Reviews

9.4 / 10
140 beoordelingen
Schrijf beoordeling

99% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Presentatie van uw woning
9.4/10
Kennis lokale verkoopmarkt
9.4/10
Eerlijk advies
9.5/10
Flexibiliteit
9.5/10
Klantvriendelijkheid
9.5/10
Informatie op de website
9.2/10
Vakinhoudelijke kennis
9.3/10
Reactietijd email
9.5/10

140 Reviews

Dhr. Ekhart

10/10

Ik ben erg tevreden over mijn makelaar. Er was goed contact, en de sfeer was prima. Het was voor mij allemaal nieuw, en heb me echt laten leiden door mijn makelaar. Hier ben ik erg tevreden over.


Dhr. De Vries

8/10

We zijn erg goed geholpen door IQ makelaars. Ons huis was in no time verkocht. iQ makelaars heeft ons verschillende tips gegeven en ook de communicatie met de makelaar verliep snel (veel online) en... We zijn erg goed geholpen door IQ makelaars. Ons huis was in no time verkocht. iQ makelaars heeft ons verschillende tips gegeven en ook de communicatie met de makelaar verliep snel (veel online) en erg prettig. Zeker een aanrader als je een ervaren makelaar zoekt die goed met je meedenkt!


Gjalt Veeninga

10/10

Bij de uitnodiging aan dit bedrijf voor een offerte is er heel plezierig en meedenkend gereageerd. Dit leidde dan ook met de afspraken over verkoop strategie en goede prijsverhouding tot... Bij de uitnodiging aan dit bedrijf voor een offerte is er heel plezierig en meedenkend gereageerd. Dit leidde dan ook met de afspraken over verkoop strategie en goede prijsverhouding tot overeenstemming.
Tijdens de verkoopperiode is er heel actief marketing gedaan.
De onderhandelingen zijn professioneel gevoerd.

Sterke punten

Als sterk hebben we de aanpak ervaren. Er werd vrijwel onmiddellijk gereageerd door de makelaar op momenten dat er actie gevraagd werd. Zowel naar de aspirant kopers als naar ons als verkopende partij.
Bezichtigingen zijn professioneel begeleid, door aspirant kopers een reëel beeld van de woning te geven. Zowel de sterke punten van de woning in te brengen als de gebreken met hen te bespreken.

Zijn er één of meerdere medewerkers die u specifiek wilt benoemen?

dhr. Jan Douwe Streekstra heeft als makelaar dit goed begeleid.

Zichtbaarheid van uw woning

goede presentatie folder

Onderbouwing waardebepaling

Met makelaar tot haalbare waardebepaling kunnen komen, met de inzet een verkoop op korte termijn. Dit is in de praktijk ook waargemaakt.


De heer Smolders

9/10

Alles was uitstekend geregeld, en goede communicatie, ik zou ze zeker weer in de arm nemen een volgende keer


Heer Nibbering

10/10

Ik werk sinds 2011 met 123Wonen en met name Lana Schrier samen, zij heeft deze woning verhuurd en nu dan verkocht. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van 123 wonen in het algemeen en Lana in het... Ik werk sinds 2011 met 123Wonen en met name Lana Schrier samen, zij heeft deze woning verhuurd en nu dan verkocht. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van 123 wonen in het algemeen en Lana in het bijzonder. Zij is pragmatisch, regelt zaken zoals het moet, efficiënt en tevredenstellend. Ook kenmerkend is haar nuchterheid die helpt bij beslissingen nemen. Bij haar afwezigheid ben ik altijd correct en snel geholpen door andere medewerkers van het kantoor. De prijs/kwaliteitverhouding is dan ook zeer goed en mijn algemene beoordeling zeker een 9+.

Zijn er één of meerdere medewerkers die u specifiek wilt benoemen?

Lana Schrier


Henk Coenraadts

9/10

Prima contact. Actieve opstelling en zeer gedreven. Al met al een prima ervaring en snel resultaten door deze actieve opstelling. De makelaar gekozen vanwege de verkoopresultaten en daarin zeker... Prima contact. Actieve opstelling en zeer gedreven. Al met al een prima ervaring en snel resultaten door deze actieve opstelling. De makelaar gekozen vanwege de verkoopresultaten en daarin zeker niet teleurgesteld. Prima prijs-kwaliteitsverhouding.

Zijn er één of meerdere medewerkers die u specifiek wilt benoemen?

Johan Maasse iQ Makelaars Vechtdal


Mevr. Hinssen

9/10

Contact met de makelaars verliep zeer prettig, open en professioneel. Alles werd netjes en snel beantwoord, op ons verzoek meestal per email, ook vaak buiten kantooruren dat er nog werd geantwoord.... Contact met de makelaars verliep zeer prettig, open en professioneel. Alles werd netjes en snel beantwoord, op ons verzoek meestal per email, ook vaak buiten kantooruren dat er nog werd geantwoord. Waar nodig werd er even gebeld en dat dan weer per email bevestigd. De informatie was duidelijk, transparante werkwijze. Gaven ook eerlijk feedback over onze voorgenomen opknapbeurt, die uiteindelijk mede dankzij hun netwerk snel werd uitgevoerd Het is dankzij deze makelaars dat wij zonder zorgen onze flat in groningen vanuit onze eigen woonplaats in Limburg zeer snel verkocht kregen. Een Aanrader!


Dhr Uhl

8/10

Alles verliep geruisloos, we hebben onze woning te koop aangeboden en deze makelaar (mevr. Diemer in dit geval) heeft ons goed begeleid en ook uitstekend geïnformeerd over de stand van zaken. Ook op... Alles verliep geruisloos, we hebben onze woning te koop aangeboden en deze makelaar (mevr. Diemer in dit geval) heeft ons goed begeleid en ook uitstekend geïnformeerd over de stand van zaken. Ook op het eind van de rit heeft ze ons tijdig op de hoogte gebracht wat we konden verwachten bij de notaris etc.

Zijn er één of meerdere medewerkers die u specifiek wilt benoemen?

Maaike Diemer


Mw Vriesema

9/10

IQ-makelaars werkt snel en adequaat, de verkoop gaat in vliegende vaart van start. Tijdens het verkoopproces werkt telefonisch contact het best. Ook de afhandeling na verkoop loopt van een leien... IQ-makelaars werkt snel en adequaat, de verkoop gaat in vliegende vaart van start. Tijdens het verkoopproces werkt telefonisch contact het best. Ook de afhandeling na verkoop loopt van een leien dakje.


Dhr De Jonge

8/10

Een zomerhuis verkopen zonder notaris was wat nieuw voor de makelaar maar we zijn er goed uitgekomen