon ik op Korte termijn beginnen bij mijn nieuwe werk, erg blij mee!
tevreden met Verdo werkt wekelijks uitbetaald en het personeel is heel behulpzaam
good communication, fast reply, fast work
quality people, responsable and care.
Veel bureaus kunnen echt een voorbeeld nemen aan Verdo en Michael. Deze jongen houd jaren contact met me ondanks dat ik niet beschikbaar was, ik kwam beschikbaar en belde gelijk! Waarom? Omdat Michael begrijpt wat er nodig is om een goede relatie op te bouwen en met zijn ervaring en enorme netwerk kan hij zaken echt regelen. Top gozer
Contact met Michael was top, schakelt snel, man van zijn woord en regelt alles tot in de puntjes
Prettig, toegankelijk, enthousiasmerend in de zoektocht naar tijdelijk werk
mijn ervaring is goed zeer tevreden
Vriendelijk kijken goed wat bij je past
Heel vriendelijk en snel ondernemend
Schakelen snel, komen afspraken na en Michael regelt het al jaren voor me en dat werkt super
Goed contact , snel handelen en komen de afspraken naar
Wederom super, Michael regelt het al meer als 7 jaar voor me en waar die ook werkt hij doet altijd geweldig zijn werk en komt altijd afspraken na en super fijne gozer waar je veel aan hebt
Ik heb het als super ervaren Goed geholpen door Sander en binnen 2 weken een baan gekregen Echt heel er blij mee
Verdo Werkt verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Verdo Werkt heeft de volgende resultaten bereikt:
good communication, fast reply, fast work
quality people, responsable and care.
Prettig, toegankelijk, enthousiasmerend in de zoektocht naar tijdelijk werk
mijn ervaring is goed zeer tevreden