Reviews

H-Point

9 / 10
201 beoordelingen
Schrijf beoordeling

93% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Snelheid levering auto
8.6/10
Reactiesnelheid
8.6/10
Staat van aflevering
9.4/10
Klantvriendelijkheid
9.2/10
Informatie op de website
8.6/10
Aftersales
9.2/10
Houding verkoopadviseur
9.2/10

201 Reviews

Peter Talboom

10/10

Samen met mijn vrouw een H-Kona gekocht op 23-12-2019. Zeer mooi bedrijf met vriendelijke mensen. Onze verkoopadviseur, Marc Ouwehand, nam echt de tijd voor ons. Hij gaf duidelijke antwoorden op al... Samen met mijn vrouw een H-Kona gekocht op 23-12-2019. Zeer mooi bedrijf met vriendelijke mensen. Onze verkoopadviseur, Marc Ouwehand, nam echt de tijd voor ons. Hij gaf duidelijke antwoorden op al onze vragen. Het voelde vertrouwd. In de prijs was nog wel wat ruimte om te onderhandelen, mede omdat we onze Tucson van 2015 hebben ingeruild. Bij het ophalen stond de auto als een cadeautje onder een grijze autohoes klaar om uitgepakt te worden. Heel erg leuk! Na een uitgebreide persoonlijke instructie van Marc over alle technologische snufjes die de Kona biedt, ben ik met blij gevoel huiswaarts gereden. De vergeten nummerplaat van de keurig gemonteerde trekhaak, is nagestuurd. Helemaal verrast was ik toen er een Bonsaiboompje werd afgeleverd namens de Hyundai.
Super bedrijf!

Sterke punten

Klantvriendelijkheid

Verbeterpunten of tips

Geen


Mark Bruil

2/10

Zeer slecht

Sterke punten

Geen

Verbeterpunten of tips

. Robin moet geen kapsones hebben en rare dingen gaan beweren om de inruilprijs heel laag te houden, maar hij wou onze inruiauto niet eens hebben want die zou te oud zijn en kilometerstand zou terug... . Robin moet geen kapsones hebben en rare dingen gaan beweren om de inruilprijs heel laag te houden, maar hij wou onze inruiauto niet eens hebben want die zou te oud zijn en kilometerstand zou terug gedraaid zijn omdat het een import auto van 10 jr oud was, maar ben hem dankbaar want heb nu met inruil een i10 uit 2017 en kreeg ruim €4000,- inruil terug en geen zielige €1100 waar hij het over had


Henk Verhoef

9/10

Goede verkoper.goede voorlichting over de te kopen Hyundai kona.goede aflevering!

Sterke punten

Heftige onderhandeling. Maar we kwamen eruit

Verbeterpunten of tips

Geen


Hartmeijer

10/10

Robin heeft ons vanaf het eerste bezoek goed geïnformeerd over de auto die we wilden hebben. We zijn serieus genomen (wat niet bij iedere dealer vanzelfsprekend is). En nog belangrijker: we hebben... Robin heeft ons vanaf het eerste bezoek goed geïnformeerd over de auto die we wilden hebben. We zijn serieus genomen (wat niet bij iedere dealer vanzelfsprekend is). En nog belangrijker: we hebben de auto die we wilden! Bedankt voor de service h-point!

Sterke punten

Vriendelijkheid, meedenkend

Verbeterpunten of tips

We moesten wat lang wachten op een tankbeurt, maar dit werd opgelost met een kop koffie.


K de Snoo

10/10

Klant is koning bij h.point

Sterke punten

klantvriendelijkheid staat voorop

Verbeterpunten of tips

niet van toepassing


H. Schipper

10/10

Prima ontvangst, vriendelijk en kundig. Zeer klantgericht!

Sterke punten

Klantvriendelijkheid, meedenken en duidelijke communicatie

Verbeterpunten of tips

Geen. Dit was een hele goede ervaring!


wim reijerink

10/10

Top klasse robin beweegt zakelijk maar ook zeer vriendelijk mee en is begripsvol. Doet zijn uiterste best om tot een goede deal te komen, snelle aflevering en afspraken worden nagekomen!

Sterke punten

Zeer prettige verkoper robin voelde wij ons op ons gemak resultaat 2 autos gekocht

Verbeterpunten of tips

iets betere vermelding van route naar boven voor Hyundai


Hielke van der Molen

10/10

Zeer prettige ervaring. Goede informatie. Sfeer bij de onderhandelingen was gemoedelijk.

Sterke punten

Informatie. Onderhandelingen.

Verbeterpunten of tips

Geen.


van Steenbergen Charles

10/10

Prima ervaring


Anoniem

9/10

Ik heb hier een leuke auto gekocht. Vriendelijk te woord gestaan. De verkoper heeft alles keurig uitgelegd.

Sterke punten

Bij het afleveren is de auto zeer uitgebreid uitgelegd.