Reviews

9.4 / 10
195 beoordelingen
Schrijf beoordeling

99% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Presentatie van uw woning
9.4/10
Kennis lokale verkoopmarkt
9.4/10
Eerlijk advies
9.6/10
Flexibiliteit
9.6/10
Klantvriendelijkheid
9.6/10
Informatie op de website
9.2/10
Vakinhoudelijke kennis
9.4/10
Reactietijd email
9.6/10

195 Reviews

Niek Ziel

10/10

Zeer professioneel en klant gericht

Sterke punten

Super vriendelijk en altijd eerlijk

Zijn er één of meerdere medewerkers die u specifiek wilt benoemen?

Ronald krikken

Zichtbaarheid van uw woning

Goed en duidelijk

Onderbouwing waardebepaling

Heel scherp en goed


Anoniem

9/10

Onno Tijdeman | iQ Makelaars

Zeer goed, heldere uitleg, goede service, goede onderbouwing van de aanpak

Sterke punten

heldere uitleg met onderbouwing van de aanpak en goede service

Zijn er één of meerdere medewerkers die u specifiek wilt benoemen?

Onno Tijdeman | iQ Makelaars

Zichtbaarheid van uw woning

zeer goed met mooie overzichtelijke foto's

Onderbouwing waardebepaling

Prima


v. Binsbergen

9/10

Fijne ervaring gehad met iQ Makelaars team Almelo.

Sterke punten

Woning in korte termijn verkocht.


mevrouw Albersen

9/10

Het gehele verloop van het verkooptraject met makelaar Cees van Holland van iQ Makelaars van mijn woning is naar volle tevredenheid verlopen. Erg tevreden over de contacten, adviezen en begeleiding.

Sterke punten

Tevreden over de contacten, adviezen en begeleiding.

Zijn er één of meerdere medewerkers die u specifiek wilt benoemen?

Cees van Holland


H.J.E. de Volder

9/10

Persoonlijk contact en begrip voor de situatie.
Goede begeleiding,heel laagdrempelig bereikbaar.
Geen addertjes onder het gras,en erg betrouwbaar

Sterke punten

Goede begeleiding en goed bereikbaar

Zijn er één of meerdere medewerkers die u specifiek wilt benoemen?

Jeroen Dorresteijn


Veltman

10/10

Onze woning in Enschede verkocht voor meer dan de vraagprijs.

Sterke punten

Snel en adequaat

Zijn er één of meerdere medewerkers die u specifiek wilt benoemen?

Ronald, Thijs en Sander

Zichtbaarheid van uw woning

Perfect

Onderbouwing waardebepaling

Perfect


G. Blaauw/R. Keizer

10/10

We hebben de samenwerking met Annemarie als zeer prettig ervaren! Ze heeft ons appartement in Oostenrijk voor ons verkocht. Ze is altijd goed bereikbaar en reageert snel op vragen. Heel fijn!

Zichtbaarheid van uw woning

Prima!


De Gooijer

9/10

Geweldig leuk team, dat in korte tijd zowel aankoop- als verkoopmakelaar voor ons is geweest. Kennen de markt tot in detail, en sterke en loyale partner in het proces van zowel aan- als verkoop.

Sterke punten

Vriendelijke, kundige en persoonlijke adviezen over hoe we ons huis het beste konden verkopen en weer wat nieuws kopen. Er is ons veel werk uit handen genomen.

Zijn er één of meerdere medewerkers die u specifiek wilt benoemen?

Sander de Haas

Zichtbaarheid van uw woning

Uitstekend

Onderbouwing waardebepaling

Uitstekend


P. Van zetten

10/10

Ik heb onlangs met mijn vrouw een huis gekocht bij dit geweldige bedrijf. Dit bedrijf heeft ons goed geholpen bij het aankopen van ons prachtige stekje. Mijn vrouw en ik zijn dus heel erg tevreden... Ik heb onlangs met mijn vrouw een huis gekocht bij dit geweldige bedrijf. Dit bedrijf heeft ons goed geholpen bij het aankopen van ons prachtige stekje. Mijn vrouw en ik zijn dus heel erg tevreden over de service van iQ makelaars en zouden iedereen aanraden hier een huis aan te kopen.

Zijn er één of meerdere medewerkers die u specifiek wilt benoemen?

Thijs Geerdink


Anoniem

10/10

Wij hebben de samenwerking met Onno (Hoogeveen) als zeer prettig ervaren. Een betrokken en kundige makelaar die snel reageert op berichten en veel voor ons heeft gedaan. Wij raden deze makelaar... Wij hebben de samenwerking met Onno (Hoogeveen) als zeer prettig ervaren. Een betrokken en kundige makelaar die snel reageert op berichten en veel voor ons heeft gedaan. Wij raden deze makelaar zeker aan!

Sterke punten

Goed bereikbaar, ook ‘s avonds en op zaterdag. Eerlijk advies.

Zijn er één of meerdere medewerkers die u specifiek wilt benoemen?

Onno Tijdeman in Hoogeveen