8.2/10
8.2/10

Leo Willemsen

Duidelijke bestelling, snel besteld en precies wat de bedoeling was en vooral super snelle bezorging.
Alles bij alles ben ik zeer tevreden, dank je wel.

Ja de super snelle levering.

Ik zal het echt niet weten, laat he zo maar ben super tevreden

Kunst+Vliegwerk / N. van der Schaaf

Slechte ervaring. Men weigerde om het pakketje naar een postbus te sturen; hadden ze nog nooit meegemaakt! Ik werd hierover onbeschoft te woord gestaan en werkelijk uitgescholden omdat ik het... Slechte ervaring. Men weigerde om het pakketje naar een postbus te sturen; hadden ze nog nooit meegemaakt! Ik werd hierover onbeschoft te woord gestaan en werkelijk uitgescholden omdat ik het volgens 'niet begreep'.
Uiteindelijk kwam na 8 dagen het pakketje aan -10 km verderop-- bij een pakketshop. Ook zij deden moeilijk aangezien mijn naam noch adres op het pakje stonden. Wat een geklungel!

Slecht service en slechte verzendopties.

zie boven.

Reactie Houtkachel-webshop.nl:

Beste mevr. vander Schaaf,
Ik heb u telefonische benaderd en u vertelt dat onze bezorgers niet leveren op een postbus adres .
Ik heb u aangegeven om mij een adres te gegeven waar het...
Beste mevr. vander Schaaf,
Ik heb u aangegeven om mij een adres te gegeven waar het pakket bezorgd zou kunnen worden.
Wij hebben onze uiterste best gedaan om het pakket bij u te bezorgen, dit is ook gelukt.
Het is jammer dat dit zo gelopen is.
Wij hebben alles in het werk gesteld om u tevreden te stellen.
Toch willen wij ons excuseren voor het ongemak.
Mvg. Loek

Irena Gralak

Na mijn bestelling ben ik op de hoogte gehouden van de voortgang, en super snel mijn bestelde kachel geleverd gekregen met de nodige uitleg over aansluiten en bediening.
Dit bedrijf is een...
Dit bedrijf is een echte aanrader.

behulpzaam en snel

Barbara Bruynseels

Vlotte levering, perfect product en heel transportbestendig verpakt.

Correcte en vlotte service

Steven Van der Gucht

Goed contact, komen tot oplossing bij problemen

kleurcode op website vermelden bij spuitlakken.

Smeets

Positief. Duidelijk en snelle levering

Noël Sannen

Prima, na een opmerking bij de bestelling werd ik opgebeld om te bespreken wat mijn wens was.

Persoonlijke benadering en meedenken.

Zoek een goedkopere (platte doos) verzendmethode voor mica vellen. Dat bestaat.

L van der Nat

Duidelijke omschrijving. Van product snelle levering in 2 dagen thuis