Preventie, om zaken uit te sluiten
Uw ervaring
Professioneel, uitstekend!
Professioneel, uitstekend!
De artsen die mij onderzocht hebben maken een deskundige en vriendelijke indruk. Ik werd goed verzorg, kreeg goede uitleg en een een fijne manier van begeleiding .
Ik vond de artsen zeer vakkundig en snel. De uitleg was goed en ''to the point''. Ook de begeleiding vond ik erg goed
Zeer goede begeleiding en alles ging vlot. Ook de faciliteiten in de kliniek zijn erg goed.
Ik heb de onderzoeken preventief laten uitvoeren, ik ben een beetje hypochonder van nature.
Mijn ervaringen waren prima in de kliniek in Düsseldorf. Ik heb een goede uitleg gehad, de artsen...
Wat wij er het fijne aan vinden is: Dat degene waar wij per mail en telefoon contact mee hadden ook in Duitsland erbij was tijdens het onderzoek. Dank je wel Lieke.
Donderdag 26-09 het eerste...
Het borsten onderzoek is professioneel en accuraat uitgevoerd. Zeer goed en effectief
Ik heb een routine controle laten uitvoeren via privatescan. Dit heb ik als snel, duidelijk en prettig ervaren. Prima!
Ook de begeleiding vond ik prima en voorkomend. Prima faciliteiten....
De aanleiding voor dit onderzoek is dat ik er over gelezen heb en nieuwsgierig geworden ben. En natuurlijk vanwege mijn leeftijd. De medische onderzoeken heb ik als rustig ervaren maar het ging...
Het is een heel uitgebreid onderzoek in korte tijd en na afloop kreeg ik meteen alle uitslagen. Ik heb het als ''goed' ervaren dankzij de begeleiding van de dames die alles voor me vertaalden.