tonnyjanssen

Ervaring goed en deskundig

bij ons schade ontstaan maar goed opgelost

??

Th van Kouwen

Goede voorlichting en goede service

van den eijnden

Prettig winkelen

vriendelijk en meedenkend

nee

Goed geholpen, mooie bank gekocht

Goed advies

nee

Ria

Vriendelijk, gastvrij en deskundig personeel. Na onze keuze te hebben gemaakt: werden onze vragen duidelijk en met voorbeelden (soort zitting/stoelpoten etc.)toegelicht. Kregen bij vrijblijvende... Vriendelijk, gastvrij en deskundig personeel. Na onze keuze te hebben gemaakt: werden onze vragen duidelijk en met voorbeelden (soort zitting/stoelpoten etc.)toegelicht. Kregen bij vrijblijvende prijsopgave enkele kleurstaaltjes mee. Bij onze definitieve bestelling alles juist genoteerd. Zelfs de aangegeven levertijd was correct. Conform afspraak zelf de goed verpakte stoelen opgehaald: incl. Spuitbussen om de stoelen in te spuiten. Na enkele dagen digitaal het het garantiebewijs ontvangen.

Vakkennis.

nvt.

schroeten

Erg goed geholpen en meubels waren vroeger als wat ze eerst zeiden

R.Verhoeven

We werden heel vriendelijk ontvangen en goed geadviseerd. Ook de veranderingen die we wilden werden goed en naar tevredenheid met ons besproken.

Best veel keus.

Ik vind het prima zo.

Hermans

Wij zijn goed geholpen, personeel is vriendelijk, en ze geven goed advies.

Ja dat ze goed advies geven...zonder dat ze opdringerig zijn.

Wij hebben er twee twee zits leren bank gekocht mischien hadden ze er wel een paar leuke kussentjes bij kunnen doen.

Goed en snel geholpen

ruime keuze

instrukties over het behandelen van de bank

Prima zaak om de bank gekocht te hebben.

Goede prijs-/kwaliteitverhouding tussen de producten.

Tijdens het afleveren van de stoffen bank heb ik een spuitbus bijbesteld om deze te behandelen tegen vlekken. Op de verwerkingsvoorschriften staat dat dit bij voorkeur buitenshuis dient te gebeuren.... Tijdens het afleveren van de stoffen bank heb ik een spuitbus bijbesteld om deze te behandelen tegen vlekken. Op de verwerkingsvoorschriften staat dat dit bij voorkeur buitenshuis dient te gebeuren. Zou netjes staan als dit toen ook gedaan zou zijn voordat de bank geplaatst zou worden binnen.