Karien
- Sterke punten
- Ik mailde het bedrijf met de vraag Nederlandse gebruiksaanwijzing. Deze kreeg ik dezelfde dag nog via de mail. Top
- Verbeterpunten of tips
- Geen
Ik kreeg de bestelling snel geleverd
Prima service, ook snel met reageren. Kunnen velen nog van leren!
Heel goed
Ik had een goede ervaring
Prima!
Positief klantgericht en via telefoon direct antwoorden op gestelde vragen
Snelle levering! goede service
Een verademing. Prima sservice. Kunnen velen een voorbeeld aan nemen. Doen zelfs moeite en een genereus aanbod voor een apparaatje dat 5 a 6 jaar geleden gekocht is!
Goede service, mooie product, snelle levering
Prima service
Zeer goede communicatie en zeer correct.
Goede omschrijving en makkelijk te bestellen
Duidelijke info. Goede prijzen.
Positief
Hebben zich keurig aan afspraak gehouden wat betreft levering. verder geen problemen
Majstra verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Majstra heeft de volgende resultaten bereikt:
Ik kreeg de bestelling snel geleverd
Prima service, ook snel met reageren. Kunnen velen nog van leren!
Heel goed
Ik had een goede ervaring
Prima!
Positief klantgericht en via telefoon direct antwoorden op gestelde vragen
Snelle levering! goede service
Goede service, mooie product, snelle levering
Prima service
Zeer goede communicatie en zeer correct.
Goede omschrijving en makkelijk te bestellen
Duidelijke info. Goede prijzen.
Positief
Majstra heeft de volgende resultaten bereikt: