Alice Kester
Bestelling van een vaas ,was goed verzorgd en verpakt ,ook het transport bedrijf was goed ,op t8jd geleverd, Top
- Product of service:
- Vaas van Richmond
Hele goede ervaring. ⁹
Erg goede service
Uitstekende communicatie, accurate afhandeling, vriendelijke verkoopafdeling. Wij dienden het verzoek in onze tafel later te laten leveren, zodra we in ons nieuwe huis konden. Deze werd keurig opgeslagen. Op de dag van de verhuizing hadden wij een verhuislift gehuurd, op exact het afgesproken tijdstip werd de tafel geleverd en kon zo met de lift in ons appartement worden vervoerd. De jongens die hem kwamen leveren zetten de tafel netjes in elkaar en namen het verpakkingsmateriaal weer mee. Chapeau!
Ik heb een prachtige lamp van het merk Stout. Een van lampen knipperde en ik kon niet achterhalen welk armatuur er in zat. Eén mailtje met foto was voldoende om adequate actie te ondernemen en twee dagen later had ik twee nieuwe lampjes in de brievenbus. Dat vind ik topservice. Superblij mee!
Mooi dressoir gekocht. Door omstandigheden hadden wij enkele verzoeken voor levering. Daar heeft Solfelt helemaal aan meegewerkt. Vriendelijk, betrokken en betrouwbaar is onze ervaring.
Geweldige service, geweldige spullen , in 1 woord super
Top klantenservice gelijk probleem opgelost
Super service !!!
Fantastisch bedrijf, met black friday een aantal silkka planten gekocht. Alles verliep vlekkeloos en naar wensen. Eindresultaat is prachtig geworden.
Goede service. Salontafel thuisbezorgd en in elkaar gezet. En gewoon erg leuke mensen
Ontzettend prettig. Belden om te vertellen wanneer ze langskwamen. Alles keurig afgeleverd.
Goede service, zeer klant gericht!
Inmiddels meerdere kunstplanten in huis en mijn praktijk dankzij Solfelt. Goede kwaliteit en de kleuren zijn heel natuurlijk. Prachtig!
Heel goed en vriendelijk
Solfelt verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Solfelt heeft de volgende resultaten bereikt:
Hele goede ervaring. ⁹
Erg goede service
Geweldige service, geweldige spullen , in 1 woord super
Top klantenservice gelijk probleem opgelost
Super service !!!
Goede service, zeer klant gericht!
Heel goed en vriendelijk
Solfelt heeft de volgende resultaten bereikt: