(Bewerkt)

Goede service en goede informatie

aukje noordraven

Prima super snel levering

Super goed en op tijd

Wioleta Flis

Ja

Arnette Reinders

Top, makkelijk naar wens te creëren, gebruiksvriendelijk snel geleverd in een mooie kwaliteit, enige wat wat jammer was dat er geen bodemplaat je in de sport tas zit

V Beukema

Verliep het bestelproces makkelijk voor u?

Bestellen van een bedrukte tas met naam verliep vlekkeloos

Carina

Snel geleverd en super mooi resultaat!

Zeer snel

Lisanne Westdijk

Mooie stevige tasjes voor de gymles! blij mee

Vlotte en snelle levering

Janine Chin

Ik vind kidz in color GEWELDIG. Heel erg leuk hoe je zelf de tassen, broodtrommels etc kan ontwerpen. Zo blijft alles van je kind origineel. En raakt t minder snel kwijt. Jullie zijn ook super met... Ik vind kidz in color GEWELDIG. Heel erg leuk hoe je zelf de tassen, broodtrommels etc kan ontwerpen. Zo blijft alles van je kind origineel. En raakt t minder snel kwijt. Jullie zijn ook super met het contact. Ik raad jullie 100% aan, aan iedereen.

Heel erg goed!

Onze ervaringen zijn positief.

Verliep het bestelproces makkelijk voor u?

De bestelling ansich verliep goed, de bezorging door GLS was minder. Ze zouden tussen 10 en 12 uur komen, was er uiteindelijk om 17.45 uur, zonder dat in de track en trace de tijd werd aangepast,... De bestelling ansich verliep goed, de bezorging door GLS was minder. Ze zouden tussen 10 en 12 uur komen, was er uiteindelijk om 17.45 uur, zonder dat in de track en trace de tijd werd aangepast, zodat wij de hele middag hebben gewacht.

Sabine van Suchtelen

Altijd goed! Wanneer iets niet duidelijk is dan aan de telefoon zeer behulpzaam.

Altijd goed!