8.3 /10

SterSterSterSterLege ster

checkbox83% beveelt Slimleren.nl aan!

Wat vindt je van de kwaliteit van de software en het ontwerp van het systeem?
SterSterSterSterLege ster
Wat vindt je van de kwaliteit van de uitleg en oefeningen?

Siemen dasselaar

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Alles draait om geld verdienen ik kan geen minuut gratis rondkijken zonder 100 reclames te hebben gekregen voor een premium abonnement

Antwoord Slimleren.nl

Beste Siemen, Weet je zeker dat je het over Slimleren hebt? Wij tonen op onze website namelijk helemaal geen advertenties en hebben ook niet een freemium/premium model. Iedereen kan Slimleren gratis een week uitproberen. In die week heb je toegang tot alle content en functionaliteiten en kun je dus echt zien of Slimleren iets voor jou is. Vind je het niks? Dan kun je gewoon opzeggen en worden er geen kosten in rekening gebracht. Ik begrijp dan ook niet helemaal waar jouw negatieve recensie vandaan komt. Vriendelijke groet, Pieter

Geantwoord op

Roelof Schuiling

SterSterSterLege sterLege ster

Niet nuttig door ontbreken van de methodes van onze school

Kees M

Leuke/speelse manier om je wiskunde wat bij te spijkeren.

Jmh Heij

Bij vragen, snelle reactie. Makkelijke manier om extra te oefenen

Jeremiah

Leuke website om extra te oefenen op de middelbare school. Zou het zeker aanbevelen.

Wes

Mijn kinderen hebben veel baat bij het oefenen met Slimleren. De oefeningen sluiten goed aan op het onderwijs en ze worden beloond voor het oefenen.

lolah

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

het gebruik van deze site wordt niet aanbevolen, omdat het spam, ze namen van mij 29,85 euro.

floris

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

niet, gewoon niet.Dit is een scam!

Alaya

Goed om wiskunde mee te oefenen, er zijn veel sommen beschikbaar.

Piet

Slimleren werkt top! Het zijn leuke oefeningen voor Wiskunde Nederlands en Engels, waar je veel van leert!

Barani

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Erg slechte klantenservice, houden zich niet aan hun eigen afspraken met terug bel verzoeken en mailen. Abbonement gestopt en blijven doorgaan met de automatische incasso.

Beijert-Soeparman

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Na uitschrijven, contact via de telefoon is het ons eindelijk na 2 jaar gelukt uit te schrijven. Dit heeft ons veel geld gekost. We hebben via de bank de incasso's laten stoppen.

Cyrian van der Straten

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Ze blijven kosten in rekening brengen, zelfs als u zich na de proefmaand afmeldt.

Abdullah Ahmadi

Tegelzetter

JJ Slob

SterSterSterSterLege ster

Op zich prima, maar veel methodes die mijn kind gebruikt, staan er niet bij.

Slimleren.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Slimleren.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.3/10
  • checkEerste review geschreven op 31 januari 2017

Slimleren.nl

Met Slimleren oefent jouw kind thuis op de pc of tablet interactief de stof die in de les aan bod komt. Het resultaat? Meer leerplezier en betere resultaten op school.

Balboastraat 20 C2

1057VW Amsterdam

Wat vindt je van de kwaliteit van de software en het ontwerp van het systeem?
SterSterSterSterLege ster
Wat vindt je van de kwaliteit van de uitleg en oefeningen?

Siemen dasselaar

Antwoord Slimleren.nl

Geantwoord op

Roelof Schuiling

SterSterSterLege sterLege ster

Niet nuttig door ontbreken van de methodes van onze school

Kees M

Leuke/speelse manier om je wiskunde wat bij te spijkeren.

Jmh Heij

Bij vragen, snelle reactie. Makkelijke manier om extra te oefenen

Jeremiah

Wes

lolah

floris

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

niet, gewoon niet.Dit is een scam!

Alaya

Goed om wiskunde mee te oefenen, er zijn veel sommen beschikbaar.

Piet

Barani

Beijert-Soeparman

Cyrian van der Straten

Abdullah Ahmadi

Tegelzetter

JJ Slob

SterSterSterSterLege ster

Op zich prima, maar veel methodes die mijn kind gebruikt, staan er niet bij.

Slimleren.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.3/10