J. van Kuijk
Prima.
Wanden en vloeren zijn supermooi geworden, precies zoals afgesproken. Echt kwaliteit en vakwerk. Aanrader!
Geweldig!
Wij willen eerst onze dank en waardering uitspreken hoe jullie collega Chandor Horstman heeft gewerkt. Alles met aandacht en hart voor z’n werk. Jullie kunnen echt blij zijn met zo’n bevlogen collega. Keurig alles aangebracht en mooi gesaust. Kitranden en oog voor detail. Echte aanrader !
Heel goed!!
Vriendelijk en meedenkend personeel!
Zeer goede ervaring met Easy-Stuc gehad. Wij hebben de muren, vloeren en de trappen laten doen. Het contact vooraf was zeer prettig, de muren zijn heel goed afgewerkt, zelfs de platen op zolder. Mooie vloeren en helemaal verliefd op de mooie plinten. In ons vorige huis was dit niet zo mooi afgewerkt als Easy-Stuc dat nu heeft gedaan. Echt een aanrader!
Uitstekend! Erg tevreden met de opgeleverde vloeren en muren.
Heel prettig! Zowel het contact met de medewerkers als de afwerking van de wanden en vloeren.
Een positieve ervaring. We zijn super blij met het eindresultaat!
Super goed
Het eindresultaat was prima
Prima geregeld, van duidelijke offerte tot uitvoering van werkzaamheden. Dik tevreden.
Geweldig
Easy-Stuc verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Easy-Stuc heeft de volgende resultaten bereikt:
Easy-Stuc
Meester van Rennesweg 11
6871 GG Renkum
Prima.
Geweldig!
Heel goed!!
Vriendelijk en meedenkend personeel!
Uitstekend! Erg tevreden met de opgeleverde vloeren en muren.
Een positieve ervaring. We zijn super blij met het eindresultaat!
Super goed
Het eindresultaat was prima