Reviews

9.4 / 10
148 beoordelingen
Schrijf beoordeling

99% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Presentatie van uw woning
9.4/10
Kennis lokale verkoopmarkt
9.4/10
Eerlijk advies
9.5/10
Flexibiliteit
9.5/10
Klantvriendelijkheid
9.5/10
Informatie op de website
9.2/10
Vakinhoudelijke kennis
9.4/10
Reactietijd email
9.5/10

148 Reviews

Anoniem

8/10

Ik had een goed contact met de makelaar. E.e.a. verliep in een prettige correcte sfeer. Een goede makelaar. Met vriendelijke tarieven.


Dhr. Hekstra

10/10

De eerste gesprekken liepen heel goed. De makelaar kwam erg deskundig over en pakte het meteen serieus aan. De woning werdt goed bekeken en er werdt goed gekeken naar de marktwaarde en vraagprijs.... De eerste gesprekken liepen heel goed. De makelaar kwam erg deskundig over en pakte het meteen serieus aan. De woning werdt goed bekeken en er werdt goed gekeken naar de marktwaarde en vraagprijs. De begeleiding was goed. Bij elke update werd ik op de hoogte gesteld en werden mijn vragen netjes beantwoord.


Anoniem

9/10

Professioneel en bijzonder klantgericht. Het was zeer prettig om zaken te doen met IQ makelaars. Zeker aan te raden!


Dhr. Franke

9/10

Alles duidelijk gecommuniceerd en daardoor uitstekend verlopen. De woning is naar alle tevredenheid snel verkocht.


Dhr. Roelofs

10/10

Een zeer goed en direct contact met de makelaar. Na eerste kennismaking een duidelijke strategie en waardebepaling ontvangen die in lijn lag met mijn eigen verwachting. Mooie presentatie op funda en... Een zeer goed en direct contact met de makelaar. Na eerste kennismaking een duidelijke strategie en waardebepaling ontvangen die in lijn lag met mijn eigen verwachting. Mooie presentatie op funda en aparte brochure voor de kijkers. Goede, duidelijke en snelle begeleiding gedurende het gehele verkooptraject. Duidelijke en heldere prijsstelling. Zeer tevreden over de dienstverlening. Geen negatieve punten geconstateerd.


J. van Wijnen

10/10

In ieder geval goed overleg plezierig contact en zeer service gericht! iQ Makelaars heeft veel vestigingen waardoor er veel contacten zijn die een mogelijke koper kunnen opleveren. In overleg is... In ieder geval goed overleg plezierig contact en zeer service gericht! iQ Makelaars heeft veel vestigingen waardoor er veel contacten zijn die een mogelijke koper kunnen opleveren. In overleg is ook een redelijke vraagprijs gesteld die dan ook bijna gehaald is. Kortom ik ben erg blij met dit kantoor in Almelo

Sterke punten

Goede communicatie en onderhandelingen tot spannends toe.

Zijn er één of meerdere medewerkers die u specifiek wilt benoemen?

Norbert Wegter

Zichtbaarheid van uw woning

Zeer goed.

Onderbouwing waardebepaling

Perfect.


Dhr. Oosten

9/10

Het contact was uitstekend, alleen het laatste: de planning behanger/schilder vloerbedekking en verhuizer en overgang naar de nieuwe woning en het tekenen bij de notaris ging even fout, maar IQ... Het contact was uitstekend, alleen het laatste: de planning behanger/schilder vloerbedekking en verhuizer en overgang naar de nieuwe woning en het tekenen bij de notaris ging even fout, maar IQ Makelaars bij name Maaike Diemer hebben alles keurig geregeld,,bedankt.

Zijn er één of meerdere medewerkers die u specifiek wilt benoemen?

Maaike Diemer


Anoniem

8/10

Heel fijn persoonlijk en snel contact. Houden je goed betrokken bij het proces, goede kijk op foto’s, goed bereikbaar en positief in het contact.

Zijn er één of meerdere medewerkers die u specifiek wilt benoemen?

Maaike Diemer


Dhr. Ekhart

10/10

Ik ben erg tevreden over mijn makelaar. Er was goed contact, en de sfeer was prima. Het was voor mij allemaal nieuw, en heb me echt laten leiden door mijn makelaar. Hier ben ik erg tevreden over.


Dhr. De Vries

8/10

We zijn erg goed geholpen door IQ makelaars. Ons huis was in no time verkocht. iQ makelaars heeft ons verschillende tips gegeven en ook de communicatie met de makelaar verliep snel (veel online) en... We zijn erg goed geholpen door IQ makelaars. Ons huis was in no time verkocht. iQ makelaars heeft ons verschillende tips gegeven en ook de communicatie met de makelaar verliep snel (veel online) en erg prettig. Zeker een aanrader als je een ervaren makelaar zoekt die goed met je meedenkt!